vėl darbe sėdžiu tokia kaip ufonautė ir dirbti negaliu pradėt...tokios nusėdę batareikos...

Sveikos
Savaitgalis pralėkė nepastebimai. Gaminau balandėlius, nu žinokit, labai skanūs gavosi.
Užvakar kepiau obuolių pyragą.
Penktadienį buvom nuvykę į senamiestį pasivaikščioti ir kavos atsigerti po 1.5 mėn.
Labai gyvas senamiestis šiaip, pilna staliukų lauke, net vidury Gedimino prospekto.
Voque, sveikatos tetai.
gaila kad tada nepavyko su Mouette pasimatyti kai Kaune buvo
Manau dar rasim progų!
Sveikos po savaitgalio jis kaip visada greit pralekė, dar toks sunkus rytas, taip keltis tingėjau
kavinuosi dabar ir darbuojuos, nieko įdomaus, nieko neįprasto
Šeštadienį buvom iki Klp išlėkę, tai MB apsikirpo, aš apsipirkau maisto tuo pačiu, dar į kelias parduotuves greit nulekėm, nes reikėjo, tai vakarop jau tik grįžom ir ramiai pavakarojom su vynu ir vakariene o vakar pasikviečiau po tiek laiko mamuką su teta į svečius vėlyvųjų pusryčių, tai buvau sušių užsakius, paruošiau dar visokių gardumų, pasveikinau, pasibuvom truputį ir po to namus tvarkiausi, valgyt gaminau. Vakare išlekėm su SB pasivaikščioti, bet nebuvo labai šilta, dar tikrai pas mus nesijaučia tas tikrasis pavasaris, net rankas sušalti sugebėjau
nu arba aš tikrai kažkokia keistuolė
Noriu pasveikinti pavėluotai MAMAS su nuostabia švente! Giega, BigBang, V-rine
as tai biskeli ki RImiako pasivaiksciojau, draugei siuntini issiunciau i VIlniu, tai vat kiemuose Big Bang dar susitikau su dukryte tai dar damutes mane palydejo iki pardes. va ka tik buvo bendradarbe uzsukus prie laiptines, jai prekes atidaviau, biskeli snektelejom. einu MB misraine sumaisysiu, o tai tuok gris is darbo , sau kalakutienos kukuliu issivirsiu