Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) nors laisvadienis, bet darbuojamės, gal popiet kažkur kavos išlėksim, jei vėjas aprims, nes taip sukilęs, taip vėjuota, kad nemalonu tikrai kažkur lauke sedėti būtų :rolleyes: 

Planų savaitgalį nelabai turim, MB ryt į kirpyklą lekia, o aš tuo tarpu apsipirksiu, reikia ir buitinės chemijos, ir maistelio truputį :)​ 

Atsakyti
Labukaa
Is ryto visai neblogas oras buvo,o dabar taip pila,kad islipt negaliu.. Na laiko turiu,palauksiu kol truputi apstos..

Kazkas su mano telefu ir sm.. Praktiskai kasryta nesusidraugauja.. Nors ir fb ir mesengeris,ir sms ir kiti puslapuai veikua..tik Delfis ir sm beuzsikrauna.
Atsakyti

Man su SM pastaruoju metu irgi būna trukdžių, jei per tel bandau jungtis :)​ ne visada, bet būna būna.

Atsakyti
VA butent tik is telefo neprisijungia..Turi kelis kart restartint pati telefa,kol prisijungia..

NA ka,jau namie mirksiukas.gif Dar karteli teko pasedt masinoj per liuti biggrin.gif O paskui saule uzspigina kaip niekur nieko..Taip ir vazinejau-tai kapisonas,tai akiniai nuo saules biggrin.gif
DAbar irgi taip sutemo,reikia sviesas uzsidegt..Lijo 3 min-vel saule biggrin.gif
Atsakyti

Pas mus taip pat oras keičiasi kas 10 min, nesuprasi :) tai saulė, tai apsiniaukia, tai vėjas stipriai sukyla, tai vėl saulė išlenda :rolleyes: 

Dar darbuose, bet reikėtų judėti namo, kažkaip nepailsėjau šiąnakt, galva sunki, visokių minčių pilna, nepatinka man :hmm: vakarop butinai reikia išlįsti pravėdinti galvą, nes net pas mus 16 laipsnių :blink:  :D​ ulialiuška!

Atsakyti

Pas mus saulute, na aisku vejas yra, bet lietaus tai jau tikria ne laso  :P​ 

Atsakyti
Labukas

Miegat,ane biggrin.gif O as i darbuka ruosiuos..PAbudau anksciausiai...
Siandien lygtai be lietaus,tai surinks man supyne pagaliau biggrin.gif DAr grizus skalbimo,tvarkymo..Ir galesiu ilsetis mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Man puikiausiai per telefas atsidarė SM, nors aš čia labai retai jungimosi

Lyja nuo pat ryto. Prabudau po 5, tai valandą prasivarciau, paskui Beatos virtuve paziurejau ir tada pavyko porai valandų užmigti. Panašu kad tupesim namie, lyg buvom zadeje pas draugus eit ką nors pagrilinti, bet kai toks oras .....

Atsakyti

tai vat ir sedziu dar su kavyte niekur neskubam, MB irgi tik nesenai atsikele, vakar buvo islekes su dviraciu pasivazineti, tai su draugeliu po KLeboniskio miska davesi, tai grizo alkanas, is karto i virtuve, lasiniu pasipjauste, cesnako, krienu - nu taip vyriskai  jegas atstatyti  :D  jau vakar tai nusikale, tai  visa vakara  atsigules lovoje zaidimus  prazaide, atsitempe is kaimyno  dar viena telika, nes ten ne prie visu eina prisjungti, as nenusimanau, as nezaidziu, ir kale visa vakara  :D  net kitam kambaryje girdejosi emocijos - bl.... nusove,debilas ir panasiai ......   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  bet siandien sake nieko, neskauda koju, praeita savaitgali tai pirma karta sedo ant dviracio po ziemos, ai tik biskeli po rajona pasilakste, o vakar jau gerokai  pamyne 

AS vakar po namus, buvau suknele uzsisakius, tai kaip tik atejo, ejau parsinesti OMnivos terminalo,  jau sekiau nieko nepirksiu rubu, nu bet susigundziau  :P  pagalvojau, kad labai tiktu  i draugu baliu- jeigu sodyboje, tai tokia laisva, nevarzoma, galesiu plasnoti . Ju balius  dar birzelio pabaigoje, tai bus matyti kaip cia su sodyba. o jei ne , tai vis tiek  savo kieme kazkiek darys, tai kad kaip tik tokia suknele tiks  :mirksiukas:  dar ir MB nesakiau  :P  per baliu  tik pamatys  :lol:  :lol: 

Big Bang dave knyga paskaityti, tai  vakar jau isitaisiau miegamajam pries saulute, kad sviesiau butu, o tai   jau mazesniu raideliu ir nelabai datraukiu jei tamsiau, reikes eit akinius uzsisakineti  :B  nu aisku ir katinas prisistate, apuoste knyga is visu  pusiu ir visus kampus  :D  :D  ir brinkt atsigule tarpe knygos  ir manes, ir jam dzin, kad jo kupra man uzstoja puslapi, nu tipo -  visas grozis tau pries akis- prasom  manim geretis ir glostyti  :lol:  :lol:  :lol: 

Atsakyti
Per greit dirbu biggrin.gif turiu pora min pasedet biggrin.gif

Planu vakarui kol kas jokiu,bet labai abejoju ar taip dviese busim biggrin.gif Vis tiek ateis tie musu draugai-kaimynai. Jie sekancioj gatvej gyvena ir mb dirba su juo kartu.
Atsakyti

taip ir sukinejuos namie, issitraukiau  is kameros vysniu, kompota verdu. kiek jau galima laikyti   :P  tuoj sviezios pasirodys. sau sparaginiu pupeliu issiemiau, pasikepsiu vakarienei su kiausiniu, MB kiauliena marinuojasi, koki guliasa pagaminsiu. ka cia dar gero nuveikus  :hmm:​ 

Atsakyti

O as jau ir po darbu mirksiukas.gif Kepu kugeli ant lauzo,ziuresim kas cia gausis biggrin.gif Sedziu ant supynes ir priziuriu ugni :mirksiukas
Atsakyti