Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

o man spalvos melsva žalsva rausva ir t.t. gražu, bet ne violetinė ar alyvinė smile.gif

ir sitas gali man duoti spalvas. va tik jau aciu rudos ir geltonos. geltona dar ziurint kokia siaip jau man grazi spalva, bet ne blondinems, ne visi atspalviai tinka, dar is viso kai baltaode esu.

o megstu  labai alyvas, laukiu kada jos prazys, tai  man ir visi ju atspalviai  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos :) na kažkaip užsibuvo pas mus vėjuotos dienos per ilgai, jau tikrai norisi plonesnių drabužių, vis dėl to birželis tuoj :rolleyes: toks tikrai žvarbus oras, brrr :huh2: 

Pusdienis kaip visada pralekė nepastebimai greitai, tik spėk žmogus suktis ir viską spėti :) noriu kuo daugiau pasidaryti šiandien, nes draugė sakė vėliau vešis kažkur į pasimatymą, tai va lėksim pasibūti/paplepėti :wub: 

Dėl spalvų drabužiuose, tai aš nesu ryškių spalvų žmogus. Man labiau pastelinės, žemės spalvos, kažkaip geriausiai jaučiuosi :) 

Zaroj daug neperku (kaip ir kitur)  :D bet va džinsai man ten liuks tikrai, visada randu patinkančius ir tinkančius. O ir kainos/kokybės santykis tenkina, dar galima ir su nuolaida nebloga rasti, tai liuks :) o ir šiaip į drabužių temą, tai reikėtų tokių plonesnių megztukų kasdienai, visiškai nieko gero neturiu :B​ 

Atsakyti

Siandien kaimyniu diena- vienai deklaracija supildziau, tada  kita  mano padruske uzsuko, tai nepamatem kaip valanda  prabego. dar isbegau iki parduotuves, nes jau pora dienu nekeliau kojos is namu, tai paprasciausiai  prasivedinti norejau, spejau  namo pareiti, jau gristant pradejo lynoti, o tada  dar ir   ledukais dejo  :P​ 

Atsakyti
Nu man irgi tie paskutiniai Almost dzinsai,tai ka as zinau.. Nors kazkada Piramides nesiojau,jei pamenat kokie tie dzinsai buvo biggrin.gif

Spalvas megstu ryskias. Juoda renkuosi labai retai,ypac vasara biggrin.gif
Dabar kartais ilendu i kokia rubu parde,bet prabegom perbegu.. Nu sakau-visiskai nieko nereikia biggrin.gif Tai net ziurinet nesinori biggrin.gif
Ai,akiniu nuo saules reiktu,bet ju intiku tikrai nepirksiu.

Pas mus kaip nuo siandien laisvesnis karantinas. Masinu akivaizdziai daugiau.. Bet dar neperpildytos gatves biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Geriu kavyte, leksiu iki turgelio, o tai darzoves i pabaiga, gerai kad kolege taip nemazai salotu prikrove, dar situ turiu, bet kazko  reikia dar imaisyti  :P​ 

Atsakyti

LAbukas

As jau irgi kavyte isgeriau,tuoj pro duris eisiu biggrin.gif
Parasineju is namu,nes darbe vel SM neveiks gi biggrin.gif
Beje,sapnavau,kad sugedo mano telefas,net dumelis paruko is mikrofono biggrin.gif Dar labai baldus perstatinejau ir labai pavargau,kad net atsikeliau visiskai nepailsejus..O siandien vel tiek,kiek vakar=136.

Silta/salta ?Per langa saulyte matos,vejo lygtai nera,bet telefas tik +4 rodo..
Atsakyti

Labas rytas :) jis ankstyvas ir greitas kaip visuomet :rolleyes: dabar tik pasilabinu, vėliau prisijungsiu ilgesniam postui :D  :rolleyes: 

Atsakyti

Labas is ryto  :) 

Vakar gavau viena siunta jau is Zaros, tai pasiliksiu tik aulinukus  :) Dzinsai aukstu liemeniu ir sagom labai liuks, bet man nepatiko, kad paplesymas tiesiai ant kelio vidurio. Kai buna po keliu ar auksciau, viskas super, bet pati nemegstu, kai tiesiai ant kelio  :) Nors ir atrodo liuks, rekomenduociau pacius dzinsus tikrai, bet grazinsiu vien del asmeninio nepatikimo  :D Tos balerinos rozines labai labai patogios, minksta oda, tikrai super varinet visur (tiek darbe, tiek laisvalaikiui), bet nepatinka, kad matosi pirstu forma  :) Buna su medziaginiais kai kuriais sporto / laisvalaikio batais irgi taip, tai neperku tokiu. Tikejausi, kad kiek standesne oda bus, tai grazinsiu ir juos  :) Siandien laukiu kitos siuntos - viena pirkima i dvi dalis isskaide  :rolleyes: 

Nieko neturiu daugiau ka ir papasakot. Vakar visa diena bim bam buvo, lovoj pradirbau. Siandien irgi dar tokia jauciuos kiek issekus, tai darbuosiuos lovoj lengvai sau klausydama audio knygos. Va ir privalumas darbo is namu  :D Reikes kelis svarbius el. laiskus issiust ir daugiau tikiuosi ramios dienos. Rytoj su komanda turim virtualu susitikima, tai reikes sprest si bei ta - va galesiu pasistresuot tada  :D 

Vakare TRX treniruote darysiuos, tai spesiu ir pasijudint nuo dusios  :D 

Daugiau nieko idomaus, tai skanios kavos ir geros dienos visoms  :4u: 

Atsakyti

As jau spejau siandien daug aplakstyti ir nuveikti- ir tik dabar pagaliau prisedau pusryciauti  :P​ 

Prisipirkau zarnokus, labai jau vedaru uzsimaniau, o tai ir sunenas zadejo uzsukti, tai vat norejau kazkuom pavaisinti. tai aisku ir turguje buvau, nes ir bulviu ir  lasinuku reikejo, grizus tik susipjausciau svogunus ir lasinukus ir isvariau i Dainavos RIMI, nes kaip tik ir AVONO priekes atejo ir bridziukus    vakar uzsisakiau, tai  aisku ir pro Humana tuo paciu prasukau, nieko gero neradau, bet pazioplineti tai juk reikia. tai vat grizdama negalejau pro alyvas praeiti  :P  

98130092_873657883120100_819731982460754

Svarbiausiai, kad  patogus ir tamprus, kaip tik  va vasarai bus  :ax: kaip ir pirmas rubas per karantina nupirktas  :lol:  nes bliusku tai jau tyyyykrai nereikia,  tik kelnes ir dar kokios nepamaisytu 

97002091_2723555554526164_67283720751504

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 14 gegužės 2020 - 11:31
Labos,
jau alyvos žydi pas jumi ??? dar nepastebėjau :)pas mus kažkokios vėlesnės vadinasi..

Mickute tu tokias timpas pirkai? su tokiomis apačiomis? tau patinka? smile.gif

man galvą skauda ir šiaip nuotaika kažkokia fe.
Vakar šaldytuvą atvežė naująjį, pirkom diiidelį šaldytuvą vietoj šaldytuvas+šaldiklis, Tai dabar turim 182 cm aukščio tik šaldytuvą. Telpa viskas, ir rasti įmanoma sudėjus tą viską smile.gif Tilps ir šaltibarščiai, ir uogienės ir kompotai smile.gif Tai vakar visą vakarą darbavausi, perkraustymai, perplovimai senojo ir naujojo...tada galvasukys kur dėti senąjį, mesti lyg gaila... sugalvojom į kaimą išvešim ir padėsim sodyboj. Aišk duodu galvą nukirst kad po 5 kokių išvešim nepajungtą į šiukšlyną smile.gif
tai va taip.
šiandien valgyt reiks gamint jau, nes nieko gero nebėra...tai vakaras suplanuotas...
Atsakyti

taip zydi, pas mus Kaune silciau vadinasi  :D  juk jus ten labiau i siaure  :lol:  :lol:  :lol: 

Keistas tavo sekantis klausimas - jeigu pirkau, tai reiskia patinka  :P  tikrai nepirkciau kas nepatinka. siaip labai gerai ant blauzdos ziurisi,  nesimato blauzdos  storio  :D   dideliems dydziams sunku ka rasti, as tokio pasirinkimo neturiu, tikrai ne kiekvienoje parduotuveje ka nors ant saves rasiu, cia apie dydi kalbu. Aisku as su jomis ne i darba, bet kazkur laisvalaikiui paiskylauti, puikiausiai tiks  :ax: 

Atsakyti
Mickute , tai svarbu patinka aišku. Aš tas gėles nuardyčiau smile.gif bet aš ne tu tu ne aš smile.gif Čia kaip su Almost džinais tais, su kuriais manęs net surištos į gatvę neišvestų smile.gif
Nors aš aplamai nemėgstu timpų. Niekada nemėgau.

Apie darbą užsiminei- DB nieko nesiūlo? senieji darbdaviai nesikviečia dar atgal? gera atostogauti? smile.gif

o šiaip- ką valgysit ponios šiandien vakare ir kuom šeimą maitinsit? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 gegužės 2020 - 13:59