Na jau zinot,kad Zaros nemegstu

Beje,per sita karantina tik batus i darba pirkau

Na jau zinot,kad Zaros nemegstu. nesvarbu kokios kainos,neperku,neuzeinu nei i internetine,nei gyvai
Beje,per sita karantina tik batus i darba pirkau. Nu nieko nereikia. Nes nesiot nera kada,kur
Zinom zinom, ir kad rubai ne Tavo skonio / stiliaus ten irgi zinom
As kadangi karantino pradzioj gerai spinta prasivaliau, o ir siaip norisi atsisviezint, tai apsipirkau sio bei to tikrai Matysiu dar, kas tiks / netiks, ka pasiliksiu. Paskui gal ir liksiu su viena palaidine is visu uzsakymu
Siandien biski maziau darbo,tik 136, o tai ant geros valandos trumpiau
Dabar ir vazinet smagiau, kai tu kamsciu tiek nera? Nuo kada ten jau pas jus leido visiems eit visur, bet neit niekur?
Ir as jungiuos su kava
vakar ilgai filmus uzsiziurejau, buvau prabudus , kai MB kelesi, aisku i tulika reikejo, bet atgal i lova, ant kito sona ir taip gerai atsijungiau ir net prisapnuoti kazka spejau
![]()
Jau kaip pavydziu gero issimiegojimo, tai ne tas zodis. Nesuprantu, kodel, bet paskutiniu metu labai prastai miegu
Labas rytas
Siandien man kazkoks totalus motyvacijos ir energijos trukumas. Sportavau ryte anksti, bet net ir per visa treniruote pilna galva minciu buvo, kad kam man cia reikia, nei smagu, nei ka, o ir visa issekus. Vakar vakare pasportavau su trx dirzais nuo dusios tokia treniruote, tai siandien tikrai jauciuos isvargus. Galvoju pasiimt pertrauka nuo tu cardio tipo treniruociu ankstyvu su sporto klubu ir likt kol kas gal kokiai savaitei - pusantros tik su trx dirzu treniruotem Nu bet cia sio ryto tokios mintys ne kazka, matysiu, kaip toliau bus
Buna gi visiems uzeina tokiu bangu
Daugiau kaip ir nieko neturiu ka pasakot. Planu jokiu neturim, eisim per pietus gal prasivaiksciot, jei darbai neuzlaikys. Vakare gal iki miesto nueisim (kadangi galim dabar jau 5km spinduliu nuo namu eit, tai galim rinktis rata daryt parke ar iki miesto ir atgal) Oras grazus atrodo, sauleta, bet vesu net pro langa pravira jauciasi. Noriu siandien patinginiaut, tegul komanda dirba darbus. As gal paskaitysiu knyga sau
Grazios dienos visoms ir skanios kavos
Sveikos gyvos,
paržiūrėjau įdėmiai Almost pirkinius ir pamąsčiau kaip fainai kai mes tokios skirtingos. Pirkčiau gal tik džinsus vienus iš viso to
Bet reiks ko pasidairyt pagal save Zaroj
o kur dar intere yra gerų išpardavimų iš LT puslapių gal žinot?
Tikrai va gerai sakai - smagu ir palygint, paziurinet, pasiidomaut. Ir nepamirstant, kad visos ir skirtingai dirbam, ir skirtingai laisvalaiki leidziam, ir visos kitos dedamosios Man tai visad idomu paziuret, ko kitos prisiperka, nors ne viskas tikrai mano skonio buna. Bet smagu pasidziaugt, kad kitas zmogus rado savo skonio ruba / daikta ir dar gera kaina ar koki labai isnoreta
Nezinau tikrai, bet gali paziurinet visu tu parduotuviu, kur prekybos centruose buna (Mango, Zara, Stradivarius ir pan.). Maciau visokie dizaineriai (Kalinkinas ir pan.) irgi dabar ispardavimu turi. Zodziu tik spek suktis
Va as siryt Zara permeciau akim, papildymas ispardavimo skyriuj, bet niekas nesuzavejo manes si karta Gal ir gerai
kostiumėlis taip, bet spalva neeee
man čia
o a šitie džinsai tai man jergau jergau...
https://www.zara.com...e...&v2=1445703
o man kaip tik spalvyte man visos tos alyvines, violetines ...... pasiziurejau, kad paskutiniu metu kazkaip iseiginiai rubai tamsiai melyni visi, visai noreciau kokios kitokios ryskesnes spalvos. kaip vakar sakiau- draugei suknele perleidau, dar ir siandien maciau internete panasi yra, bet jau tik juodas dugnas. nu nenoriu vasarai tokios. suknele tokia lengvute, skrendanti ir - juoda - - neeeeee.
o dzinsai man kaip dzinsai
Dievinu!!! Tokius dzinsus. Rimtai, kol nepabandziau, tai irgi galvojau ai gal tiek to. Bet jau patogumas Laisvesni tokie dzinsai apacioj, koks aptemptas bodysuit virsuj, Conversai ar Vansai ir davai panios sau
Geriausia apranga laisvalaikiui
Nezinau tik ar su dydziu pataikiau, tai bus matyt, kai gausiu
Dievinu!!! Tokius dzinsus. Rimtai, kol nepabandziau, tai irgi galvojau ai gal tiek to. Bet jau patogumas
Laisvesni tokie dzinsai apacioj, koks aptemptas bodysuit virsuj, Conversai ar Vansai ir davai panios sau
![]()
Geriausia apranga laisvalaikiui
Nezinau tik ar su dydziu pataikiau, tai bus matyt, kai gausiu
tai laisvesniu as irgi ieskau, man ten tie visi aptempti- neee, kai kojos negrazios, tai viska isryskina. man jie del praktiskumo tau super irgi