Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

PAvargus ir as...Eisiu gult,gal paskaitysiu..DAbar bandau batu issirinkt...Gal kuri turejot Skecherius?
https://www.sportsdi...olcode=23310303

Taip nemegstu pirkt batu internetu..Ypac dabar,kai dar grazint paprastai negali...
Atsakyti

As ir prie kompo uzsisedejau, po  skelbimus kai ilindau panarstyti, viskas , uzteks siam vakarui, einu gulti

Atsakyti
Labukas

Stoviu trafike darbe biggrin.gif Pas mus vienpusis eismas,as kraunuos kitoj pusej. O ir sioj pusej daug masinu kraunas,tai kol visos atbultn susiparkuoja,neina aplenkt biggrin.gif

Rytas vesokas,tik 12.. o ir diena tik 21 rodo,na nors nebus karsta dirbt biggrin.gif o savaitgaliui apie rekordus raso,bet telefas tik 23 rodo.. na bet kuriuo atveju prie juros leksiu biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :) aš va kirpykloj jau nudažyta, tai kavinuosi dabar, gal dar pavyks į soliariumą nueit, jei koks laisvas tarpas bus :rolleyes: 

Giega, esu tik girdėjusi/skaičiusi apie tokius batus, kad patogūs, bet čia žinai jau kiekvienam skirtingai :) 

Atsakyti

Labas rytas, kumutes  :) 

Pavasaris tai ir Airijoj simet nuostabus tikrai  :wub: Jeigu nereiketu dirbti, tai gali sau per dienas kaitintis kur parke pakrites ir bedu nematyt. Lepina bent jau oras  :) 

Darbu per akis, tik spek suktis. Tik nuotaikos ne kokios - siandien turejom skristi atostogu. Kad ir kelioms dienoms, bet planu kruva buvo  :unsure: Tai liudna, bet nu yra kaip yra. 

Sis savaitgalis ilgasis (pirmadienis laisva bus), tai laukiu jau pailset, nieko paneveikt. Sporto klube turim laisva savaite - pries tai 6 savaites turejom toki kaip ir projekta, dabar atsigaunam visi dalyviai ir nuo pirmadienio tesim kitas 6 savaites. Tai dabar ir nesportuoju, ir is viso aptingus visa  :D  :D Vakar tokia liudna buvau puse dienos, siek tiek nesklandumu darbe, tai vakare prisivalgem picu, deserta sukirtau, paskui jau vyno taures net nebegalejau isgert - nebetilpo i skrandi niekas  :D  :D Bet siandien nauja diena, naujas ir zvilgsnis i viska  :) Jei situacijos nepakeisi - pakeisk poziuri i ja, ar ne?  :) 

Giega - as pati Skechers neturiu, bet jau kiek pazistamu, draugiu turi, tai visos kone prisiekusios ju myletojos  :) 

Na, lekiu darbuotis, grazios dienos visoms ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Labas rytelis

Pas mahe siandien irgi SPA rytmetis  :P kadangi nu niekur nereikia eiti, nors anksti prabudau, dar pamasciau guledama lovoje kur cia eiti pasivaikscioti :hmm: nu ale kad visiskai nieko nereikia, tai ijungiau skalbenke, o pati  ikritau i vonia, paskui jau  telika ziuredama  ir kavyte gerdama koju proceduromis uzsiemiau, dar veido kauke uzsidejau, o tai vis nelieka laiko  :D dbar toliau namie kuisiuos- atirtraukiau spintele su teliku, kad savo katinu kampa pasiekciau  :P o laidu raizgalyne ten oi oi,  paliksiu MB pasidziaugti kai gris is darbo, rasiu as ir taip ka pasitvarkyti, o paskui tai jau balandelius gaminsiu  :ax:​ 

Atsakyti

Almost, linkiu, kad viskas darbe susitvarkytų ir išsisprestų kuo greičiau :4u: ir svarbiausia, kad nuotaika pagerėtų, o jei ne, tai dar desertu pasilepink :D  :angel_not:

Mickute, Tu jau naujo darbo žiūrinėjies, ane? į senąjį jokių prošvaisčių grįžti? :B​  

Atsakyti

Mickute, Tu jau naujo darbo žiūrinėjies, ane? į senąjį jokių prošvaisčių grįžti? :B​  

AIsku ziurineju, kiek galima sedeti taip nieko neveikiant. nu maza kas,  o del senojo kol kas tylu, kiek zinau- kazka atleido dar, kazka atostogu  isleido, nelabai ten kol kas su darbais, tai kad tikrai nesitikiu dar greit sulaukt kokiu geru ziniu

Atsakyti
Labas. Dar ryte pavyko pasideginti, vaikams pasimaudyti, o dabar jau ir vėjelis pakilęs ir saulė po debesim. Mažoji miega, as mašinai draudimą pratęsiau. Mažai miegojau šiąnakt, labai serialą užsižūrėjau, tai šiandien tokia truputi tinginiauju smile.gif rytoj jau namučių važiuosim. Reikės per savaitgalį morališkai darbui pasiruošti. Tiek laiko nedirbau. Bus keista. Bet jau gana namie sėdėt smile.gif
Mickute - dėl darbo dabar karantino metu jaučiu sunkiau bus kažką rast, bet va gal baigsis karantinai smile.gif
Atsakyti
Po darbu jau mirksiukas.gif Vaziavau su tokiom turistinem basutem,tai beveik ir nepavargau mirksiukas.gif Va ka reiskua geras padas.. Beeeeet,as ju ilgai nenesiojus,tai visi dirzelisi nutryne.. Na man visi nauji ar ilgai nenesioti batai nutrina.. Kojos turi priprast..
Birzelik 12 lygrai jau pardes atsidaro,vaziuosiu pirkt nauju batu biggrin.gif

aaga,as ir norejau klaust ar yra kokiu darbu skelbimu.. Bigbang,o pas jus nereik nauju darbuitoju? Ismokintum Mickute dirbt biggrin.gif Butumet ne tik kaimynes bet ir bendradarbes biggrin.gif
Atsakyti

Aš dar darbuojuos, bet gana, lėksiu neužilgo namo :) šiandien būsiu vienas namuose, tai knygą paskaitysiu, pavakarieniausiu ir ilsėsiuos :rolleyes: gal kokio vyno taurės norėčiau, bet spėju savaitgalio palauksiu :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2020 05 28, 18:24)
Po darbu jau mirksiukas.gif Vaziavau su tokiom turistinem basutem,tai beveik ir nepavargau mirksiukas.gif Va ka reiskua geras padas.. Beeeeet,as ju ilgai nenesiojus,tai visi dirzelisi nutryne.. Na man visi nauji ar ilgai nenesioti batai nutrina.. Kojos turi priprast..
Birzelik 12 lygrai jau pardes atsidaro,vaziuosiu pirkt nauju batu biggrin.gif

aaga,as ir norejau klaust ar yra kokiu darbu skelbimu.. Bigbang,o pas jus nereik nauju darbuitoju? Ismokintum Mickute dirbt  biggrin.gif Butumet ne tik kaimynes bet ir bendradarbes biggrin.gif

Na aš pati darbe tiek laiko nebuvus tai nežinau ar ieško ko ar ne, bet jei sužinosiu kad ieško žinoma jai pranešiu smile.gif
Atsakyti