https://www.sportsdi...olcode=23310303
Taip nemegstu pirkt batu internetu..Ypac dabar,kai dar grazint paprastai negali...
As ir prie kompo uzsisedejau, po skelbimus kai ilindau panarstyti, viskas , uzteks siam vakarui, einu gulti
Stoviu trafike darbe

Rytas vesokas,tik 12.. o ir diena tik 21 rodo,na nors nebus karsta dirbt

Sveikos aš va kirpykloj jau nudažyta, tai kavinuosi dabar, gal dar pavyks į soliariumą nueit, jei koks laisvas tarpas bus
Giega, esu tik girdėjusi/skaičiusi apie tokius batus, kad patogūs, bet čia žinai jau kiekvienam skirtingai
Labas rytas, kumutes
Pavasaris tai ir Airijoj simet nuostabus tikrai Jeigu nereiketu dirbti, tai gali sau per dienas kaitintis kur parke pakrites ir bedu nematyt. Lepina bent jau oras
Darbu per akis, tik spek suktis. Tik nuotaikos ne kokios - siandien turejom skristi atostogu. Kad ir kelioms dienoms, bet planu kruva buvo Tai liudna, bet nu yra kaip yra.
Sis savaitgalis ilgasis (pirmadienis laisva bus), tai laukiu jau pailset, nieko paneveikt. Sporto klube turim laisva savaite - pries tai 6 savaites turejom toki kaip ir projekta, dabar atsigaunam visi dalyviai ir nuo pirmadienio tesim kitas 6 savaites. Tai dabar ir nesportuoju, ir is viso aptingus visa
Vakar tokia liudna buvau puse dienos, siek tiek nesklandumu darbe, tai vakare prisivalgem picu, deserta sukirtau, paskui jau vyno taures net nebegalejau isgert - nebetilpo i skrandi niekas
Bet siandien nauja diena, naujas ir zvilgsnis i viska
Jei situacijos nepakeisi - pakeisk poziuri i ja, ar ne?
Giega - as pati Skechers neturiu, bet jau kiek pazistamu, draugiu turi, tai visos kone prisiekusios ju myletojos
Na, lekiu darbuotis, grazios dienos visoms ir skanios kavos
Labas rytelis
Pas mahe siandien irgi SPA rytmetis kadangi nu niekur nereikia eiti, nors anksti prabudau, dar pamasciau guledama lovoje kur cia eiti pasivaikscioti
nu ale kad visiskai nieko nereikia, tai ijungiau skalbenke, o pati ikritau i vonia, paskui jau telika ziuredama ir kavyte gerdama koju proceduromis uzsiemiau, dar veido kauke uzsidejau, o tai vis nelieka laiko
dbar toliau namie kuisiuos- atirtraukiau spintele su teliku, kad savo katinu kampa pasiekciau
o laidu raizgalyne ten oi oi, paliksiu MB pasidziaugti kai gris is darbo, rasiu as ir taip ka pasitvarkyti, o paskui tai jau balandelius gaminsiu
Almost, linkiu, kad viskas darbe susitvarkytų ir išsisprestų kuo greičiau ir svarbiausia, kad nuotaika pagerėtų, o jei ne, tai dar desertu pasilepink
Mickute, Tu jau naujo darbo žiūrinėjies, ane? į senąjį jokių prošvaisčių grįžti?
Mickute, Tu jau naujo darbo žiūrinėjies, ane? į senąjį jokių prošvaisčių grįžti?
AIsku ziurineju, kiek galima sedeti taip nieko neveikiant. nu maza kas, o del senojo kol kas tylu, kiek zinau- kazka atleido dar, kazka atostogu isleido, nelabai ten kol kas su darbais, tai kad tikrai nesitikiu dar greit sulaukt kokiu geru ziniu

Mickute - dėl darbo dabar karantino metu jaučiu sunkiau bus kažką rast, bet va gal baigsis karantinai

Birzelik 12 lygrai jau pardes atsidaro,vaziuosiu pirkt nauju batu

aaga,as ir norejau klaust ar yra kokiu darbu skelbimu.. Bigbang,o pas jus nereik nauju darbuitoju? Ismokintum Mickute dirbt

Aš dar darbuojuos, bet gana, lėksiu neužilgo namo šiandien būsiu vienas namuose, tai knygą paskaitysiu, pavakarieniausiu ir ilsėsiuos
gal kokio vyno taurės norėčiau, bet spėju savaitgalio palauksiu

Birzelik 12 lygrai jau pardes atsidaro,vaziuosiu pirkt nauju batu

aaga,as ir norejau klaust ar yra kokiu darbu skelbimu.. Bigbang,o pas jus nereik nauju darbuitoju? Ismokintum Mickute dirbt

Na aš pati darbe tiek laiko nebuvus tai nežinau ar ieško ko ar ne, bet jei sužinosiu kad ieško žinoma jai pranešiu