Labas rytas
Taip puikiai issimiegojau, iskart nuotaika kita
Siandien nusprendziau dirbti is lovos, tai isitaisiau, dar va pasitepiau visas savo egzemas tuo paciu - galiu drybsot ir darbuotis. Turiu visokios veiklos su dokumentais, mokymus pakeist siek tiek reikia, zodziu popierizmas virtualus bus. Tai pats tas, nebutina man ten prie stalo kiurksot
Kalbat apie kelimasi ir pusrycius matau, tai dabar dirbant is namu keliuos 6:45 kas antra diena, kas kita diena keliuos 5:30 (treniruote buna 6val ryto). Pries sporta nevalgau (nei ryte, nei vakare)
Kai i ofisa vaziuoju, tai keliuos 6val. Pusryciai man privalomi, tik skiriasi darbo dienom ir savaitgaliais. Visad turiu pavalgyt kazka, kavos vienos negaliu gert is viso pusryciams. Net ir uzkandziui kokia 10val vien kavos man neuztenka, reik butinai kazko prie jos. aa mociute mane ismoke senais laikais, kad vaikeli rytais vienos kavos negerk - skrandi susigadinsi
Tai taip ir ipratau ar koki sumustini nedideli (nors paskutiniu metu siaip belekokiu sumustiniu nelabai jau ir bevalgom), ar kazkoki skanesta, ar vaisiu bent koki
Dar maciau apie draugus kalbejot, tai tokiu nuo vaikystes draugu labai artimu neturiu. Tevai seimom kur bendravo, tai susirasom retais kartais, pasveikinam vienos kitas svenciu progom, bet tik tiek. Cia uztad suradom nuostabiu draugu, jie ir musu vestuvese liudininkai buvo, tai tikrai nors ir issikrauste jie i kita sali, bet bendraujam kone kasdien, sventes kartu planuojam, dalinames ir dziaugsmais, liudesiais, kasdienybem. Zodziu nuostabius draugus radom
Daugiau neturiu ka ir papasakot is tiesu, tai einu toliau prie to savo popierizmo
Grazios dienos visoms!