jau baigiau darbus, kaip ir planavau 3 valandeles padirbeti. Uzsimaniau kazko skanaus, tai pasidariau arbatos ir atsinesiau medaus su suriu
O aš arbatos eisiu pasidaryti ir po patalais lysiu, nes labai vėjuotas oras, lyja, tai kažkaip nieko nesinori, tik jaukiai susisukt ir gulėt
na pas mus bent nelyja, issiploviau galva, turejau mesytes, tai pakepinau , ryt grizus plova darysiu, bus greiciau jau . ir jau lovoje
Labas vakaras!
Neseniai grįžau namo. Šiandien po darbo važiavau atsiimti savo telefono...ir vėl ta pati istorija - gedimo nerado, perinstaliavo programinę įrangą ir viskas.. Eisiu pasiruošti penktadienio seminarui ir miegoti, ryt visą dieną dirbsiu, o vakare studentų atstovybės susirinkimas.
R's, sveikatėlės!
Ir ačiū, merginos, už gražius žodelius! Aš tiesą sakant kaifuoju nuo tiek veiklos, nes viskas ką dabar darau man yra prie širdies, todėl net tas nuovargis vakarais nėr baisus.
Po darbu,tiesiai i sportus

Zinokit,nebesulaukiu atostogu

Pas mus diena kai dejo lietaus

Labas rytas Pupos Uogos
Rytas koks nefainas o jau vėjas vėjas,purškalas kažkoks lauke fe fe
Ačiū Visoms už sveikatos palinkėjimus,jau šiande žymiai geriau,bandysiu į darbą judėti.
BigBang,kaip Jūs laikotės? kiek kartų Mažoji naktį žadina?
Almost,oi Tu man labai primeni vieną mano Draugę,kuri taip pat nemėgsta laukti nežinomybėje tai kai dabar gerai žinau Ją,tai jeigu staigmena Jai,tyliu tyliu,ale visai nieko neorganizuoju ir pan. Tik tą dieną bum ir staigmena
Tai taip ir suprantu Tavo dabar tą laukimą nežinioje
pakentėk,jau viskas greit greit
Mickute7,ammh...o kodėl dabar nebesportuoji? Jeigu buvai pamėgus ir užsikabinusi ant sporto? Aaa? Man irgi reik stipresnės kontrolės,einam davai abi į sporto klubą
*Voque* ,šaunu dėl sporto Teisingai rezultatai dar labiauuuuu į "kraują įaugina " sportą
Ką vakar skanaus gaminai? Man Tavo patiekalai toki faini ir egzotiniai atrodo
Mouette,pamenu tą jausmą,kai darai daug,leki,skubi,bet ta veikla Tau patinkanti,tai ir tas nuovargis begalo būna malonus
Giega,fainas jausmas laukti atostogų. Kada tiksliai jos Jums bus?
Labas rytas
Bet tau Mouette ir nesiseka su tuo telefu
Giega, kada tiksliai isskrendat ?
Mickute7,ammh...o kodėl dabar nebesportuoji? Jeigu buvai pamėgus ir užsikabinusi ant sporto? Aaa?
Man irgi reik stipresnės kontrolės,einam davai abi į sporto klubą
cia pries kelis metus ejau, kai buvo kitas darbelis, nepavargadavau taip , ir anksciau grisdavau. o dabar kartais kai prastovi visa diena ir dar ka nors sunkaus prasitampai, kazkaip ne sportai galvoje, tik kojas istiesti greiciau. va kaip taip darbai sukrinta, tai ir laiko nelieka- geriau jau padirbesiu ilgiau, taip ir praleisciau kelias savaites, tai kaip ir jokio tolko. va ko noreciau- tai i baseina bet MB spardosi, jam visai neidomu baseine, taip ir neprikalbindavau, dabar po sitos ligos, tai net jauciu nebandyk kalbint, tures priezasti issisukineti
Labas rytas oi siaubingai vėjuotas ir lietingas jis pas mus
R's, džiugu, kad jau geriau jautiesi
Dėl gaminimo, tai hmm dabar galvoju nieko labai ypatingo, pietums valgiau grikius su voveraitėm/pomidorais/feta, o vakarienei kepto šamo filė su garintais brokoliais
šiandien bus salotos su keptais avinžirniais
Spalio 13 isskrendam.O blyn-penktadienis bus

Siandien oras labai grazus(ziurint per langa

MB irgi nelabai megejas i baseina...Siaip tai jis ar 6m lanke baseina mokyklos laikais,bet va dabar nutempt ji-sunkoka..Nebent tai butu koks vandens atrakcijonu parkas-i toki mielai eina

Bet toks siaubingas vėjas, kažin ar visur taip, ar pajūryje tik, nes lėkiau iki pašto, tai o vaikyti

As beveik baigiau darba.. Vaziuociau namo,deje deje