Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti

Rytą ankstyvą su arbata pradedu,gerklę vėl peršti...uch... :unsure:  Jau atrodo praėjo ta gerklė,bet vėl...pilnai dar nepasveikus vadinasi kaip norėčiau :B

Mickute7,bet Jums už viršvalandžius moka atitinkamai ar ne? :)​ 

Pasisaugok, kad visai neisisirgtum  :4u:

taip, moka.. tai kad visai nieko ir ilgiau padirbeti  :mirksiukas:  siandien ir MB po vizitacijos  prisijungs prie kolektyvo kad ir  kelioms valandoms valandoms padirbeti  :ax:

Atsakyti

Labas rytas :) 

R's, sveikatėlės! Pasisaugok :4u: 

Dėl sporto klausei, tai tikrai taip, tapo gyvenimo dalimi jau kurį laiką :) 

Apsiniaukę nuo pačio ryto pas mus, vėjuota, toks tikras ruduo, kažkaip norisi susisukt į pledą ir nieko neveikti šiandien :rolleyes: 

Atsakyti
LAbukas

Visa nakti vejai didziausi..DAbar irgi medzius prie zemes lenkia,bet saulyte sviecia biggrin.gif Vis maloniau,nei dar kad lytu biggrin.gif JAu treciadienis..Kazkaip labai greit laikas eina..Planuose po darbo i gyma,o paskui jei bus jegu,plaukus nusidazyt ax.gif Jei nebus,tai plaukai lieka savaitgaliui..O tai jau i veidrodi baisu ziuret biggrin.gif

MB irgi jau be sportu nebegali biggrin.gif Jei nors diena nenueina i sale,sako,kazko truksta biggrin.gif O as tai mielu noru viska mesciau biggrin.gif Nu nesportininke esu,visiskai biggrin.gif
Ai,tam viesbuty irgi yra sporto sale,tai MB sake eis kasdien biggrin.gif

Atsakyti

Na aš kaip ir minėjau kažkada, kad, jei man kažkas prieš maždaug pusantrų metų būtų pasakęs, kad draugausiu su sportu, tai būčiau tikrai pasukiojusi pirštą prie smilkinio :D 

Atsakyti

Sveikos  :) 

R's - labai nervina mane iš tiesų tas nežinojimas, kas ir kaip bus.. Aš žmogus mėgstantis susiplanuot viską, žinot kaip ir kas. Bet nieko nesako MB, kaip su užsiūta burna  :cry2:  :D Tai tenka kentėt.. Sakė rytoj jau duos užuomina kažkokią, poryt jau duos didesnę dar vieną, o šeštadienį jau sužinosiu ir taip viską. Bet man tai laukimo tikrai nepalengvina  :D  :D  :D 

O Tu tikrai sveik, saugok save, kad labiau neatkristum  :4u: 

Mouette - aš irgi jungiuos prie pagyrų, šaunuolė!  :) Mūsų dienom irgi taip būdavo - lėkdavom per visur, kad tik viską aprėpt  :)​ 

Atsakyti

Cia kaip manes Marakesas netraukia..Mete ir ten labai geru pasiulymu,bet net nesvarsciau ju biggrin.gifIrgi nezinau kodel..
O Turkija..NA kad kazkokia svajoniu salis ji,tai nepasakyciau,bet tikrai noriu nuvaziuot,paziuret del ko cia tas mano draugelis taip alpsta biggrin.gifbiggrin.gif

Bigbang,tempa gali ir nuo krutines pakilt..Ar istraukia visa pienuka?Ar nesidaro guziukai?Masazuok 4u.gif

Nera guziuku, nu lyg ir istraukia :) susitvarkys viskas, manau pasilpes organizmas, dar gi plius kraujuoju, tai viena paracetamolio tablete padeda. Manau butu kas rimciau taip lengvai nekristu temperatura ir kiltu dar i aukstesne. 

Dabar jauciuosi geriau, bet juk rytais visada geresne savijauta :) 

Atsakyti

BigBang, ir kaip pirmosios naktelės? kaip laikotės? :4u:

Atsakyti

Na aš kaip ir minėjau kažkada, kad, jei man kažkas prieš maždaug pusantrų metų būtų pasakęs, kad draugausiu su sportu, tai būčiau tikrai pasukiojusi pirštą prie smilkinio :D

uzikabliuoji ir pirmyn vaziuoji  :P  man sunkiausiai pradzia buvo- reikejo kad kas uz rankutes nuvestu- kaip tik drauge pasitaike, ji jau buvo pradejus koki menesi sportuot, tai va kartu ir nuejom, o paskui dzin, ir viena eidavau ir viskas gerai. gal kartais  lyg ir tingedavo iseit  is namo, bet kai nuei\ni i sale- viskas gerai, smagu, norisi ir vel   :D 

Atsakyti

Mouette - aš irgi jungiuos prie pagyrų, šaunuolė!  :)

Ir as pritariu  :friends:  :super:

Atsakyti

Siandien  jau namie, bet  parsinesiau namo darbelio, tai  biskeli uzkandu, va kaip gerai, kad dar visokiu likuciu turiu, nereiks laiko gaisti virtuveje , ir pirmyn darbuotis  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

uzikabliuoji ir pirmyn vaziuoji  :P  man sunkiausiai pradzia buvo- reikejo kad kas uz rankutes nuvestu- kaip tik drauge pasitaike, ji jau buvo pradejus koki menesi sportuot, tai va kartu ir nuejom, o paskui dzin, ir viena eidavau ir viskas gerai. gal kartais  lyg ir tingedavo iseit  is namo, bet kai nuei\ni i sale- viskas gerai, smagu, norisi ir vel   :D

O ypač kai matai besikeičiančias formas, tvirtėjantį kūną, tai motyvacija dar didesnė :)

Aš darbuojuos dar, laukiu SB kol tatoo pasidarys, jau 4 bus, negali sustot :D

Atsakyti