Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

O kur visos kitos,kad cia tik tryse belikom?

As jau po darbu mirksiukas.gif Eilini karta sakau,kad 110 stopu man per akis uztenka biggrin.gif Ir pinigu atzvilgiu,ir va kaip anksti jau namie mirksiukas.gif JAu spejau ir dovaneles atsiimt,kur su lazeriu man dare mirksiukas.gif LAbai graziai viskas atrodo mirksiukas.gif

MB kitam mieste dirba,negrizta namo,tai nereik valgyt gamint biggrin.gif Vakar sriubos puoda issiviriau,tai ir siandien pavalgiau ir ryt dar liko mirksiukas.gif MAn uztenka biggrin.gif VAkare salotu pasidarysiu mirksiukas.gif
Oras grazus,einu su knyga i kiema mirksiukas.gif
Atsakyti

O kur visos kitos,kad cia tik tryse belikom?

Big Bang savaitgali prie juros atostogavo, bet jau lyg turejo gristi. Mouette turbut uzsiemus savo veikla . Almost kaip jau ir turejo po savaitgalio pasirodyti 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 21 liepos 2020 - 17:03

Labas rytelis  :4u: 

Kazko tai nesimiega 

Atsakyti

Oras geras, begu iki poliklinikos, paskui dar drauge is UK prase sio bei to supirkti, pamirso pati, o dar tase neisvaziavus, tai va reikia siandien spet susisukti. gal ir iki bazes  nukulniuosiu, nes kazkaip neprisiruosiu  prizo atsiimti  :D  - cia kaip buna FB laikink, pasidalink ir laimek, tai va laimejau 3 rusiu padazus.  tai varysiu rinktis kurie skanesni  :D 

Atsakyti
Labukas

Ale tikrai,kad tau nesimiega biggrin.gif
As jau i darbuka po truputi ruosiuos..Siandien biski daugiau nei vakar,bet normaliai biggrin.gif KAi pradedu darbo sav nuo antrad,paskui galvot reikia,kokia diena,kiek liko biggrin.gif Tiek,kad si sestad laisva pasiemiau-varysim i gimtadieni su nakvyne mirksiukas.gif
Atsakyti

Labukas

Ale tikrai,kad tau nesimiega biggrin.gif
As jau i darbuka po truputi ruosiuos..Siandien biski daugiau nei vakar,bet normaliai biggrin.gifKAi pradedu darbo sav nuo antrad,paskui galvot reikia,kokia diena,kiek liko biggrin.gifTiek,kad si sestad laisva pasiemiau-varysim i gimtadieni su nakvyne mirksiukas.gif

tai siaip jau  siryt  pabudau pries 5, bet nesikeliau- katino valia ugdziau  :lol:  nepasidaviau jo provokacijai  :lol:  :lol:  :lol: tai    5.40 atsikeliau, MB kava padariau ir pati kartu su juo isgeriau kavyte. Jau aplekiau pardes, poliklinika, tuguje darzoviu prisipirkau, braskes turgelyje 2, kioskelyje 1.4, paragavau- skanios ! biskeli lietus uzejo, tai namo parbegau,  ziuriu ka cia toliau daryti  :hmm:  lyg ir nustojo. bet gal ryt iki Urmo bazes nulekti, pas daktarus ryt nereikes, tai pusdienis kaip ir laisvesnis  :)

tai kur  gimtadieni svesit ? mes tai tikrai i kaima varysim,  senai buvom,  be to tikrai   atsirado kupcius, kas sodyba perka, tai reikia ir pasisneketi, tai dar uzvaziuosim i Alytu MB broli prigriebsim, lai  gales vyrai tartis 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 22 liepos 2020 - 10:54

Sveikos :) nepavyksta man kažkaip anksčiau užsukti pasilabinti, bet geriau vėliau nei niekada :rolleyes: 

Aha, tikrai vos kelios čia bendraujam, tuoj supyksiu ir aš nebeateisiu :D o, jei rimtai, tai matyt laiko nėra/noro nėra ir daug niansų visokių gali būti, gal sugrįš mergaičiukės :) 

Lietinga pas mus diena šiandien, labai vėjuota, na grynai toks ruduo, labai pasikeitė oras per keletą dienų :ax: bet man visai patinka, visokio to oro reikia.

Diena įprasta, buvom ryte tokioj daržovių/vaisių bazėje apsipirkti, o vėliau darbai darbeliai, nieko įdomaus :)​ 

Atsakyti

Pas mus irgi prabego keli trumpalaikiai lietuciai. Likau namie, gaminu valgyti, apsiverdu kauliukus, dar pakepinau burokelius su morkomis, turetu skani sriubyte gautis. Uz valandeles dar padruske turi uzbegti prekiu pasiimti, tai  aisku paplepesim valandele prie arbatos

Atsakyti

O aš dar darbuojuos, bet lėksiu namo neužilgo - užteks :) vakarosiu viena šiandien, MB plaukioti išlekė, tai aš visiškai nieko neplanuoju, tinginiausiu :rolleyes: valgyti yra, dar šiandien suspėjau daržovių troškinio pagaminti rytojui, o man šiam vakarui ir likučiai bus gerai :)​ 

Atsakyti
As po darbo uzlekiau i toki kinietiska nagu salona biggrin.gif Uzsiima tik manikiurais pedikiurais ir niekuom daugiau biggrin.gif Nes pas lietuvius eiles,pas anglus-kainos blink.gif O cia ir prieme is kart ir kaina padori biggrin.gif Tiek kad vyras daro biggrin.gif Pas juos priimta mirksiukas.gif ir dabar is 4 darbuotoju,3 vyrai biggrin.gif Tik man neiprasta,pirma kart pas vyra daraus biggrin.gif
Atsakyti

Oho, tikrai neįprasta, kad vyrukai manikiūrus/pedikiūrus daro :) 

Atsakyti

jau  geriau  vyras manikiuristas, nei ginekologas  :D  :D  :D  nors ir situ yra.  va cia tai jau butu neiprasta.

Atvare padruske, tai 2.5 h praplepsejom. va jau ir vakaras, einu  virtuveje pasitvarkysiu ir eisiu koki filma paziureti, per rusus pradejau ziureti seriala "Andrejevo veliavo"- apie Rusijos juru laivyno karininku seimos gyvenima

Atsakyti