As jau po darbu

MB kitam mieste dirba,negrizta namo,tai nereik valgyt gamint

Oras grazus,einu su knyga i kiema

Oras geras, begu iki poliklinikos, paskui dar drauge is UK prase sio bei to supirkti, pamirso pati, o dar tase neisvaziavus, tai va reikia siandien spet susisukti. gal ir iki bazes nukulniuosiu, nes kazkaip neprisiruosiu prizo atsiimti - cia kaip buna FB laikink, pasidalink ir laimek, tai va laimejau 3 rusiu padazus. tai varysiu rinktis kurie skanesni
Labukas
Ale tikrai,kad tau nesimiega
As jau i darbuka po truputi ruosiuos..Siandien biski daugiau nei vakar,bet normaliaiKAi pradedu darbo sav nuo antrad,paskui galvot reikia,kokia diena,kiek liko
Tiek,kad si sestad laisva pasiemiau-varysim i gimtadieni su nakvyne
tai siaip jau siryt pabudau pries 5, bet nesikeliau- katino valia ugdziau nepasidaviau jo provokacijai
tai 5.40 atsikeliau, MB kava padariau ir pati kartu su juo isgeriau kavyte. Jau aplekiau pardes, poliklinika, tuguje darzoviu prisipirkau, braskes turgelyje 2, kioskelyje 1.4, paragavau- skanios ! biskeli lietus uzejo, tai namo parbegau, ziuriu ka cia toliau daryti
lyg ir nustojo. bet gal ryt iki Urmo bazes nulekti, pas daktarus ryt nereikes, tai pusdienis kaip ir laisvesnis
tai kur gimtadieni svesit ? mes tai tikrai i kaima varysim, senai buvom, be to tikrai atsirado kupcius, kas sodyba perka, tai reikia ir pasisneketi, tai dar uzvaziuosim i Alytu MB broli prigriebsim, lai gales vyrai tartis
Sveikos nepavyksta man kažkaip anksčiau užsukti pasilabinti, bet geriau vėliau nei niekada
Aha, tikrai vos kelios čia bendraujam, tuoj supyksiu ir aš nebeateisiu o, jei rimtai, tai matyt laiko nėra/noro nėra ir daug niansų visokių gali būti, gal sugrįš mergaičiukės
Lietinga pas mus diena šiandien, labai vėjuota, na grynai toks ruduo, labai pasikeitė oras per keletą dienų bet man visai patinka, visokio to oro reikia.
Diena įprasta, buvom ryte tokioj daržovių/vaisių bazėje apsipirkti, o vėliau darbai darbeliai, nieko įdomaus
Pas mus irgi prabego keli trumpalaikiai lietuciai. Likau namie, gaminu valgyti, apsiverdu kauliukus, dar pakepinau burokelius su morkomis, turetu skani sriubyte gautis. Uz valandeles dar padruske turi uzbegti prekiu pasiimti, tai aisku paplepesim valandele prie arbatos
O aš dar darbuojuos, bet lėksiu namo neužilgo - užteks vakarosiu viena šiandien, MB plaukioti išlekė, tai aš visiškai nieko neplanuoju, tinginiausiu
valgyti yra, dar šiandien suspėjau daržovių troškinio pagaminti rytojui, o man šiam vakarui ir likučiai bus gerai
jau geriau vyras manikiuristas, nei ginekologas
nors ir situ yra. va cia tai jau butu neiprasta.
Atvare padruske, tai 2.5 h praplepsejom. va jau ir vakaras, einu virtuveje pasitvarkysiu ir eisiu koki filma paziureti, per rusus pradejau ziureti seriala "Andrejevo veliavo"- apie Rusijos juru laivyno karininku seimos gyvenima