Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Va pas ginekologus vyrus 2 x papuolus esu biggrin.gif Skestis ar pries vyra ar moteri lygiai taip pat nemalonu biggrin.gif

Man atnese zaislu ir liepe zaist,o pati kazkur nuleke biggrin.gif Ir padet negali,iskart rekia-zaisk biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Mickute miegi dar?Ipratus jau rast tavo posta biggrin.gif
As buvau pabudus 5,bet dar uzmigau ir paskui jau tik laikrodis pazadino biggrin.gif
DArbo siandien nedaug,bet turiu 5 laikinius..Nervina jie,per juos vazineji pirmyn atgal..Stopu tik 100,o myliu net 45 rodo,kad pravaziuosiu blink.gif Cia beveik 2 ratai mano marsrute...
Atsakyti

Labas rytelis

Leidziu ir kitoms pasireiksti   :D  :D  o is tikruju, tai vakar anksti  uzmigau, tai  kazkur 4 prabudau, daugiau nei valanda telefonu zaidziau, aisku paskui jau nuluzau. prabudau, bet tingejau keltis paziurejau savo filmo viena serija, tai tada tik islipau is lovos. lekiu iki turgelio,  reikia pasiziureti  geliu, nes MB siandien  tik iki pietu dirbs, tai butinai reikia nuvaziuoti ir kapus apsodinti

Atsakyti

Sveikos :) na bendraujam tryse, o ką dabar :D 

Šiandien mes truputį su reikalais važinėjamės, tai per tel pasijungiu bent pasivaidenti :) 

Va ir ketvirtadienis, greit išties lekia tos dienos, savaitgalį pajūryje Jūros šventė, gal nulėksim, jei oras leis :rolleyes: Šiandien draugė atlėks vakare į svečius, kepsiu lašišą, tai va pabūsim/paplepėsim :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 23 liepos 2020 - 14:11

Lyt pradejo  :hmm:  MB visgi dirbo visa diena, tai turi tuoj gristi, tai net nezinau a cia dar leksim ant tu kapu  per lietu. gal nors kiek apstos

Rugpjucio 7 uzsisakiau ekskursija i Moletu etnokosmologijos muzieju su naktiniu  zvaigzdziu stebejimu. Turim  kupona  nuo gimtadienio , tai vat reikia isnaudoti. uzsibukinau nakvyne. Nes  musu ekskursija bus tik 2 valanda nakties. tai dabar  tereikia melsti ten auksciau sedincio, kad butu geras oras  :P  kitaip  jie atsaukia tas ekskursijas, tik ta pacia diena paskambins ir  patikslins. Bet pasiseke rasti nakvyne, kuria gali nemokamai atsaukti  iki tos pacios dienos  pietu nemokamai.  :ax: 

Atsakyti
As jau po darbu mirksiukas.gif Isokau i baseina biggrin.gif Kaip tas vaikas mirksta visa diena,saltas vanduo gi biggrin.gif

Dar sekanti savaitgali mano gimke.. Mb kazkaip uzsimine apie palatkes.. Gal visai ir nieko butu nulekt..
Atsakyti
Labas vakaras damos smile.gif buvau dingus, buvom prie jūros, po to gryzom tai kol I rutina va iejom vėl tia pora dienų. Orai prie jūros super buvo, tikrai pasisekė smile.gif pasideginom, pasivaikščiojom, dinozaurų parką aplankėm smile.gif su vaiku aišku biskuti pavargom, nes nei pietų nenorėjo miegot, tada sekdavo isterijos nuo nuovargio. Bet šiaip viskas liuks smile.gif
Užvakar sese jau pagimdė mums dar viena pusseserę, tai laukiam kol išleis. Labai noriu pamyluoti.
Savaitgali krikšto dukros gimtadienis, bus lampedziuose kažkokiam parke, ten po medžius karstysis vaikai. Mano per maža tai taip pabusim ir namo 😉
Dar va virtuve reikia nusipirkt. Na spinteles į virtuvę ir orkaitė su virykle, kriaukle smile.gif tikimės jau rugpjūtį rugsėjį ten gyvent smile.gif
Va tiek is manęs smile.gif
Atsakyti

Rugpjucio 7 uzsisakiau ekskursija i Moletu etnokosmologijos muzieju su naktiniu  zvaigzdziu stebejimu. Turim  kupona  nuo gimtadienio , tai vat reikia isnaudoti. uzsibukinau nakvyne. 

Va kaip fainai, super :) su orais tik taip jau yra, kad jų nepasirinksim, bet laikyk visus kumščius, kad būtų geras :B  :mirksiukas: 

Dar sekanti savaitgali mano gimke.. Mb kazkaip uzsimine apie palatkes.. Gal visai ir nieko butu nulekt..

Daug svečių planuoja būti ar tiesiog savų rate? :mirksiukas: 

Užvakar sese jau pagimdė mums dar viena pusseserę, tai laukiam kol išleis. Labai noriu pamyluoti.

Sveikinimai tapus Teta :mirksiukas:  :4u: 

Aš va darbuojuos dar, bet lėksiu tuoj namo, kažkaip pavargau šiandien :) pavakarieniavom su drauge, paplepėjom ir sugalvojau dar atlėkt iki darbo neilgam.

Atsakyti

Va kaip fainai, super :) su orais tik taip jau yra, kad jų nepasirinksim, bet laikyk visus kumščius, kad būtų geras :B  :mirksiukas:

oi kaip laikysim. Nes ta savaitgali ten Moletuose  dar   musu kolektyvas poilsiautu, tai yra minciu kita diena kazkaip ir juos pasiekti prie Bebrusu ezero. bijau kazka daug svaigti, belieka tik oro gero  tiketis

Big Bang sveika sugrizus  :wub:  tetulyte ir vel   :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

As jau gyva, jau ir galva issiploviau ir jau su kavyte cia   :mirksiukas:​ 

Atsakyti

LAbukas

Sveikinimai Bigbang patapus dar karta teta 4u.gif
GAlva ir as issiplovus biggrin.gif As visada rytais plaunu mirksiukas.gif

Oras gana neblogas-silta saulyte mirksiukas.gif Tik aisku savaitgaliui lietu rodo,kaip visada biggrin.gif Na si savaitgali i svecius isvaziuojam,tai nelabai svarbu koks tas oras mirksiukas.gif

KAip penktad darbo daugoka...128..Ir dar rase,kad Asos veluos,vadinas anksciau niekaip neisvaziuosim..Aaaaamziais artejant savaitgaliui biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū visoms labai už sveikinimus 🥰 pati leliuko užsimaniau dabar 🤣 Vis nuotraukų atsiunčia,🥰
Geriu kavytę ir juodu šokoladu smaguriauju smile.gif noriu viešai pasigirti. Nuo gegužės mėn - 10kg 🥰 kad ir toliau mano valia niekur nedingtų, palinkėkit man tos valios neišsenkančios smile.gif ačiū iš anksto smile.gif
Mickute ir aš linkiu gero oro 😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 24 liepos 2020 - 09:25