Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Čia tas kur vakar čili sėdėjo? O geras, nu smagu. Sveikinimai jai 4u.gif
O dar geresnės naujienos smile.gifkokie planai atostogų? smile.gif

Na taip, ta pati  :mirksiukas:  kur per gimtadieni pas mane matei.  :ax: 

kadangi tik siryt suzinojom apie tas atostogas, tai kol kas   nebuvo net kada kazka planuoti

As jau buvau iki Maximos nulekus pasivaikscioti, grisdama parsinesiau Avono uzsakyma, dabar dar nunesiu vienai klientei prekes, reikia biskeli namie pasitvarkyti, o tai nors mociute is kaimo vaziuos pas dukterecia  pagyventi, bet toji si savaitgali neatvaziuos, tai mes turesim parsivezti mociute namo, tai nezinau kada dukterecia ja is musu pasiims, gal kokia diena dar pabus. nes jos parvezti daiktai taip   pundeliai ir stovi, nes kol kas  spintose vietos dar neparuosiau  :ax:​ 

Atsakyti

mickute - sveikinu su puikiom naujienom!  :yahoo:​ 

:hi:​ 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2020 08 28, 08:17)
ai  gal zmogus nuo  nauju metu neatostogavo ir jam reikia pailseti  pagaliau ?  biggrin.gif </p><p>Nezinau dar nieko ka veiksim,

Man labai gaila naudot atostogas prasedejimui namie biggrin.gif NA bet cia man biggrin.gif KAzkaip uztenka savaitgaliu,o atostogas imu jau tik kelionem mirksiukas.gif

KAmera ir pas mane pilna biggrin.gif SAldytuve tik kiausai ir suris biggrin.gif Bet kaip sakiau,specialiai nieko netraukiu,negaminu mirksiukas.gif Buvo sriubos likuciu,tai pavalgiau,o vakarop pas draugus i svecius leksim mirksiukas.gif O ryt i gimtadieni biggrin.gif VA taip ir sukames biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Man labai gaila naudot atostogas prasedejimui namie biggrin.gifNA bet cia man biggrin.gifKAzkaip uztenka savaitgaliu,o atostogas imu jau tik kelionem mirksiukas.gif

Kokios dabar kelliones  :P  cia vel gasdina su tais karantinais, net nemastom kur vaziuoti. be to mano dantys eda  visas keliones  :lol:  o biskeli reikia ir pailseti zmogui, ir taip  ten kasdien prie visokiu stakliu ant koju stoveti. ir namie kazka pasitvarkyti, gal pagrybaut kur nuleksim, gal vietoj kur prasivaziuosim, bent kartu savaite pabusim, o tai vis viena ir viena namie. o cia viena savaite atostogu per metus, liks dar tu atostogu neisnaudotu

Atsakyti
MAn uz atostogas nemoka,tai siaip sau sedet,nu irgi nekazka biggrin.gif UZ tai ir sakau,kad as imu tik kelionems mirksiukas.gif O kada kur keliausiu,tai irgi ne nezinau..Palnuose buvo ir Ispanija,ir koks TAilandas per naujus, ir KAnarai sausi biggrin.gif Bijau,kad tik planuose ir liks...
Atsakyti

Kadangi atostogos mokamos, pas mus kitaip. planuose kol kas   tolimu kelioniu nera. :ax: o iki tailando  tai dar  daug zoles reiktu apsi.........  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

o koki puiku vakareli apturejom  :wub:   susirinkom  chebryte is vienos smelio dezes  :lol:  :lol:  :lol:  prisiminem vaikyste, baikes pridarytas, kaimynus isgvildenom, pirmasias meiles aptarem,  prisizvengem is senu  bajeriu, nu ziauriai smagu  buvo prisiminti tuos laikus  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 28 rugpjūčio 2020 - 21:33

Labas rytelis  :4u: 

Ne koks oras jau nuo pat ryto.  jau  spejom pralekti ratuka biskeli su reikalais, tai dabar kavyte tik geriu, einu   misraines susimakaluosi, kad ir koks oras, vis tiek varysim i kaima. tik nesmagu, jei reikes pirkioje vakaroti  :(​ 

Atsakyti
Labas rytas,
Pas anyta vakar atlėkėm, šiandien nežinau ar važiuosim namo ar ne. Mažoji kažkaip truputi pakoset pradėjo. Vaje vaje tikiuosi neisisirgs.
Atsakyti

Labukas

jau prie valanda grizom is kaimuko. Smagiai pasibuvom, nors ryte lyjo,  i kaima nuvaziavus apstojo, vakarop net ir saulute buvo islindus,  stalus jau viduje pasidengem, bet  nemazai veiksmo ir lauke vyko, viduje labai karsta, tvanku, visgi 13 zmoniu susirinko, kaip tik visi puikiai ir tilpom,  sunekas jau po stalu liko guleti. Labai smagiai pasedejom, ir net su dainomis, kas anksciau  isvaziavo, kas kaip, o paskutiniai tai jau puse 4 nuejom miegoti  :P  vienu zodziu  visiems patiko, gerai kad ir kaimynu pasikvietem, tai kad tikrai saunios  isleistuves,  visiems visko uzteko ir saslu prisikepem, ir tortu, sakociu irgi netruko, dar  siandien visiems uzteko ir net namo kai ka parsiveziau. siandien daugiai pratinginiavom, nes diena lyjo,  dar  mociute sio bei to prikrove, o tai gaila viska svetimiems zmonems palikti. ji dar savaite pabus kaime ir jau tada i miesta parvaziuos. tai tik 18 isvaziavom su MB namo, tas tai konkreciai apsiverke, vis gi ten jo teviske, man tai svetimi namai ir tai gaila skirtis   :(​ 

Atsakyti

Labas po savaitgalio :) oi grįžtu į ritmą po šventimų ir laukiam sekančių gimtadienių, kurie čia pat :)  :D 

Labai liuks atšventėm, paminėjom gimtadienius kaip priklauso iki paryčių :D mes kaip visada su užduotimis, su prizais, na tikrai fainiai labai :) o vakar MB tikroji gimtadienio diena buvo, oras kaip užsakytas po lietingos savaitės, tai ir mieste buvom pasivaikščioti vakare, ir pavakarieniauti dviese nuėjom :rolleyes: 

Kaifavau vakar vaikščiodama, nes vakaras tikrai labai geras buvo, žmonių visiškai nedaug, jau tokia ramuma jaučiasi :rolleyes: 

Šiandien dar kažkaip jėgų nerasta, bet reikia įsivažiuoti į naują savaitę, rudens savaitę :) ech keista net, rytoj ruduo :B 

Atsakyti
LAbukas

PAs mus ilgasis savaitgalis,tai ri MB nedirba siandien mirksiukas.gif
O ka mes cia tokio nuveikem g.gif Penktad pas vienus draugus buvom,pavakarojom..Jie noretu ISpanijoj irgi koki buteli nusipirkt,bet paskaiciavo,kad su paskola nelabai apsimoka,tai..Atideda geresniems laikams biggrin.gif Bevakarodami paplanavom atostogu i Portugalija nulekt,is musu dar nereikia karantinuotis,bet bet-ko gero jau padarys,kad reiks..TAi irgi kitam kartui atidedam..
Sestad-linksmai drauges gimke atsventem mirksiukas.gif
Vakar pardes apvaziavom mirksiukas.gif Nukrito vonioj viena lantyna ir krisdama sulauze tuliko dangti,tai va reikejo naujo.DAr sau batelius nusipirkau,nes su basankem jau vesoka,o turimi jau gerai pavalkioti biggrin.gif DAr mastom apie gyva katinuka mazajai,bet sakom,gal uzteks zaislo biggrin.gif Tai nupirkom toki miauksinti.Kol kas zaidzia biggrin.gif Po shopingu uzlekem vel pas draugus,tai atidave Furby,tai dabar dresiruoja biggrin.gif Ten jis prie telefo programeles jungias,galima maitint,soka,dainuoja biggrin.gif Tik patys dar ne viska issiaiskinom,nes instrukcijos tai nera biggrin.gif

Siandien MB nedirba.As einu plaukus nusidazyt,tada apsitvarkom namus ir leksim kur nors pasivazinet biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas!

Prabego ne tik savaitgalis, bet ir vasara. Nors tokie keisti metai iki siol buvo, kad eina sau. Sakau dziaugiuosi, kad dar spejom metu pradzioj islekt paslidinet ir draugus aplankyt, nes kol kas visi planai kelionems tai suniui po uodega nuejo  :unsure: 

Savaitgali smagiai labai praleidom. Sestadieni vyras apsikirpt nuvaziavo, paskui nulekem i pajuri prasivaiksciot, gerai galvas prapute. Tada vaziavom maisto savaitei apsipirkt ir grize tinginiavom.

Vakar pas draugus sveciuose buvom, vasaros islydetuves sventem. Drauge Kamado Bono turi, tai gamino juros gerybes - taip skaniai priputom  :wub: Dar svieziu savo augintu darzoviu dave (pomidoru, morku, cukiniju). Paskui grizus namo seimininkas buto buvo uzsukes, tai su juo dar gera valanda paplepejom, prisijuokem. Ir ilsejomes toliau.

Savaitei jokiu planu neturiu, laukiu kazkokiu naujienu ir tiek tu ziniu  :) 

Skanios kavos visoms ir puikaus pirmadienio  :4u:​ 

Atsakyti