Šiuo metu esu nedarbingume. I darbą antradienį po rugsėjo 1os šventės. Pirmadiebi dar atostogas 1 diena pasiėmiau. Nesąmonė 31rugojucio vaiką vest I darželį
kazkaip isivaizdavau, kad jau sia savaite dirbi
Maximose akcijos, noriu po padės pasitrint šiandien
As vakar buvau iki Maximos nupedinus pasivaikscioti o siryt jau irgi grizau is parduotuves. sio bei to vat savaitgaliui reikia, siaip kai kurie jau produktai baigesi, paskui vel galesiu ramiai sedeti prie savo saldytuvo
vakar farso su akcija prisipirkau, kopusta dovanu turguje gavau
tai siandien balandeliai eis i trasa
Sveikos ankstyvas rytas, jau daug nuveikta, daug padaryta - liuks
šiandien ir mes lėksim apsipirkti vakare, šeštadienį juk baliukas pas mus, net du gimtadieniai
MB ir tetos mano, viena tik diena skiria, tai, jei ne jubiliejus švenčia kartu
meniu sudarytas, sąrašas taip pat, bus reikalų, bet man malonūs tokie pasiruošimo reikalai, o ir svečius mėgstu
o ir nedaug bus mūsų, visi savi, tai toks šeimyniškas ir jaukus laikas nusimato
Ruduo rudenėlis pas mus. Šiandien be lietaus, bet tokia dregmė jaučiasi, na jau su trumpom rankovėm be šansų, reikia spėju ir drabužius jau persitvarkyti/persirūšiuoti
Labulis!
Jungiuos jau ir as: vandens milijona isgeriau, krauja tyrimams pridaviau, papusryciavau, kava irgi jau susisoviau i save. Galiu dabar eit dirbt. Arba knyga skaityt Ramokos tokios dienos darbe, tai is namu dirbant galiu siek tiek patinginiaut. Aisku kompiuteris ir telefonas visad po ranka darbo valandom, bet siaip labiau man siuo metu is namu patinka dirbt, nes visokios veiklos gali rast sau ir nereik sedet ofise dykai
Laukiam siandien ziniu del visokiausiu reikalu, sake veliausiai rytoj, tai labai smalsu. Laikykit kumscius prasau!
Daugiau tai nieko idomaus is viso. Apie knygas kalbant va baigiau vakar R. Sepetys "Kuzdesiu fontanas", siandien issitraukiau pradet E. Ferrante "Nuostabioji drauge". Keturios knygos sitos serijos yra, bet turiu tik tris, tai matysiu pirksiu ketvirta ar ne
Tevai ruosia man siuntini, po pusantros sav. surinkines, tai speciau isimest i ta siunta dar jei noreciau pasiimt
Grazaus ketvirtadienio visoms!
Kaip skaniai popietines kavos atsigeriau su sausainiais Va kas smagu, tai nuo sausainiu is viso skrandis nestreikuoja (ir, aisku, kam idomu - svoris nekyla
), tai pasimegauju tarp kalno vaisiu ir darzoviu
Vakar pica kapojau, tai kokia laiminga! Jokio skrandzio, zarnyno skausmo. Aisku, su saiku, bet bent pica galiu megautis (va grilinta vistiena nelabai patiko zarnynui, cepelinas be jokiu padazu irgi ne kazka, nors gi virta mesa ir bulves
). Kuria diena kai avietes valgiau, tai irgi nelabai buvo, bet jau kita diena viskas ok
Zodziu idomus reikalas tas zmogaus organizmas..
Del naujienu - kol kas dar jokiu neturiu, vel viskas atsideda. Tai nelaikykit kumsciu, kad nepavargtumet paskui laikyt, kai jau labai reikes