Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost o kaip tavo reikaliukai? vis liepi kumscius laikyti, tai mes vis laikom laikom, o is taves jokiu ziniu  :hmm:

Nu tai jokiu ziniu dar  :unsure: Musuose visi procesai vyksta labai ilgai, o dabar dar tas virusas, tai mes laukiam ziniu ir patys  :D Kai jau bus, tai iskart papasakosiu, kad neuztirptu tie kumsciai  :) 

Atsakyti

Oi, Mickute, namalonūs vizitai pas stomatologus, oi nemalonūs :huh2: ir piniginei ypač nemalonu spėju...man dabar pokolkas ramu, visi sutvarkyti, higiena padaryta, bet reikia butinai pradėti galvoti apie vieno danties protezavimą (kaip baisiai man skamba) :huh2: 

Almost, eina sau koks avokadas didumo :blink:  :bigsmile: mes labai dideli megėjai, daug tikrai suvalgom, tai visuomet turim namuose, va ir šiandien jau salotas valgiau :ax: 

Dėl balkono neturim kažkokių dar idėjų, va šiandien sienoms dažus nupirkom, vinilines grindjuostes, tai va kai šiuos darbus atliks, tada ir žiūrėsim baldus :mirksiukas: bet pirksim normalius kambariui skirtus, ne lauko, nes norim pasidaryt tokią mini poilsio erdvę. Planų daug, bet pradžiai bus ir geri mūsų senukai, kuriuos turim iš anksčiau, keli foteliukai pinti ir staliukas :ax: 

Skanauju antrą kavą, eisiu užkąsti ir toliau spėju likusi diena taip įprastai pralėks :ax:​ 

Atsakyti
Uzduosiu gal kvaila klausima biggrin.gif Jus gyvenat 3 kamb bute,kam jums dar viena-uzdara patalpa poilsiui?

Avokadus megstam mirksiukas.gif Tik tokiu dideliu nesu macius biggrin.gif
Atsakyti

As ir kavyte geriu. o su avokadais vis nesusidraugauju. ragavau, viskas gerai, ir pati nusiperku, nu bet kazkaip netraukia. tai ana karta per zalia nuzipirkau, paskui pamirsau saldytuve, teko ismesti. MB is viso kreivai i tokias neaiskias nesamones ziuri  :P 

Oi, Mickute, namalonūs vizitai pas stomatologus, oi nemalonūs :huh2: ir piniginei ypač nemalonu spėju...man dabar pokolkas ramu, visi sutvarkyti, higiena padaryta, bet reikia butinai pradėti galvoti apie vieno danties protezavimą (kaip baisiai man skamba) :huh2:

o dar kai as ju  taip bijau  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:   pirmi vizitai tai is viso man cia kosmarai buvo  :oh:  :oh:  pinigine tikrai  kartu su manim kencia  :lol:​ 

Atsakyti

Uzduosiu gal kvaila klausima biggrin.gifJus gyvenat 3 kamb bute,kam jums dar viena-uzdara patalpa poilsiui?

gal ir ne durnas. man ir labiau noretusi tokios atviros terasos, kur galeciau gerti kava besigrozedama  gamta. o tai va dabar as tik kambaryje geriu kava. musu balkonai per mazi, yra pas mus suoliukas balkone, bet ten daugiau rukantiems prisesti 

Atsakyti

Uzduosiu gal kvaila klausima biggrin.gifJus gyvenat 3 kamb bute,kam jums dar viena-uzdara patalpa poilsiui?

Nėra kvailų klausimų :mirksiukas: pas mus 4 kambariai :D bet va balkone labai mėgstam sedėti, nes tikrai matom labai gražius saulėlydžius, prieš mus jokių gyvenamųjų namų nėra, o ir šiaip vakarojam ten dažnai, knygas skaitom. Ir nors jis įstiklintas, bet vistiek juk ten vėsiau, labiau mini terasa pavadinčiau, o ne kambariu :rolleyes: aišku orai tik vės, bet elektra yra, tai galėsim ir žiemą sedėti šildytuvą įsijungę :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nėra kvailų klausimų :mirksiukas: pas mus 4 kambariai :D bet va balkone labai mėgstam sedėti, nes tikrai matom labai gražius saulėlydžius, prieš mus jokių gyvenamųjų namų nėra, o ir šiaip vakarojam ten dažnai, knygas skaitom. Ir nors jis įstiklintas, bet vistiek juk ten vėsiau, labiau mini terasa pavadinčiau, o ne kambariu :rolleyes: aišku orai tik vės, bet elektra yra, tai galėsim ir žiemą sedėti šildytuvą įsijungę :rolleyes:​ 

Na lauksim vaizdeliu is tavo balkono  :P  As siandien  savo balkone biskeli tvarkiausi, geles kelias persodinau, kelias ismeciau  :P​  tuoj jau reikes visas perkraustyti i  vidu

Atsakyti

Labas rytelis

Mb siandien anksti  kelesi ir mane prizadino . Broliene is Alytaus atvaziavo, jai i KLinikas reikia, tai MB vare pasitikti i stoti ir iki Kliniku nuveze. kazkaip sunkiai ji Kaune orentuojasi, atrodo ir ne pirma karta jau i tas Klinikas varo. o kad paciai su masina varyti i Kauna, tai be sansu  :P  net  atrodo cia iki musu privziavimas geras, tikrai nereikia po miesta sukinetis, bet NE ir viskas, mazdaug jei atvaziuosit ciut ne iki Garliavos pasitikti, tai gal dar  :D  :D tai ziuresim kiek ji ten uztruks, gal dar pas mus uzvaziuos. tai kol ks sedziu, geriu kavyte 

Atsakyti
LAbukas

As turiu tokia pazistama-cia po Londona vazineja,o i autostrada isvaziuot bijo biggrin.gif TAi gi sakau,kad autostrada daug lengviau vaziuot biggrin.gif biggrin.gif Tai jei dar kas nors salia vaziuoja,dar dar isdrista biggrin.gif
Ir marti mano-Lenkijoj vazineja,o cia bijo biggrin.gif O man atrodo,kad UK eismas daug geresnis,cia nera(daug) keliu ereliu,cia ir praleis tave,nors ne tavo pirmumas..NA taip,gatves siauros,bet kitos kazkaip telpa biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Na pas jus gal kitos puses eismas, todel ir bijo. o gatveles tai tikrai pas jus siauros . Broliene senai vairuoja, bet ji aplink Alytu ir visus kaimukus tai vazineja, o i Kauna jau atvaziuoti tai tragedija. Paprasciausiai nesigaudo Kaune, nezino kas kur randasi. 

Atsakyti

Labas rytas!

giega - as irgi Lietuvoj vairavau masina ramiai, o cia bijau. Airiams biski su KET labai ne kazka, jie ir ziedo vidury gali sustot praleist kita masina tiesiog va nu todel, kad o kodel ne? Avarines situacijos? Aleik Tu, kas tas yra?  :D  :D Nu zodziu va tokie perliukai. Motoroleri cia vairuot man zymiai paprasciau, nei masina, nes lengviau isvengt visokiu kitu sukeltu kliurku del transporto manevringumo ir padidinto alert jausmo (nezinau, kaip teisingai isverst i lietuviu kalba - toks kaip gal intensyvesnis atidumas butu ar pan., akylumas gal). 

Dirbu siandien is namu, prastai miegojau, tai visai nenusiteikus kazkokia esu. Meh tiesiog. Laukiu kavos, bus po vyro rytinio skambucio su kolegom. Ir tiek tu ziniu is manes siandien  :rolleyes:  :D 

Grazaus visoms ketvirtadienio ir skanios kavos  :4u:​ 

Atsakyti

na tai  buvo broliene pas mus atvarius po Kliniku, tiksliau  MB ryte nuveze ja, paliko, grizo namo, paskui vel po poros valandu nuvziavo ir parsiveze, tai pasiplepejom kelias valandas prie arbatos, palydejau iki sustojimo, dar i parduotuve uzejau pazioplineti ir vel grizau namo, o MB jau spejo kieme ir guoli masinai pasikeisti, o tai guolis nupirktas birzelio menesi, bagazineje tupi sau ramiai, o kai  vazinejam tai kartais  kaukia senasis guolis, kartais ne :P . Sakau gal tu pagaliau susitvarkyk  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 03 rugsėjo 2020 - 12:33