Labas rytas! Pagaliau penktadienis
Kazkokia ilga savaite buvo. Dar vakar tokia nedamigus, be nuotaikos visa dienai buvau, tai ir su vyru pykausi vis, ir is viso meh kazkokia. Nu bet siandien nauja diena, geresne nuotaika, nusimato visai darbingas penktadienis. Jau spejau ir paskaityt pries darbo pradzia, tai viskas liuks
Vakar gavau kraujo tyrimu atsakymus, daktaro komentara, tai sakyciau labai kazkaip cia idomiai viskas. Is echoskopo tai naujienos buvo net labai nekokios, bet kraujo tyrimas tai puikus. Sake daktaras ateit pakartoninei konsultacijai, kai baigsiu gerti vaistus, kuriuos jis man israse. Bet kad jis man tik probiotikus israse, kuriu as is streso taip ir nenusipirkau
Nu bet galvoju nueisiu per atostogas pas ji, kad vel paziuretu, nes jei diagnoze jo nebuvo teisinga ir viskas jau susitvarke, tai as tikrai nenoriu su ta diagnoze net ir popieriuj gyvent
Rytoj draugo gimtadienis, tai pakviete i tapas restoraneli velyvu pietu. Leksim ten, o paskui gal pratesima pas juos padarysim
Daugiau kaip ir neturim jokiu konkreciu planu. Siandien sakiau jau labai reikia skalbinius susitvarkyt, i spinta susidet, nes nei rengtis beturiu ka, nei randu ten ka nors toj kruvoj. Nors paskutiniu metu kazkaip nebeturiu ikvepimo tvarkytis situose namuose. Bet reikia jau spirt sau subinen kazkaip tikrai
Nu ir ta dziugia gaida - skanios visoms kavos, geros darbo dienos ir puikaus penktadienio