Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :) labai kažkoks užimtas pusdienis, toks nesklandumų pilnas, bet viskas jau gerai, svarbu kantrybės neprarasti :) 

Nelabai kažko pasakoti turiu, įprastos tos dienos, visos gan vienodos ir tiek. Šeštadienį važiuojam MB tėvuko sveikinti su gimtadieniu, vėl baliukas nusimato :) nors gal pasisedėjimas toks labiau, o ne baliukas. Taip sunku su dovanomis, nes tai vienas iš tų žmonių, kuris viską turi, viską nusiperka ir daiktus kažkokius dovanoti tai be šansų. 

Saulėta šiandien diena, visai fainas oras, kurnors kavos norėčiau atsigerti lauke :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labukas

Penktadienis mirksiukas.gif NA bet dar ryt dirbt reikia biggrin.gif
KAip siandien klases susitikimas.Tiksliau pagrindine diena ryt,bet jau nuo siandien i sodyba galima rinktis..Kiek zinau vaziuoja keli.Pagrindas susirinks ryt.Idomus tie mano klasiokai-yra galimybe pabut 2 naktis,su pirtim,kubilu ir panasiai.O nemazai net 1 nakciai neliks...

O musu planai savaitgaliui-kept plova ant lauzo mirksiukas.gif Draugai kope i kalnus,cia vietoj,Skotijoj.TAi grizo su ispudziais,nori pasipasakot biggrin.gif O kadangi visokie saslykai jau atsibode,tai-plovas.Siandien reiks uzlekt i maistine,nupirkt cesnaku,pipiriuku astriu mirksiukas.gif

Atsakyti

Labas rytas! Pagaliau penktadienis  :yahoo: 

Kazkokia ilga savaite buvo. Dar vakar tokia nedamigus, be nuotaikos visa dienai buvau, tai ir su vyru pykausi vis, ir is viso meh kazkokia. Nu bet siandien nauja diena, geresne nuotaika, nusimato visai darbingas penktadienis. Jau spejau ir paskaityt pries darbo pradzia, tai viskas liuks  :) 

Vakar gavau kraujo tyrimu atsakymus, daktaro komentara, tai sakyciau labai kazkaip cia idomiai viskas. Is echoskopo tai naujienos buvo net labai nekokios, bet kraujo tyrimas tai puikus. Sake daktaras ateit pakartoninei konsultacijai, kai baigsiu gerti vaistus, kuriuos jis man israse. Bet kad jis man tik probiotikus israse, kuriu as is streso taip ir nenusipirkau  :hmm: Nu bet galvoju nueisiu per atostogas pas ji, kad vel paziuretu, nes jei diagnoze jo nebuvo teisinga ir viskas jau susitvarke, tai as tikrai nenoriu su ta diagnoze net ir popieriuj gyvent  :rolleyes: 

Rytoj draugo gimtadienis, tai pakviete i tapas restoraneli velyvu pietu. Leksim ten, o paskui gal pratesima pas juos padarysim  :rolleyes: Daugiau kaip ir neturim jokiu konkreciu planu. Siandien sakiau jau labai reikia skalbinius susitvarkyt, i spinta susidet, nes nei rengtis beturiu ka, nei randu ten ka nors toj kruvoj. Nors paskutiniu metu kazkaip nebeturiu ikvepimo tvarkytis situose namuose. Bet reikia jau spirt sau subinen kazkaip tikrai  :D  :D 

Nu ir ta dziugia gaida - skanios visoms kavos, geros darbo dienos ir puikaus penktadienio  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos :) penktadienis pagaliau, kažkokia ir man ilga savaitė, tai norisi jau savaitgalio :) šiandien važiuojam vakare truputį maisto apsipirkti, dar į kelias parduotuves norim, tai vakare aišku vyno kokio įsipilsim ir ramiai būsim, o rytoj važiuojam sveikint MB tėvuko, noriu labai pasibūti, fainas vakaras nusimato :rolleyes: 

Oras šiandien pajūryje visiška šikynė ir visa puokštė puiki :D ir lietus, ir vėjas, ir apsiniaukę, tai gerai, kad dar šilta visai :rolleyes:​ 

Atsakyti
PAs mus orai kaip tik pagrazejo mirksiukas.gif

As jau po darbu mirksiukas.gif DArbe kepe pica bigsmile.gif Ne siaip sau pasilde mikrobangej,bet su visa krosnim biggrin.gif Imesiu i FB mirksiukas.gif Vis surengia kokia akcija atrakcija mums biggrin.gif

Po darbo uzlekiau i maistine,pripirkau,ko dar plovui truko mirksiukas.gif Imeciau skalbt visus darbinius batus-tikiuosi spes isdziut iki rytojaus biggrin.gif MB pas dantiste.Uzregistruos ir mane kokiai nors dienai biggrin.gif

Netoli musu atvaziaves cirkas.KAzi isbutu mazoji programa g.gif ar dar per maza tokio amziaus i curkus vaiksciot g.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Ramios visos. Vakar iki kapu buvu nulekus, saindien  ramiai namie, reikia valgyt prisigaminti, jau MB ryt i darba, tai va ir  jam reikia suruosti pietukus.

Atsakyti
Labukas

VAjei,kaip ta savaite greit prabego,jau ir Mickutes atostogos baiges.

VAkar atvare draugai,issikepem plova ant lauzo,skaniai privalgem mirksiukas.gif
Sianddien reik viska susitvarkyt biggrin.gif As labai labai retai tvarkau is karto po vakarelio mirksiukas.gif Sunesam tik likusi maista i saldytuva ir toliau viska rytui palieku biggrin.gif

GAlvoju,ka cia idomaus nuveikus g.gif noreciau kur nors palekt..
Atsakyti

Labukas

VAjei,kaip ta savaite greit prabego,jau ir Mickutes atostogos baiges.

kad ne  mano, o MB atostogos baigesi. kas cia yra ta savaite. o as va jau planuoju  ryt su draugais  i miska varyti  :P​ 

Atsakyti

Big Bang kaip gimtadienis ? Kaip kitu savaitgaliai ? Man tai siandien eiline diena- kazka tvarkiausi, valgyt gaminau, niekur nebuvau isejus, rytdienai jau susiruosiau  kazka ir sau pietuku i miska isideti, ziurejau  orus gerus dar pranesa, internetai luzta nuo grybu fotkiu, tai leksim ir mes pasivaikscioti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 06 rugsėjo 2020 - 19:33

Labs rytelis

geriu kavyte ir lekiu  jau pro duris !!!!!

Atsakyti
LAbukas

Mickut,grybaut isvarei?Gero laiimikio biggrin.gif MAtau,kad visi i FB grybus deda biggrin.gif Noreciau ir as pagrybaut mirksiukas.gif
O mes vakar nusipirkom kelione..Isvarom penktad i Turkija biggrin.gif Bijau labai dziaugtis,kad kas nors nenutiktu ax.gif As dar net atostogu nepasiprasius biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :) aš jau taip prisėdau ir galvojau, kad oi bus ką skaityti, oi bus :D bet gerai, nėr čia ko per ilgai prie pc sedėti savaitgaliais :rolleyes: 

Mūsiškis greit pralekė, bet visko po truputį veikėm, tai visai liuks. Šeštadienį važiavom MB tėvuko sveikinti, tai paminėjom gimtadienį, pasibuvom, grįžom jau nakčia, tai vakar kažkaip ryte nebuvo labai gera savijauta :B MB ištempė su dviračiais rato apsukti ir nors visiškai nenorėjau, ūpo nebuvo, bet labai fainai pasivažinėjom, oras visai šiltas. Vakarop sugalvojau, kad nerealiai noriu troškinio su grybais (ne bet kokiais, o baravykais), tai ekspromtu čia pat iki miško nulekėm, bet pas mus dar matyt nėra labai daug arba jau išrinkti, tai keletą tik radom :) bet va pasigardinimui užteks, vis ne tuščiomis grįžom :D o šiaip reikės vėl ieškoti nusipirkti užsišaldymui baravykų.

Ir pagaliau pagaliau turim įrengtą balkoną! nerealiai esam patenkinti, fainai, kad viskas baigta, tai spėkit kur leidžiam pastaruosius vakarus :D 

O šiaip man labai liūdna, trūksta žodžių ir net negaliu patikėti, kad tai tikrai vyksta iš tikrųjų. Aš apie šių dienų įvykius, susijusius su gyvunais...tai yra baisu ir nesuvokiama. Negaliu net rašyti, nes ašaros kaupiasi.

Atsakyti