Esu kelis kartus lipdzius manty-tokie dideli koldunai,kuriuos ant garu verda.Ten net ne malta mesa det reikia,o kapota..TAi va ja sukapot daugiausiai laiko ir uzima

Aš tai išvis labai nemėgstu patiekalų kur reikia daug terliotis, todėl man greičiausiai pasidaro visokie troškiniai ir aišku gelbsti paruoštukai šaldytuve. Sekmadienį daugiau laiko praleidžiu virtuvėje, bet po to ramiau pora dienų tai mes visada sekmadieniais pora rūšių kruopų ar kitokių angliavandenių pasiruošiam, tada troškinį kažkokį ir SB kažką iš vištienos ar triušienos, na pagal norus
Aš tai išvis labai nemėgstu patiekalų kur reikia daug terliotis, todėl man greičiausiai pasidaro visokie troškiniai ir aišku gelbsti paruoštukai šaldytuve. Sekmadienį daugiau laiko praleidžiu virtuvėje, bet po to ramiau pora dienų
tai mes visada sekmadieniais pora rūšių kruopų ar kitokių angliavandenių pasiruošiam, tada troškinį kažkokį ir SB kažką iš vištienos ar triušienos, na pagal norus
va va
Labas rytelis
Siryt nesimiega, 8 jau pas dantiste turiu buti, tai jau pries 5 prabudau ir neuzmigau beliko keltis, MB kava padariau, tai vat sedim abudu kartu. jam irgi siandien pas dantiste . tai juokiausi, kad pas daktare musu seimos diena- ryta su manim prades, o pabaigs su MB. TIek jam ten biskeli rauti tures, tai jam baisiau
Labas is ryto!
Siandien ir ryt darbas is namu, kita savaite irgi dirbsiu tik 2 dienas ofise (pirmadieni leido nusibraukt kolega, nes jam reikia ateit ta diena, tai sako ai dirbk is namu), tai jau drybsau lovoj sau visa laiminga
Si savaite ofise kazkokia pekla buvo. Labai labai daug veiklos, derinimu, skambuciu, virtualiu susitikimu. Vakar vakare jau svajojau apie taure vyno po sporto, bet buvo tik sportas be vyno paskui
Paskaiciau straipsni mokslams, tai smegenys dar labiau istekejo. Juokas jau ima - ir i ka as isiveliau
Nors sitas pirmas modulis man toks pakankamai svetimas, as nedirbu ties tuo (inovacijos), tai naturalu, kad siek tiek sudetingiau. Labai laukiu lyderystes moduliu (komandines ir asmenines), tie, manau, bus labai idomus
Daugiau kaip ir nieko idomaus neturiu ka papasakot visai. Turesiu va uz valandos susitikima virtualu viena, paskui 14val antra. Tai tarpuose reik padirbt biski gal
Skanios kavos visoms ir puikios dienos!
Paskaiciau straipsni mokslams, tai smegenys dar labiau istekejo. Juokas jau ima - ir i ka as isiveliau
![]()
![]()
Nors sitas pirmas modulis man toks pakankamai svetimas, as nedirbu ties tuo (inovacijos), tai naturalu, kad siek tiek sudetingiau. Labai laukiu lyderystes moduliu (komandines ir asmenines), tie, manau, bus labai idomus
O kiek kartų per savaitę vyksta paskaitos?