Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Va,sedi namie ir lipdyk koldunus biggrin.gif Naminiai 100x skanesni,nei pirktiniai mirksiukas.gif
Esu kelis kartus lipdzius manty-tokie dideli koldunai,kuriuos ant garu verda.Ten net ne malta mesa det reikia,o kapota..TAi va ja sukapot daugiausiai laiko ir uzima biggrin.gif Bet skonio wub.gif Dar dabar turiu kameroj kelis-taupom biggrin.gif Sakiau SB,jei vel nores tu manty,tai tures su manim daryt,nes vienai tikrai labai daug laiko uzima...
Atsakyti

tai vat sakau, kad MB nelabai  megsta tuos koldunus,  tai as jau pati apseisiu, retkarciais  galiu kokiu ir nusipirkti  :P​ 

Atsakyti

Aš tai išvis labai nemėgstu patiekalų kur reikia daug terliotis, todėl man greičiausiai pasidaro visokie troškiniai ir aišku gelbsti paruoštukai šaldytuve. Sekmadienį daugiau laiko praleidžiu virtuvėje, bet po to ramiau pora dienų :) tai mes visada sekmadieniais pora rūšių kruopų ar kitokių angliavandenių pasiruošiam, tada troškinį kažkokį ir SB kažką iš vištienos ar triušienos, na pagal norus :rolleyes: 

Atsakyti

Aš tai išvis labai nemėgstu patiekalų kur reikia daug terliotis, todėl man greičiausiai pasidaro visokie troškiniai ir aišku gelbsti paruoštukai šaldytuve. Sekmadienį daugiau laiko praleidžiu virtuvėje, bet po to ramiau pora dienų :) tai mes visada sekmadieniais pora rūšių kruopų ar kitokių angliavandenių pasiruošiam, tada troškinį kažkokį ir SB kažką iš vištienos ar triušienos, na pagal norus :rolleyes:

va va 

Atsakyti

Labas rytelis 

Siryt nesimiega, 8 jau pas dantiste turiu buti, tai jau pries 5 prabudau ir  neuzmigau   :B  beliko keltis, MB kava padariau, tai vat sedim abudu kartu. jam  irgi siandien pas dantiste . tai juokiausi, kad pas daktare musu seimos diena- ryta su manim  prades, o pabaigs su MB. TIek jam  ten biskeli rauti tures, tai jam baisiau  :blink:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 24 rugsėjo 2020 - 05:41
LAbukas

As kazkuriai dienai irgi uzsiregistravus pas dantiste,bet nepamenu kuria biggrin.gif Tikiuosi,kad gausiu sms is vakaro...

Oi kaip lyja unsure.gif Oi,kaip slapia bus dirbt...
Atsakyti

Pas mus irgi  visada is vakaro ateina SMS. o oras puikus, silta, dar sia savaite dziaugsimes graziais orais , o jau kita  pasikeis- ir lietus ir atsals. Bus jau tikras rudenelis 

Atsakyti

Labas is ryto!

Siandien ir ryt darbas is namu, kita savaite irgi dirbsiu tik 2 dienas ofise (pirmadieni leido nusibraukt kolega, nes jam reikia ateit ta diena, tai sako ai dirbk is namu), tai jau drybsau lovoj sau visa laiminga  :D 

Si savaite ofise kazkokia pekla buvo. Labai labai daug veiklos, derinimu, skambuciu, virtualiu susitikimu. Vakar vakare jau svajojau apie taure vyno po sporto, bet buvo tik sportas be vyno paskui  :D 

Paskaiciau straipsni mokslams, tai smegenys dar labiau istekejo. Juokas jau ima - ir i ka as isiveliau  :D  :D  :D Nors sitas pirmas modulis man toks pakankamai svetimas, as nedirbu ties tuo (inovacijos), tai naturalu, kad siek tiek sudetingiau. Labai laukiu lyderystes moduliu (komandines ir asmenines), tie, manau, bus labai idomus  :) 

Daugiau kaip ir nieko idomaus neturiu ka papasakot visai. Turesiu va uz valandos susitikima virtualu viena, paskui 14val antra. Tai tarpuose reik padirbt biski gal  :D 

Skanios kavos visoms ir puikios dienos!

Atsakyti

Labukas! na ką, mažasis savaitgalis! :) lekia lekia tos dienos, savaitės, man baisu jau :hmm:  :huh2: tuoj ir šventės bus - nepajusim :rolleyes: 

Oras ir pas mus dar labai fainas, reikia mėgautis, nes vėsti turėtų kitą savaitę ir saulėtų dienų nebenusimato :B 

Atsakyti

Paskaiciau straipsni mokslams, tai smegenys dar labiau istekejo. Juokas jau ima - ir i ka as isiveliau  :D  :D  :D Nors sitas pirmas modulis man toks pakankamai svetimas, as nedirbu ties tuo (inovacijos), tai naturalu, kad siek tiek sudetingiau. Labai laukiu lyderystes moduliu (komandines ir asmenines), tie, manau, bus labai idomus  :)

O kiek kartų per savaitę vyksta paskaitos? :mirksiukas:​ 

Atsakyti

O kiek kartų per savaitę vyksta paskaitos? :mirksiukas:​ 

Karta / du per menesi nuo 9 iki 17val  :)​ Pilna diena paskaitos ir paskui uzduotys duodamos

Atsakyti

Ikalbejot su tesla pasiterlioti   :D 

120199677_3471861776168597_6094465439328

Atsakyti