Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

LAbukas

QUOTE(mickute7 @ 2020 09 22, 19:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="72709322" data-time="1600754230"><div><p>Labukas

Mickute,o kiek grybu nakti pripjovei vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>kad lyg naktimis dar nepjaunu  tongue.gif taip ir prasikuiciau visa diena namuose- ryte  neskubejau ka veikti, norejosi ir pailseti po misko, tai grybus tvarkiausi,  virtuveje bardakas, o tai vakar tik apsiviriau, praslaviau ir vsio.</p>

Sapne,turejau galvoj,kiek grybu prisapnavai biggrin.gif biggrin.gif

Mes vakar su mazaja draugavom,nes visi dirbo iki velaus vakaro.Kokia valgi buvo iki 2m,tai dabar lygiai taip nieko nebevalgo.Marti iskepus tokiu darzoviniu blynu,tai net neparagavus sako-veu biggrin.gif Sriubos 2 saukstus siaip taip dar ikisau..PAskui jau lesiojo-tai varskytes 3 saukstukai,tai grikiu 2 saukstukai..

Siandien darbo irgi nedaug.Tai anksti grist tureciau mirksiukas.gif Reiktu koridoriuj batu spinta sutvarkyt,bet gal dar truputi palaukt,kol keisis batai...
Atsakyti

Labas rytelis

Jau senai atsikelus, jau spejau 8  ir i parduotuve nulekti, per turgeli prasivaiksciojau, papriku nusipirkau, nes tik po  80 cnt, grizus kavyte begerdama  su broliu pasiplepejom, o tai tetule kaime mire, bet tik siryt gavau zinute, tai kaip as dabar nuleksiu , jei Mb su masina  isvares. o jau siandien ir laidoja. Bent is vakaro buciau zinojus. tai dar tikejaus, kad gal kartais bratkis mano nelabai bus uzsiemes. Bet deja labai uzsiemes  :D  tai kad prie geriausiu noru neturiu kaip nuvaziuoti.  belieka toliau keliauti i virtuve ir uzsiimineti kita veikla  :D  :D  :D  nes ziuriu jau ir kriauses balkone pradeda nokti, tai eisiu koki desertuka pasidarysiu, tai grybu dar ziemai misraines su paprika padarysiu. nu vienu zodziu  nenuobodziausiu  :P​  

Atsakyti

Labukas :) 

Mickute, žiūriu nenuobodžiauji, vis gamini, gamini, gamini :D  :) 

Mano rytas įprastas, ankstyvas ir greitas kaip visuomet, tai nieko naujo :rolleyes:

Graži ir šiandien diena, saulėta - liuks :) vakar vakare taip fainiai su drauge pasivaikščiojom, apsukom ratą, oras super, tai reikia naudotis proga, tikrai pokolkas labai graži rudens pradžia :B 

Atsakyti

tai kad prisigrybavau , tai kazka  juk reikia daryti, tai siandien  dariau grybu misraine su paprika, daug cesnako, pomidoru padaze. o dar  balkonas uzverstas visokiomis gerybemis  :P​ 

Atsakyti
Patinka man taip anksti darba baigt biggrin.gif Ir piniga uzdirbu,ir nepervargstu mirksiukas.gif
Galvoju eit i sportus ar toliau tinget biggrin.gif Pinigus jau nuskaiciuoja,bet klases dar nevyksta.O stangu kilnot man nepatinka.Tai lieka tik begimo takelis,slides ir dviratis..KAip ir kardio,bet vistiek viskas ant koju..O as ir taio nemazai privaikstau..
Atsakyti

Patinka man taip anksti darba baigt biggrin.gifIr piniga uzdirbu,ir nepervargstu mirksiukas.gif

SMagu, kai gristi anksciau ir dar  laiko laisvo lieka  :mirksiukas: dar  gali spet kazka  gero nuveikti  :ax:​ 

Atsakyti

tai kad prisigrybavau , tai kazka  juk reikia daryti, tai siandien  dariau grybu misraine su paprika, daug cesnako, pomidoru padaze. o dar  balkonas uzverstas visokiomis gerybemis  :P​ 

Ir viską suvalgot patys ar dalinatės su kažkuo? :mirksiukas:​ 

Atsakyti
Oi,kaip sunku sportuot po sitiek laiko biggrin.gif O juk dar ir edimo atostogos ka tik buvo biggrin.gif

NA,aisku,tiek prisigrybavus,kazka reiktu daryt su tais grybais biggrin.gif Tureciau,tai ir valgytume,bet pirkt neperku biggrin.gif Bet is kitos puses man labai gaila laiko praleisto virtuvej..Ypac,jei paskui puse isdalini...
Mes is vis labai suparastinom savo meniu..Jei anksciau visokius kijevo kotletus kepdavau,karbonadus su paniruotem,tai dabar paprasciausia krutinele su darzovemis biggrin.gif Ir greiciau,ir sveikiau biggrin.gif
Issitraukiau burgeriu mesa-as ja kaip kotletus pasikepu,be jokiu bulku mirksiukas.gif Bet jauciu irgi prasisuksiu tik kokiom darzovem..Nes dabar valgyt nenoriu,o veliau jau bus per velu biggrin.gif Nesilaikau,kad po 18h nevalgyt,bet vis tiek stengiuos neprisikimst sunkaus maisto mirksiukas.gif
Atsakyti

Ir viską suvalgot patys ar dalinatės su kažkuo? :mirksiukas:​ 

AIsku, kad nesuvalgysim  :P  pasidalinsiu eilini karta  :D​ 

Atsakyti

is kitos puses man labai gaila laiko praleisto virtuvej..Ypac,jei paskui puse isdalini...
Mes is vis labai suparastinom savo meniu..

Bet kai nedirbu, sedziu namie, tai norisi kazka idomesnio, ivairesnio pasidaryti, nors taip MB palepinti, o tai sakys - Optima sosyskomis ir koldunais maitini  :lol:  :lol:  :lol:  kai grizdavau po darbo, tai irgi ziuredavau kad ka  greiciau pasigaminti, nebent savaitgali jau ten prisiruosdavau  :ax:​ 

Atsakyti
Sasyskos ir koldunai tik is bado biggrin.gif Nors koldunus megstu,bet stengiames reciau valgyt..Vis tiek neaisku ko ten vietoj mesos prideta biggrin.gif Na nebent savo gaminti..Budavo,kad uzsiimu,bet labai jau daug darbo prie ju...

O siaip as is vis valgyt negaminciau biggrin.gif Uz tai kai perejom prie to ala sveikesnio maisto(cia jau pries 4m kazkur biggrin.gif )man labiausiai patiko,kad labai mazai laiko virtuvej praleidziu biggrin.gif
Atsakyti

tai as cia juokavau del sasysku ir koldunu. MB  ir siaip koldunu nemegsta, o va naminius tingiu lipdyti  :ax: nors as sau turiu kameroje, kartais noriu ju.

Atsakyti