Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mes leksim vakarienes i vietini restoraneli - reik gi pradet bandyt vietine virtuve  :D Tai sakiau jau skaniausiu visko - ir vyno, ir maisto, ir visko!  :D  :D​ 

Atsakyti

O aš kreminę sriubą virsiu + tofu pasikepsiu :)​ 

Atsakyti
Almost,gi zinai,kiekvienam savo biggrin.gif Man tikrai nebuvo sunku persikraustyt. Draugai dave tik masina,visas dezes susiradome patys mirksiukas.gif

Isviriau greita zuvies sriuba biggrin.gif Zuviene nepavadinsi biggrin.gif Ten tik darzoves ir ant galo sumeciau lasisos,kreveciu ir kalmaru biggrin.gif
Atsakyti

ramiai vakaroju, kazkaip biskeli ir pavargau su ta misraine. tai ramiai su teliku draugauju.

Atsakyti
Labas rytas,
Šiandien jokių didelių planų neturiu, tik valgyt kažką reikės susigalvoti, gelyte dar persodint kelias ir skaityt knyga. Na užsiėmimų su vaiku neskaičiuoju smile.gif
Vyras balkoną tikiuosi jau atlaisvins, tai galėsiu džiovykla drabužių ten išnest smile.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Jau pusryciaujam, buvom zadeje lekt su padruske kur pasivzineti, ale kad lyja   :blink: nelabai oras pasivaiksciojimams po gamta  :hmm:

Atsakyti
LAbukas

Ir pas mus lyja...Jei kur ir vaziuosim,tai tik iki maistiniu..Reiktu i tokia urmine,bet ten eile visada buna,kad ieit i parduotuve,o toks oras,tai gal pirmadieniui atidesiu-vis maziau zmoniu..

Vakar pas draugus pavakarojom mirksiukas.gif Siandien pas kitus planuojam-praeita sav buvo gimtadienis,reikia pasveikint mirksiukas.gif O iki vakaro buitiniai darbeliai-skalbenke jau idarbinta,reik apsitvarkyt mirksiukas.gif Vakar ijungiau sildyma,pamirsau pastatyt ant valandu,kad nakti atsijungtu,tai dabar taip namai prikaite,karsta kazka daryt biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Siandien jau daug grazesnis oras nei vakar. ir net saulute yra. na gal vejas. reikia skambinti draugei, gal siandien ji nori pasivazineti. o tai vakar taip ir prasedejau namie,   aisku radau  ka pasitvarkyti, paskui vakare MB pica partempe, taip ir pravakarojom ramiai dviese

Atsakyti
LAbukas

O pas mus lyja,lyja,lyja..Ir visa sav tokie lietinga rodo..

Siandien jau kazkaip tikrai reiks iki tos urmines maistines vaziuot...O daugiau jokiu planu biggrin.gif Nors vakar kazka apie cepelinus kalbejm,bet abejoju ar uzsiimsiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas. Šiandien pirkinių diena, buvau Lidle, dabar megoj vaikštau, truputį galva pravedint nuo namų reik, kol galiu, nes ryt jau vėl su maziuke dviese busim. Dabar tėtis padeda man pailsėt smile.gif
Atsakyti

Puikus  oras,  taip smagiai laika praleidom, prasivazinejom- ir Kadagiu sleni aplankem, uzsukau pasiziureti kaip atrodo musu senasis sodas Arlaviskese, ech.....  :unsure:  ..... visai naujas namas 2 aukstu uzvarytas, tai tik obelis senasias dar pazinau  :P   ... toliau prasukom pro Gervenupio sodus, ten ir smalsu buvo  man pasidairyti, nes irgi kazkada giminiu gyveno, bet  viskas pasikeite per daug metu. tada dar aplankem SLienava, kur  padarytos skulpturos- LIPANTYS  IS DUGNO , atminti  uzlietiems kaimams Kauno mariu dugne . Oras super, nors ir vejas, pasedejom dar valandele ant suoliuko prie Kauno mariu, niekur neskubejom, zmoniu visur galybe. Labai gerai, kad issitrenkem is namu   :wub:

120573769_3503905736297534_2332364436781

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 04 spalio 2020 - 18:02

Labas rytelis 

Atsakyti