Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos  :) 

Tas savaitgalis prabego akimirksniu, net nespejau pailset is tiesu  :unsure: Nors ir priveikem visko iki soties..

Ketvirtadieni ir penktadieni dirbau is namu, tai laisvesniu laiku valiau virtuvej spinteles visas, saldytuva, pradejom jau dezes issikrovinet.

Sestadieni ir sekmadieni pagrinde po parduotuves malemes, ieskojom baldu, buitines (virtuve visa imontuota, reikejo tik skalbykles ir eigoj kazkada dziovykle pirksim - skalbykle buvo palikta, bet pasirodo jau visai nusibaigusi, tai net nerizikavom jungti). Nusipirkom sofa i svetaine, lova (liko tik ciuzini, bet del lovos dydzio ciuziniai automatiskai labai stipriai isbrangsta - lauksim nuolaidu :) ), skalbykle. Turi viska sia savaite atvezti. Dar nusipirkom Ikea laikina kavos staliuka i svetaine, kol musu uzsakyta atves. Pradzioj sake spalio vidury bus, dabar jau sake lapkricio gale turbut tik  :unsure: 

Vakar ir dar tvarkemes, rubus issikrovem i spinta (pas mus ieinama spinta, tvarkysim mes ja, bet kol kas labai gerai ir taip viskas  :) ), vyras svetaine atlaisvino nuo tu deziu visu beveik. Zodziu kuriames ir tiek. Reikes susigalvot kokios vonios noriu antram aukste ir jau kreiptis del rekonstrukcijos, nes pilnai keisim vonia  :) 

Uzvakar pradejo siaubingai skaudet danti, tai zodziu siandien teks lekt uz valandos pas dantiste. Vakar neturejo niekas vietos, tai atrode, kad isprotesiu is to skausmo. Praktiskai bemiege naktis buvo  :unsure: 

Tiek tu ir naujienu. Grazaus visoms pirmadienio  :4u:​ 

Atsakyti

AS jau  ir   iki dantistes sulaksciau, ir pro turgeli prasukau ir  jau namie. Kazkaip tingisi ka daryti. uz lango niuriu, apsiniauke, tai atrodo ir tos nergijos nera   :P  bet tuoj issijudinsiu ir sugalvosiu ka cia gero nuveikus  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2020 10 05, 10:32)
<p>Sveikos  smile.gif </p><p>Tas savaitgalis prabego akimirksniu, net nespejau pailset is tiesu  unsure.gif Nors ir priveikem visko iki soties..</p><p></p><p>Ketvirtadieni ir penktadieni dirbau is namu, tai laisvesniu laiku valiau virtuvej spinteles visas, saldytuva, pradejom jau dezes issikrovinet.</p><p>Sestadieni ir sekmadieni pagrinde po parduotuves malemes, ieskojom baldu, buitines (virtuve visa imontuota, reikejo tik skalbykles ir eigoj kazkada dziovykle pirksim - skalbykle buvo palikta, bet pasirodo jau visai nusibaigusi, tai net nerizikavom jungti). Nusipirkom sofa i svetaine, lova (liko tik ciuzini, bet del lovos dydzio ciuziniai automatiskai labai stipriai isbrangsta - lauksim nuolaidu smile.gif ), skalbykle. Turi viska sia savaite atvezti. Dar nusipirkom <em>Ikea </em>laikina kavos staliuka i svetaine, kol musu uzsakyta atves. Pradzioj sake spalio vidury bus, dabar jau sake lapkricio gale turbut tik  unsure.gif </p><p>Vakar ir dar tvarkemes, rubus issikrovem i spinta (pas mus ieinama spinta, tvarkysim mes ja, bet kol kas labai gerai ir taip viskas  smile.gif ), vyras svetaine atlaisvino nuo tu deziu visu beveik. Zodziu kuriames ir tiek. Reikes susigalvot kokios vonios noriu antram aukste ir jau kreiptis del rekonstrukcijos, nes pilnai keisim vonia  smile.gif </p><p></p><p>Uzvakar pradejo siaubingai skaudet danti, tai zodziu siandien teks lekt uz valandos pas dantiste. Vakar neturejo niekas vietos, tai atrode, kad isprotesiu is to skausmo. Praktiskai bemiege naktis buvo  unsure.gif </p><p></p><p>Tiek tu ir naujienu. Grazaus visoms pirmadienio  4u.gif​ </p>

Oi kaip smagiai gyvenat, man labiausiai patiko rinktis ką pirkt, nepatiko tik pinigus mokėt biggrin.gif
Ar turėsit insaplove? Mums netilpo šiam bute, bet tikrai jau kai pirksim didesni būstą, ne 1 bus. Atsibodo prie tos kriauklės tiurktis. Atrodo tik 3 esam, bet indų 🙈 kažkaip nesuprantu kodel anksčiau netrukdė tie indai ir nebuvo bėdos jų plaut, dabar tiesiog pjauna.
Vaje užjaučiu dėl skausmo, gerai kad dabar priėmė, nereik savaites laukt 4u.gif
Aš jau skalbykle pajungus, lovas suklojus, eisiu toliau su šluota darbuotis. Reikia būtinai siurblio smile.gif
Atsakyti

Kaimynelis atnese balandeliu, tai va nereiks jau siandien ir pietu gaminti  :P tik bulviu nusiskusiu, o dabar einu siaip kazka pasitvarkysiu, paskui  dar  kelis trilitriakus obuoliu -kriausiu uzvekuosiu  :ax:​ 

Atsakyti

Ai dzinsus reikia eit siaurinti  :D  o tai vakar  pagaliau po vasaros issitraukiau- o gi  biskeli dideli   :P  tai va reikia neskubant persiziureti. Gal jau ir vasarinius rubus pradeti slepti pagaliau laikas  :hmm: 

Atsakyti

Sveikos po savaitgalio :) oi tikrai greit pralekė, visko po truputį veikėm, tai šeštadienį ir apsipirkti buvom, ir mieste pasikavinom, nes labai geras oras, namuose po to tvarkiausi ir t.t :rolleyes: Vakarojom ramiai, nes vakar buvom pakviesti šventinių pietų pad draugutę, minėjom gimtadienį, tai vaje priskanavom visko, pasibuvom, aš persivalgiau ir negerai kažkaip vakare skrandžiui buvo. Va ką reiškia, kai atpranti nuo tam tikro maisto, tai iškart reaguoja organizmas. Užtat šiandien į ritmą/į rutiną ir viskas bus liuks! :rolleyes: 

Almost, vaje kokie faini rūpesčiai! liuks :4u: 

dėl danties užjaučiu. Menkas malonumas :4u: 

Indaplovė man yra stebuklas! ir neperdedu! :D kažkada buvo sugedus, tai eina sau, tikrai supratau kiek laiko susitaupo, kai nereikia patiems plauti indų. Visiems rekomenduoju, kas neturi, nes tikrai vienas tų dalykų be kuriu dabar negalėčiau ir nenorėčiau gyventi :) 

Atsakyti
LAbukas

O man siandien laisvadienis biggrin.gif Tai tik ka atsikeliau biggrin.gif KAi sitokia niuruma,visai gerai miegas..Tik va,kaip reiks ryt i darba atsikelt biggrin.gif biggrin.gif

Almost,o tokia baisi vonia(namas tai kaip ir naujas)ar tik siaip nepatinka stilius?
Papildyta:
Pritariu del indaploves biggrin.gif Kiek LT gyvenom,ar cia UK nuomavom namu,niekur nebuvo indaploves..UZ tai i savo namus pirkom.Virtuve nors ir nemaza,bet indaplovei nebuvo vietos..As net orkaite ismeciau indaploves naudai biggrin.gif MAno mikrobangine turi orkaites funkcija mirksiukas.gif Irgi jau 11m neatsidziaugiu biggrin.gif
Bet zinau ir LT butu dydzius..KArtais tikrai ner kur jos ikist..Pvz,mano buvusiam bute LT arba indaplove,arba skalbenke.O jei noreciau abieju,tai tureciau visu spinteliu atsisakyt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Bet zinau ir LT butu dydzius..KArtais tikrai ner kur jos ikist..Pvz,mano buvusiam bute LT arba indaplove,arba skalbenke.O jei noreciau abieju,tai tureciau visu spinteliu atsisakyt biggrin.gifbiggrin.gif

Va va, pas mus tokia virtuve,kur 6 kv m nera,tai kur tu ten ja iprudinsi. skalbenke  dar kampe stovi. Bet as taip ipratus, kiek cia  tu indu pas mus 2, tai kad man ir taip gerai 

Atsakyti
Bet tu valgyt nemazai gamini,tikrai prisirenka tu indu mirksiukas.gif Buvo tarpas,kai visi vaikai buvo iseje atskirai gyvent ir likom mes su MB dviese.NA tada ne kasdien,bet kas antra diena vis tiek prisirinkdavo indaplove mirksiukas.gif
Bet cia dar irgi kiekvienam savo-As jos labai norejau,sakau,net orkaite ismeciau jos naudai biggrin.gif O va sese pasistate nama,aisku jau indaplove integruota,bet jai visiskai nepasiteisino..Jungia tik po kokio didesnio baliaus.O kasdien indus rankom susiplauna..
Atsakyti

Oi kaip smagiai gyvenat, man labiausiai patiko rinktis ką pirkt, nepatiko tik pinigus mokėt

Ar turėsit insaplove? Mums netilpo šiam bute, bet tikrai jau kai pirksim didesni būstą, ne 1 bus. Atsibodo prie tos kriauklės tiurktis. Atrodo tik 3 esam, bet indų 🙈 kažkaip nesuprantu kodel anksčiau netrukdė tie indai ir nebuvo bėdos jų plaut, dabar tiesiog pjauna.

Man tai rinktis nepatinka - labai vargina  :rolleyes:  :D 

Taip, imontuota indaplove jau iskart  :) As nesu tikra, bet man atrodo Airijoj yra reikalavimas, kad turi but indaplove, saldytuvas, skalbimo masina butuose  :) Gera, didele musu, tai dziaugiuos - manau nereikes keisti dar kuri laika. Be indaploves tikrai nenoreciau gyvent, kad tik ir dviese esam, ir nedaug gaminam  :rolleyes: 

Ai dzinsus reikia eit siaurinti  :D  o tai vakar  pagaliau po vasaros issitraukiau- o gi  biskeli dideli   :P  tai va reikia neskubant persiziureti. Gal jau ir vasarinius rubus pradeti slepti pagaliau laikas  :hmm:

Valiiooo, puikios naujienos!!!  :wub: 

Almost,o tokia baisi vonia(namas tai kaip ir naujas)ar tik siaip nepatinka stilius?

Ne, namas nera labai naujas tikrai, sake gal pries 15 - 16m. statytas. Viena vonia puiki, matosi, kad neseniai remontuota, o kita siek tiek apleista. Issivalius, susitvarkius dusa butu galima drasiai naudot, nes tikrai nera nudrengta kazkokia, bet mes norim tiesiog del saves pasidaryt taip, kaip norim (keist duso kabina, vietoj keliu spinteliu det vonia, keist klozeta, kriaukle, det sildomas grindis, zodziu pilna remonta) ir tai butu vienas is pirminiu darbu  :)​ 

Atsakyti

Mes dviese, bet vistiek daug kažkaip tų indų, plius nešamės į darbą, tai tikrai jau vakare prisideda :) aš net susirinkau visus indus po mamuko gimtadienio, kai šventėm gamtoje vasarą, kad sumesčiau ir rami galva, tai tikrai sakė, kad vargo nemažai atkrito :rolleyes: ir, kai atsikraustėm jau į savo namus taip pat iš pat pradžių pirkom indaplovę, o tik po kiek laiko orkaitę, nes pastarasis daiktas nebuvo tiek reikalingas :rolleyes: 

Šiandien dar tokia graži ir saulėta diena, o nuo ryt jau prastėja orai, jau lietingi nusimato, tai laukit bumbėjimų :D​ 

Atsakyti
Del Airijos nezinau,bet Uk tai tik dujine/elektrine plyta privalo but. Visa kita buitine technika pagal savo nuoziura mirksiukas.gif
Mes kai nama pirkom,klausem buvusiu seimininku-gal ka paliks.. Na zinot kuek visko pradziai reikia.. Tai uz 2lovas,stala su 6 kedem ir saldytuva su skalbenke uzsiprase 1000£ blink.gif ne ne,sakau vezkites tada viska,man devetu baldu uz tokia kaina nereikia biggrin.gif Saldytuva ir skalbenke uzsisakem dar neisikrauste i namus,juos atveze grynai ta diena,kai raktus gavom biggrin.gif Miegama uzsisakem kokioj antroj dienoj-jau zinojau kurioj pardej ir konkreciai ka pirksiu biggrin.gif Reikejo tik viska ismatuot. Juos dare apie 3men,tai ta laika miegojom ant zemes biggrin.gif Pora dienu ant pripuciamo ciuzinio,bet taip blogai issimiegojom,kad pirkom normalu ciuzini-jau zinojom lovos ismatavimus biggrin.gif Tai ciuzinys ant zemes,be lovos remu biggrin.gif
Rubai tuos 3 men tasese arba ant kedziu isdelioti buvo.
Sekantis pirkinys buvo baldai i saliona mirksiukas.gif
O skalbenke atnese senis saltis biggrin.gif
Kadangi nama pirkom rugseji,visi sie pirkiniai iki nauju metu.. Biski verke pinigine biggrin.gif
Atsakyti