Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

o pas mus grazu nuo ryto, jau ir saulute lenda, buvau i parde biskeli nulekus, sio bei to dar reikejo, nes   ryt pyragu diena, tai iskepsiu, kad MB  turetu ka i darba nusinesti.

Giegai atostogos namie prasideda  :D  kiek atkris namu tvarkymo,  galesi viska pagal save susidelioti ir viska rasti  savo  vietose  :lol:  bet jau kai turbut per tiek laiko kartu ipratot gyventi, tai ir pasiilgsit, ypac mazosios  :ax:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 05 lapkričio 2020 - 08:51

Labas rytas :) tai tiek mūsų čia ir liko bendraujančių, visos užsiemusios labai jau :rolleyes: 

Labai vėjuota pas mus šianden, toks tikrai nemalonus ir žvarbus vėjas, brrr. O aš pirštines esu pametusi spėju, nes niekur nerandu, reikia naujų kažkur ieškotis, vis dėl to žiema ant nosies :D bet internetu negaliu sakytis, nes reikia man butinai matuotis, smulki pakankamai plaštaka, tai pastoviai didelės būna :) 

Giega, spėju truks dabar to šurmulio, kai įpratę buvot :rolleyes: 

Dėl tų rentų, na aš tiesiog be žodžių. Vakar dar su SB diskutavom, tai tiesiog... :huh2:​ 

Atsakyti
O pas mus koks rukas sukilo,nieko nesimato..

Pirstines esu karta palto kisenese palikus ir irgi taip uzsiieskojus biggrin.gif

Fel mazosios,tai biski ir pailset reikia biggrin.gif Pabus tvarka namie bent kuri laika biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas!

Dirbu siandien is namu, rytoj pasiemiau iseigine, tai siandien veiklos nors vezimu vezk. Is vienos puses as labai dziaugiuosi savo situo uzimtu periodu nuo pat rugsejo, bet kartais truksta laiko sau ir tiesiog nieko neveikimui. Nors nusprendus mokytis zinojau, i ka veliuosi, tik dabar realiai tai suprantu  :) Dalinai gerai - neturiu laiko per daug nervintis ar sukti galva del karantino ir visu padariniu. Musu bilietai atsaukti, tevu bilietai atsaukti. Zodziu sedim ir tiek ziniu nu  :rolleyes: 

Siaip nieko idomaus nevyksta, neturiu labai ka ir pasakot. Mokslai, darbai, namai. Pirmadieni meistrai atvyksta jau mums vonia pradet remontuot, tai labai laukiu nekantrauju  :wub: Paskui spresim ar siek tiek pristabdyt remontus iki kitu metu jau, po visu svenciu, ar pradet ieskot baldziaus spintai, lentynoms. Nu reikalu kaip kiaule pasipjovus tikrai  :D 

Ziurinejuos, ko cia smulkmei paprasyt Kaledoms dovanu. Visi aplink klausineja, tai noriu palengvint gyvenimus zmoniu  :D Simet tokie metai visiems, kad reikia neiseit is proto. Mes irgi turejom priimt kelis nemalonius sprendimus del dovanu, bet tikiuosi supras visi. Nu sveikinam su sventem tik artimiausius (seima ir draugus), tai turetu suprast, o jei nesupras, tai ka padarysi  :unsure: 

Darbe gavom naujoka, tai vakar visa diena mokiau as ji visko. Jis primokytas namo isejo, o as issunkta kaip kempine  :D  :D Rytoj galvojau ilsesiuos sau visa diena, bet kur jau - mokslams turiu per ateinanti menesi tris rasto darbus atsiskaitymams parasyt, tai va ka veiksiu rytoj  :) Savaitgali namus reikes issikuopt. Daugiau jokiu planu neturim.

Viskas, lekiu dirbt, nes sarasas darbu begalinis, o diena pabaiga turi. Geros jos visoms ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Almost, užsuk dažniau, Tu visuomet net ir paprastą dieną moki aprašyti ir turi ką papasakoti :rolleyes:  :4u: dėl užimtumo, tikiu, kad yra reikalų, kai mokslai dasidėjo, bet Tu šaunuolė, viskas bus gerai :4u: 

Dėl dovanų šiais metais ir mes pasitarę su MB šeima išsitraukėm lapelius, keisimės kaip ir pas mano šeimyną, nes tikrai ne dovanose esmė :) pas juos ten išvis netilpdavo po ta egle dovanos, tai nusprendėm, kad gana - nesamonė kažkokia :rolleyes: 

Atsakyti

Almost, užsuk dažniau, Tu visuomet net ir paprastą dieną moki aprašyti ir turi ką papasakoti :rolleyes:  :4u: dėl užimtumo, tikiu, kad yra reikalų, kai mokslai dasidėjo, bet Tu šaunuolė, viskas bus gerai :4u:

Dėl dovanų šiais metais ir mes pasitarę su MB šeima išsitraukėm lapelius, keisimės kaip ir pas mano šeimyną, nes tikrai ne dovanose esmė :) pas juos ten išvis netilpdavo po ta egle dovanos, tai nusprendėm, kad gana - nesamonė kažkokia :rolleyes:

Ai kad zinok ir nuotaikos paskutiniu metu tokios meh, atrodo nesinori net eit ir pasakot nieko. Turbut vis tiek tas karantinas ir visa situacija daro savo, dar kai su niekuo susitikt negalim  :unsure: 

Mes simet savo 6 draugu grupej keisimes kaip ir visada, turim biudzeta tik nusistate. Kas liecia seima, tai va maniskiai grieztai pasake jokiu dovanu, nu jie zino situacija musu ir viska, tai sake susipyksim stipriai net jei smulkmenu sugalvosim kokiu, nes nereikia niekam nieko ir net nesugalvoja nieko. Vyro seima tik simboliskai pasveikinsim ir gal artimiausiems draugams kazka simboliskai irgi, bet matysim nuo situacijos. Susidarys is tiek tu islaidu, bet man patinka Kaledos, dovanu paieskos, dziuginimas. Tik reikia jau protingai tikrai, ypac simet - turbut nemazai kam pasikeite ir ta Kaledu prasme, visa sventes emocija, ir didziausi norai  :)​ 

Atsakyti
Mes LT daznai lapelius traukdavom,nes gimine plati,visiems nepripirksi mirksiukas.gif
Dabar perkam tik patiems artimiausiems..Siusiu i LT siuntini ir cia-savai seimai,uosviams ir viskas mirksiukas.gif Ai,neaisku kur cia svesim tas KAledas..Yra planu vaziuot pas draugus i sodyba,tai gal ten irgi trauksim lapelius mirksiukas.gif
Atsakyti

NIeko neplanuoju, aisku reikes pasirupininti saviems dovanelemis, bus matyti, bet tikrai neislaidausim. va tik kazka noreciau MB sumastyti  :P​ 

Atsakyti
MAn sitie puodeliai labai patiko mirksiukas.gif
https://www.amazon.c...e...r=8-23&th=1

Galvoju seses mergaitei kazka panasaus nupirkt mirksiukas.gif
Dukra kailiniu tapkiu uzsiprasius mirksiukas.gif
Mazajai turiu kelis variantus-labai megsta metyt kamuoli,tai galvoju gal tokia kese nupirkt

vartotojo įkelta nuotrauka

Dar pas draugus labai patiko zaist su pultu valdomom masinytem..Dar neieskojau,bet gal ir yra kokiu mergaitisku biggrin.gif
Na ir kazkaip gavos,kad visada(2metai 2kartai biggrin.gif butu trecias) nuperkam suknele KAledom,kad galetu gimtadieniui apsirengt biggrin.gif
Tiek dovanu nepirksiu,nes tikrai pilni namai visko.KAzka viena is tu biggrin.gif

Tai va kol kas tiek sugalvojus biggrin.gif
O va MB tai tik kokia smulkmena,nes mes sau nesidovanojam brangiu dovanu mirksiukas.gif Ka reikia,nusiperkam,o pirkt kazka,kad padet po egle g.gif
Atsakyti

brangiu  nesiruosiam. bet kazkuom nustebinti noretusi, kad ir smulkmena, simboliskai

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti
LAbukas

Na ka,penktadienis mirksiukas.gif NAmus vakar sutvarkiau biggrin.gif Uzuolaidu skalbima paliksiu kitai savaitei biggrin.gif Vakarienei nupirkau gatavus marinuotus sonkaulius,tai tik iskept reikia biggrin.gif Ir viskas-ner ka veikt biggrin.gif

Nezinau,kada MB gris..KArtais jie anksciau darba penktadieniais baigia,kartais iprastu metu..

MB dovanu as galiu tik gera gerima nupirkt biggrin.gif Zinau,kokio viskio nori..Brangokas,kad siaip paprastai pirkinet,tai gal ji ir paimsiu biggrin.gif Sau gal kvepalus nusipirksiu,nes nuo gimtadienio zadu ir nenusiperku biggrin.gif
Vakar uzbaigiau uosvienei ta kalendoriu su nuotraukom.DAriau mazesnio formato,tai gal labai neistampys nuotrauku...Nu ziuresim,kas gausis..12£ kainavo,nes buvo 50% nuolaida biggrin.gif Tai jei ir nelabai grazus iseis,nelabai ir gaila mirksiukas.gif
Atsakyti