Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

o mes namie pratupejome, dar vakarop pyrago su obuoliais issikepiau, nes kai namie, tai dazniau kazko atsiduri virtuveje  :D​ 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti

LAbukas

Pirmadienis,vis dar laisvadienis biggrin.gif TAi leidau truputi ilgiau pamiegot biggrin.gif Bet jau reiktu pradet savo nuplanuotus darbus daryt biggrin.gif Noriu uzuolaidas isskalbt,grindis su valikliu isvalyt,dar plaukus nusidazyt,maistines apvaziuot ir kazka valgyt pagamint biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :) pirmadienis - darbadienis :rolleyes: pradedam naują savaitę, nieko įdomaus nenusimato, nieko ir neplanuojam, nes ką čia priplanuosi, kai tokia situacija. 

Šįryt pas mus toks fainas oras buvo, saulėtas ir neesmė, kad tik keli laipsniai šilumos, bet aš sugalvojau pasipuošti su suknele, pasileidau plaukus ir išlekiau į paštą. Kol prastovėjau eilėje, kol man viską supildė, kol išėjau ir pasigailėjau :D oras subjuro per 15min, toks rūkas, toks drėgnumas ir tuo pačiu iškart žvarbumas pasijautė, tai teko baigti vaidinimą ir grįžti persirengti :D nėr čia ko kaip sakant, žiema ant nosies :D​ 

Atsakyti

As beveik viska nuplanuota padariau,liko maistines ir pietus biggrin.gif Isskalbiau uzuolaidas ir dvejos nuo mazu langu tokios nebegrazios paliko biggrin.gif Nu senos jos,o ir pastoviai ant saules,nuo jos ir sutrukinejo.Tai jau uzsisakiau naujas biggrin.gif

PAs mus kaip tik giedrinas oras biggrin.gif Rytas buvo posiltis,bet toks niurus,o dabar ir saule lenda mirksiukas.gif Bet as i dzinsus soksiu biggrin.gif Po pardes patogiau biggrin.gif
Atsakyti

Puikis oras, saulute, daugiau nei 3 valandas pravaiksciojau- pradzioje i Maxima uzsukau, prieskoniams 50 % buvo, nu tai biskeli prigriebiau, tada pas daktarus, nu ten ka,  dave siuntima pasidaryti magnetini rezonans, tai vat uzsiregistravau jau, tai ketvirtadieni ir pasidarysiu. tada pro Lidl pazioplinejau, pakeliui grisdama dar ten pro visokias pardes prasukau, dar i Thomas Philips ilindau, bet ten jau norejosi tik greiciau pralekti ir namo kojas istiesti  :P  biskeli uzkandu, pailsesiu valandziuke ir eisiu kepti bulviniu blynu su mesa  :ax:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 09 lapkričio 2020 - 14:37

Giega, Tu mane tuoj man atrodo užmotyvuosi tokiam rimtesniam namų tvarkymui :D bet aš žinau, kad, kai pradėsiu, tai galo nebus, čia jau reikia susiplanuoti ir paskirti tam laiko :hmm: 

Mickute, oho kiek visur prisilakstei :)​ 

Atsakyti
Pasirodo as per daug prisirengiau biggrin.gif +16,o as su kailine liemene islekiau biggrin.gif
Apvariau 2 maistines,2 vaistines biggrin.gif Vienoj vaistinej tai praktiskai be reikalo,nes negavau ko reikia,bet ji man pakeliui buvo,tai specialiai stojau..PAskui teko specialiai i kita vaziuot biggrin.gif MAistines irgi-viena LIDLAs,kita lietuvine biggrin.gif

Vogue,as naudojuos proga,kad mazosios nera biggrin.gif Nes su ja taip nesusitvarkyciau biggrin.gif Tik atidaryk kokia spintele ir jai visko is ten reikia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
LAbukas

Mickute,pramiegojai biggrin.gif

Ruosiuos pamazu darban.Po savaitgalio ijungiu skaneri,vet kazkas jame pasikeite biggrin.gif Nu gal teisingai suspaudinejau biggrin.gif Bet kol kas nezinau dar keik darbo,dar neuzsikrove biggrin.gif

Vogue,pagal ka tu namie sportuoji?Blyn,nekenciu namie sportuot,bet sportklubius uzdare..O cia taip isivaziavus neblogai buvau,gal reiktu pabandyt g.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Neee  :P  kadangi siandien niekur neisiu, o kibsiu i mokslus, tai leidau sau ryte ilgiau dar lovoje paguleti ir serialus paziureti  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 10 lapkričio 2020 - 09:39
Ryt eisiu veliau i darba.. kai mano siuntiniai smulkus,juos pacius paskutinius iskrauna.. Tai va ir vaikstai is kampo i kampa. Dar ne puses nepasikroviau..
Atsakyti

Sveikos :) ne tik, kad sveikinuosi popiet, bet ir kavą tik dabar geriu :blink: vaje vaje kas per nesamonė :D bet labai greitas pusdienis, viskas man per greit pastaruoju metu :rolleyes: 

Giega, kadangi jau daug metų sportuoju namuose, tai dažnu atveju pati sau programą susidarinėju ir pagrinde su svoriais dirbu :) jei kalbant apie youtube video, tai žiūrint ką nori sportuoti, nes pasirinkimo tikrai nerealiai daug :mirksiukas: man jie labai patinka, daug pasirinkimo https://www.youtube....uscle/playlists:ax:​ 

Atsakyti