o mes namie pratupejome, dar vakarop pyrago su obuoliais issikepiau, nes kai namie, tai dazniau kazko atsiduri virtuveje
Labas rytelis
LAbukas
Pirmadienis,vis dar laisvadienis

Sveikos pirmadienis - darbadienis
pradedam naują savaitę, nieko įdomaus nenusimato, nieko ir neplanuojam, nes ką čia priplanuosi, kai tokia situacija.
Šįryt pas mus toks fainas oras buvo, saulėtas ir neesmė, kad tik keli laipsniai šilumos, bet aš sugalvojau pasipuošti su suknele, pasileidau plaukus ir išlekiau į paštą. Kol prastovėjau eilėje, kol man viską supildė, kol išėjau ir pasigailėjau oras subjuro per 15min, toks rūkas, toks drėgnumas ir tuo pačiu iškart žvarbumas pasijautė, tai teko baigti vaidinimą ir grįžti persirengti
nėr čia ko kaip sakant, žiema ant nosies
As beveik viska nuplanuota padariau,liko maistines ir pietus

PAs mus kaip tik giedrinas oras

Puikis oras, saulute, daugiau nei 3 valandas pravaiksciojau- pradzioje i Maxima uzsukau, prieskoniams 50 % buvo, nu tai biskeli prigriebiau, tada pas daktarus, nu ten ka, dave siuntima pasidaryti magnetini rezonans, tai vat uzsiregistravau jau, tai ketvirtadieni ir pasidarysiu. tada pro Lidl pazioplinejau, pakeliui grisdama dar ten pro visokias pardes prasukau, dar i Thomas Philips ilindau, bet ten jau norejosi tik greiciau pralekti ir namo kojas istiesti biskeli uzkandu, pailsesiu valandziuke ir eisiu kepti bulviniu blynu su mesa
Giega, Tu mane tuoj man atrodo užmotyvuosi tokiam rimtesniam namų tvarkymui bet aš žinau, kad, kai pradėsiu, tai galo nebus, čia jau reikia susiplanuoti ir paskirti tam laiko
Mickute, oho kiek visur prisilakstei

Apvariau 2 maistines,2 vaistines

Vogue,as naudojuos proga,kad mazosios nera

Mickute,pramiegojai

Ruosiuos pamazu darban.Po savaitgalio ijungiu skaneri,vet kazkas jame pasikeite

Vogue,pagal ka tu namie sportuoji?Blyn,nekenciu namie sportuot,bet sportklubius uzdare..O cia taip isivaziavus neblogai buvau,gal reiktu pabandyt

Labas rytelis
Neee kadangi siandien niekur neisiu, o kibsiu i mokslus, tai leidau sau ryte ilgiau dar lovoje paguleti ir serialus paziureti
Sveikos ne tik, kad sveikinuosi popiet, bet ir kavą tik dabar geriu
vaje vaje kas per nesamonė
bet labai greitas pusdienis, viskas man per greit pastaruoju metu
Giega, kadangi jau daug metų sportuoju namuose, tai dažnu atveju pati sau programą susidarinėju ir pagrinde su svoriais dirbu jei kalbant apie youtube video, tai žiūrint ką nori sportuoti, nes pasirinkimo tikrai nerealiai daug
man jie labai patinka, daug pasirinkimo https://www.youtube....uscle/playlists