Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

jau spejau ir pasivaikscioti, nors oras tai nelabai, taip biskeli purskia, kaip koks Anglijos darganotas oras  :P  tai vat galvoju, kol visai nelyja- einu. vis stengiuosi  kasdien nors kazkiek prasijudeti, nes bijau, jei kad sedesiu, tai tikrai subine uzsiauginsiu  :D  :D   tai kad nuvariau i Maxima, nes sumasciau ka man siandien reikia saltienos prasivirti, tai kiaules koju  prigriebiau, siaip keleta smulkmenu,  grisama pakeliui ir i RImi uzsukau, ten tokiu graziu kauliuku rinkini radau, dar ir ketvirciu is kameros issitraukiu, bus irgi saltienai  :B  dar tuo paciu Avono uzsakyma parsinesiau. tai  tik dabar sedu pusryciauti

Atsakyti

Labukas :) ir pas mus dargana, apsiniaukę, vėjuota, toks labai prie miego traukiantis oras :rolleyes: 

Rytas greitas kaip visuomet, visur sulaksčiau, dabar jau galėsiu ramiai kavukės atsigerti :) 

Vakar su drauge truputį po parduotuves vaikštinėjom, man nlb kažko reikėjo, tai ir neieškojau, o ir šiaip neturiu aš kantrybės po tas drabužių parduotuves :D 

Atsakyti
Anksti darba baigiau, palei namus uzsidege padangos lempute.. Pripuciau namie ta padanga,isvariau i centriuka, grizau, nu lygtai vel nuleista.. Atvariau i garaza,sako viskas jau tai padangai.. Nors jiems tik kad nauja ikist biggrin.gif
Nors gal.. daug as vazineju.. o ir tikrai patrinta ji jau.. Na tebunie, pakeisiu biggrin.gif O tai kas paskui kely kokiu problemu neuztureciau

Atsiemiau siuntini, dar viens per tvora permestas buvo, bet per reikalus net ner kada pasimatuot biggrin.gif
O kur dar valgio darymas biggrin.gif
Na bet jau lygtai baigia man pakeist tas padangas mirksiukas.gif
Atsakyti

Dar ne vakaras, Giega, spesi pasimatuot  :P 

Va ir pratese karantina 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2020 11 25, 16:09)
<p>Dar ne vakaras, <strong>Giega</strong>, spesi pasimatuot  tongue.gif </p><p></p><p>Va ir pratese karantina </p>

JAu tuoj eisiu biggrin.gif Liko 2 ceburekus iskept biggrin.gif

O pas mus gruodzio 2d labai palengvina karantina mirksiukas.gif Ir i svecius bus galima eit,ir pardes visos atsidaro mirksiukas.gif Ir sportklubiai ir kirpyklos mirksiukas.gif Aisku ir sveciai riboti,ir laikytis atstumu ir kaukes parduotuvese,bet vis mirksiukas.gif
Atsakyti
Pliazinis chalatas grazus,tikrai pasiliksiu mirksiukas.gif Maudimkes virsus irgigrazus-pasilieku biggrin.gif O va dvieju rusiu kelnaites nei vienos nepatiko..Tos aukstos netinka man,o kitos laikos tik ant uzristu sniuriuku..LAbai jau silpnai laikos biggrin.gif
https://www.pourmoi....on-maxi-kimono/
https://www.pourmoi....mp;tmcs=d3ejuqq

Liemenuka irgi grazinsiu..Nedaziurejau,kad jis su push up biggrin.gif Nereikia man jau pushapinti biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti
Labukas

Mb pramiegojo i darba biggrin.gif Jis iseina anksciau nei as keliuosi, o pabudo su mano zadintuvu biggrin.gif Tai tik nusiprause ir pro duris,nei valges,nei si** biggrin.gif

Darbo tiek,kiek man patinka biggrin.gif Tureciau kokia 13h pasibaigt mirksiukas.gif
Atsakyti

Labukas

Mb pramiegojo i darba biggrin.gifJis iseina anksciau nei as keliuosi, o pabudo su mano zadintuvu biggrin.gifTai tik nusiprause ir pro duris,nei valges,nei si** biggrin.gif

Darbo tiek,kiek man patinka biggrin.gifTureciau kokia 13h pasibaigt mirksiukas.gif

Visiems pasitaiko  :P  

Nu  fainas tas tavo grafikas, smagu kai  anksciau gristi, dar daug ka gali spet nuveikti, o ne kad gristi  jau vakare kai tamsu, nei kur eiti, nei kazka veikti

Atsakyti

Labuks :) oi kaip sušaliau kol prie pašto laukiau, nes viduj tik po tris žmones gali būti :rolleyes: 

Pasidariau greit ką reikia ir lėksiu į kirpyklą neužilgo, reikia pasigražinti ir atsišviežinti :rolleyes: kaip tik bus prieš gimtadienį, nors labai kažko ypatingo nedarysiu. Planavau kaip priklauso švęsti, bet minėsiu kukliai, vis dėl to reikia pasisaugoti ir nesiburti visiems kartu iš skirtingų namų :huh2: 

Atsakyti
NA va,jau po darbu mirksiukas.gif Siandien reikejo grizt i depa,nes 3 zmoniu nebuvo namie..2 telefai-ju negali palikt kaimynams ir 1 siuntinys be tikslaus adreso.Tik gatve..Ir net tel numerio nebuvo,kad pasiskambint,pasitikslint..Na bet uz tokius man sumoka mirksiukas.gif

Uzkaiciau sriuba.Siandien darzoviu su galkutem ir makaroniukais..Yra dar ir cebureku,bet kazkaip nenoriu..Ryte pusryciams valgiau,tai dar dabar skrandis atrodo pilnas..

Reik apsitvarkyt..KAs tu siuksliu prinesa,jei nieko namie nebuna biggrin.gif Skalbiniai antra sav dziusta,reik nurinkt..Tai va,toks vakaras mano bus mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš darbuojuos dar, yra veiklos. Va taip ir būna, kai sugalvoju užsirašyti dienos metu į kirpyklą :D bet viskas liuks, dar truputį pasidarysiu ką reikia ir lėksiu namo, gal vakare eglutę jau puošim, nes norisi jau to jaukumo :rolleyes: 

Vakarienei pabaigsiu troškinį, tai nieko gaminti nereikia, o dabar einu dar silpnos kavos pasidaryti, tokios birzgaliukės :D​ 

Atsakyti