Mickut,o tai vanduo-juk vis tiek maudos,isnaudoja..O elektra-telika tai ziuri..Vnz mano mociute dosni buvo

NA va,ne man vienai dienos maisos
As ir dabar turiu gerai pagalvot kokia diena
laidotuvems ruoses turbut kokia 20mBuvo nusipirkus sukneles,kad pasarvot
Per 20m is mados iseidavo,kas kazkiek metu nauja pirkdavo
taip 3 nusipirkus buvo
va va
eina sau, kai pagalvoji. Gerai, kad atsideda, kad apgalvoja, bet suknelių pirkimas man jau kažkaip nelabai atrodo
Mickut,o tai vanduo-juk vis tiek maudos,isnaudoja..O elektra-telika tai ziuri..Vnz mano mociute dosni buvoKazkiek atsidedavo laidotuvems,o visa kita atiduodavo
Beje laidotuvems ruoses turbut kokia 20m
Buvo nusipirkus sukneles,kad pasarvot
Per 20m is mados iseidavo,kas kazkiek metu nauja pirkdavo
taip 3 nusipirkus buvo
Na tai aisku- elektra. vanduo,, maudosi, pora kartu i savaite galva plauna, virduli pora kart dar uzsikaicia, telikas praktiskai dar vienas visa diena ijungtas. ateina pas mus pasedeti, tai cia gali ir kelias valandas plepeti, o telika ten palieka, as nueinu ir isjungiu nu tai ir jos rubus skalbiu. zinau, kad visada jausdavosi ant elektros
bet cia ne is tu dosniuju
tai jai tipo ant vaistu reikia, nors dabar jau jos amziuje nemokamai kitus gauna, arba ten praktiskai viska kompensuoja. bet matyt zmogui smagu jautis poniai, ka darysi. jau mes tikrai neprasinejam, o va anukele mylimiausia- tai jas tas sugedo, tai anas nuluzo, jai vis pinigu truksta ir truksta. ana broliene seniau juokavosi, kai pas juos Alytuje budavo mociute, tai toji atvaziuodavo po 10 menesio dienos, nu kai pensija gaudavo
![]()
![]()
va va
eina sau, kai pagalvoji. Gerai, kad atsideda, kad apgalvoja, bet suknelių pirkimas man jau kažkaip nelabai atrodo
nu musiske irgi turi atsidejus laidotuvems. rubu lyg tai neturi. jau tikrai nuogos neladiosim, lai nesuka sau galvos . nors seniau daug esu girdejus, kad is anksto viska susipirkdavo
Sveikos, mielos damos va ir penktadienis, visai liuks. Ir nors nieko nepriplanuosi čia ypatingo, bet vistiek to laisvo laiko daugiau nei įprastomis dienomis, tai kažką ir įdomesnio pasigaminam, ir filmų pasižiūrim, ir vyno atsigeriam
tai planas toks ir bus spėju
na ir žinoma pasivaikščiojimų reikia nepamiršti, gaila tik, kad sniego išvis pas mus nėra, nes pasižiūrėjus kas sostinėje darosi, tai eina sau kaip faina
Eisiu tuoj kavos ir tuo pačiu noriu knygų internete pasidairyti, gal kokių akcijų yra o šiaip įprasta diena, nieko įdomaus.
SIandien del saves ejau, kadangi turiu daugiau cukraus nei reikia tai man priklauso i metus pasitikrinti. bet viskas gerai, nieko nerado ko prisikabinti, dar ir taip sake visgi pagal amziu tai labai gerai
Anytai jau 82, pas ja su akimis ten daugiau problemu, glaukoma, kazkas operuota, ai net gerai nezinau. va jau kelinta vakara randam skaitancia zurnala mazdaug 16.30 be sviesos, tipo prie lango, bet kad tamsoka o apie skaityma is viso tyliu. jei apsiniaukus diena, tai net pati susirandu Mb akinius ir butinai uzsidegu sviesa. o ji skaito.
MB sako kam vargini akis, sviesa uzsidek, o ji sako- dar matau, o paskui vakare po keliu valandu jau skundziasi kad akis niezti
pirmadieni jau su ja pas akiu daktare keliausim. nes vat akis niezti. nu ir ka tu su ja darysi