Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

NA va,ne man vienai dienos maisos biggrin.gif As ir dabar turiu gerai pagalvot kokia diena biggrin.gif

Mickut,o tai vanduo-juk vis tiek maudos,isnaudoja..O elektra-telika tai ziuri..Vnz mano mociute dosni buvo biggrin.gif Kazkiek atsidedavo laidotuvems,o visa kita atiduodavo mirksiukas.gif Beje laidotuvems ruoses turbut kokia 20m biggrin.gif Buvo nusipirkus sukneles,kad pasarvot biggrin.gif Per 20m is mados iseidavo,kas kazkiek metu nauja pirkdavo biggrin.gif taip 3 nusipirkus buvo biggrin.gif
Atsakyti

NA va,ne man vienai dienos maisos biggrin.gifAs ir dabar turiu gerai pagalvot kokia diena biggrin.gif

laidotuvems ruoses turbut kokia 20m biggrin.gifBuvo nusipirkus sukneles,kad pasarvot biggrin.gifPer 20m is mados iseidavo,kas kazkiek metu nauja pirkdavo biggrin.giftaip 3 nusipirkus buvo biggrin.gif

:D  :D  :D va va :hmm: 

:blink: eina sau, kai pagalvoji. Gerai, kad atsideda, kad apgalvoja, bet suknelių pirkimas man jau kažkaip nelabai atrodo :hmm:​ 

Atsakyti

Mickut,o tai vanduo-juk vis tiek maudos,isnaudoja..O elektra-telika tai ziuri..Vnz mano mociute dosni buvo biggrin.gifKazkiek atsidedavo laidotuvems,o visa kita atiduodavo mirksiukas.gifBeje laidotuvems ruoses turbut kokia 20m biggrin.gifBuvo nusipirkus sukneles,kad pasarvot biggrin.gifPer 20m is mados iseidavo,kas kazkiek metu nauja pirkdavo biggrin.giftaip 3 nusipirkus buvo biggrin.gif

Na tai aisku- elektra. vanduo,, maudosi, pora kartu i  savaite galva plauna, virduli pora kart dar uzsikaicia, telikas  praktiskai dar vienas visa diena ijungtas. ateina pas mus pasedeti, tai cia gali ir kelias valandas plepeti, o telika ten palieka, as nueinu ir isjungiu  :P nu tai ir jos rubus skalbiu. zinau, kad visada  jausdavosi ant elektros  :P bet cia ne is tu dosniuju   :D  tai jai tipo ant vaistu reikia, nors dabar jau jos amziuje  nemokamai kitus gauna, arba ten praktiskai viska kompensuoja. bet matyt zmogui smagu jautis poniai, ka darysi. jau mes tikrai neprasinejam, o va anukele mylimiausia- tai jas tas sugedo, tai anas nuluzo, jai vis pinigu  truksta ir truksta. ana broliene seniau juokavosi, kai pas juos Alytuje budavo mociute, tai toji atvaziuodavo po 10 menesio dienos, nu kai pensija gaudavo  :lol:  :lol: 

Atsakyti

:D  :D  :D va va :hmm:

:blink: eina sau, kai pagalvoji. Gerai, kad atsideda, kad apgalvoja, bet suknelių pirkimas man jau kažkaip nelabai atrodo :hmm:​ 

nu musiske irgi turi atsidejus laidotuvems.  rubu lyg tai neturi.   jau tikrai nuogos neladiosim, lai nesuka sau galvos . nors seniau daug  esu girdejus, kad is anksto viska susipirkdavo

Atsakyti
Dabar net neprisiminsiu ar taip ir palaidojo su mociutes pirktai rubais ar kitus pirko.
Sita mano mociute turejo 17 anuku mirksiukas.gif Siaip nedalindavo niekam pinigu,nieko nelepindavo,bet jei atvaziuodavom pas ja,tai saldainiams visada gaudavom biggrin.gif

Ikisau vistos kulseles kept,dar darzoviu salia mirksiukas.gif
Atsakyti

as ja,tai saldainiams visada gaudavom biggrin.gif

Ikisau vistos kulseles kept,dar darzoviu salia mirksiukas.gif

o ko daugiau vaikams ir reikia  :P 

Pas mane siandien farso suktinukai su ruk.sonine , troskinti morku, zirneliu ir baravyku su grietine  padaze

Atsakyti

Labas rytelis

Siandien ankstyva, jau po 8.20 turiu but poliklinikoje , pareisiu su uzpiltomis akimis  :D  :D  :D​  

Atsakyti

Labukas

O cia del saves eini ar vel uosviene vedi?Beje,kiek jai metu?

O pas mane niekaip biziakai nesibaigia...Nu vel 163..Vakar 140..Kiti jau lyg po maziau turejo...Darba baigsiu kokia 16h,tai grizus jau nieko nebedarysiu biggrin.gif Vakar vistos prikeliau,liko ir siandienai biggrin.gif Dar reik issiaiskint ar sestad dirbsiu.Nors jei vis dar tokie skaiciau,tai ko gero ir reiks dirbt...
Atsakyti

Sveikos, mielos damos :) va ir penktadienis, visai liuks. Ir nors nieko nepriplanuosi čia ypatingo, bet vistiek to laisvo laiko daugiau nei įprastomis dienomis, tai kažką ir įdomesnio pasigaminam, ir filmų pasižiūrim, ir vyno atsigeriam :D tai planas toks ir bus spėju :) na ir žinoma pasivaikščiojimų reikia nepamiršti, gaila tik, kad sniego išvis pas mus nėra, nes pasižiūrėjus kas sostinėje darosi, tai eina sau kaip faina :bigsmile: 

Eisiu tuoj kavos ir tuo pačiu noriu knygų internete pasidairyti, gal kokių akcijų yra :ax:​ o šiaip įprasta diena, nieko įdomaus.

Atsakyti

SIandien  del  saves ejau, kadangi turiu daugiau cukraus nei  reikia  :P  tai man priklauso i  metus pasitikrinti. bet viskas gerai,  nieko nerado ko prisikabinti, dar ir taip sake visgi pagal amziu tai labai gerai  :ax:  Anytai jau 82, pas ja su  akimis ten daugiau problemu, glaukoma, kazkas operuota, ai net gerai nezinau.  va jau kelinta vakara randam skaitancia zurnala  mazdaug 16.30 be sviesos, tipo  prie lango, bet kad tamsoka o apie skaityma is viso tyliu.  jei apsiniaukus diena, tai  net pati susirandu Mb akinius ir butinai uzsidegu sviesa. o ji  skaito.  :blink: MB sako kam vargini akis, sviesa uzsidek, o ji sako- dar matau,  o paskui vakare po keliu valandu jau skundziasi kad akis niezti  :oh:  pirmadieni jau su ja pas akiu daktare keliausim. nes  vat akis niezti. nu ir ka tu su ja darysi  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 08 sausio 2021 - 13:22

TUrim ir Kaune sniego.  ir siandien nuo pat ryto vis dar krenta snaigutes  :P  imeciau  i FB parodyt  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

TUrim ir Kaune sniego.  ir siandien nuo pat ryto vis dar krenta snaigutes  :P  imeciau  i FB parodyt  :mirksiukas:​ 

Jau mačiau mačiau :D  :mad2:  :D 

Dėl anytos, tai taupo galbūt elektrą, kad neprašytumėt prisidėti :D juokauju aš aišku :rolleyes:​ 

Atsakyti