Labas rytas
mickute - tai sakai Tu pykcio nelaikai, tik atkersiji ir pamirsti? Cia kad anyta iskaudinus buvo rasei, del to taip sakau. MB mociute irgi gerai pripliurpus man yra, tai as iki siol ja ignoruoju jau kokie 7-8m tikrai
Ji vis dar bando mano kantrybe, bet jau ten taurej su jos vardu nieko ir neber, tai neber ka bandyt. Buna vis paskambina ir klausia, ar MB jau vienas gyvena, ar as vis dar esu ir pan. Kai buta nusipirkom, tai irgi penkis kartus klause, ar cia jau JO butas, ar jis vienas jau gyvena
Nu ir ka tu pasakysi. Ne senatvinis marazmas 100% - labai puikus manipuliavimas, ale yra kaip yra. Man lengviau ignoruot
Siandien dirbu is ofiso, tai gerai, kad ryte paziurejau traukiniu grafikus. Pas mus gi griezciausias karantinas dabar ir nusprende dar neatidaryt mokyklu. Tai va transporto imones sugalvojo labai stipriai apkarpyt traukinius, ko pasekoj is galimu 10 man liko 3
Darbe turejau but arba 7.30, arba po 9, o pradedu oficialiai darba nuo 8.30
Nu tai ka, smagu bent tiek, kad likusia savaite dirbsiu is namu
O siaip nieko naujo, nieko idomaus pas mane visai. Savaitgali prie mokslu sedejau ir grynam ore buvom, vyras namus siek tiek remontavo. Siandien darbeliu nemazai bus, tai tikiuosi, kad diena greit praeis
Visoms gero pirmadienio