Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas  :) 

mickute - tai sakai Tu pykcio nelaikai, tik atkersiji ir pamirsti?  :D Cia kad anyta iskaudinus buvo rasei, del to taip sakau. MB mociute irgi gerai pripliurpus man yra, tai as iki siol ja ignoruoju jau kokie 7-8m tikrai  :) Ji vis dar bando mano kantrybe, bet jau ten taurej su jos vardu nieko ir neber, tai neber ka bandyt. Buna vis paskambina ir klausia, ar MB jau vienas gyvena, ar as vis dar esu ir pan. Kai buta nusipirkom, tai irgi penkis kartus klause, ar cia jau JO butas, ar jis vienas jau gyvena  :rolleyes:  :D  :D Nu ir ka tu pasakysi. Ne senatvinis marazmas 100% - labai puikus manipuliavimas, ale yra kaip yra. Man lengviau ignoruot  :D  :D 

Siandien dirbu is ofiso, tai gerai, kad ryte paziurejau traukiniu grafikus. Pas mus gi griezciausias karantinas dabar ir nusprende dar neatidaryt mokyklu. Tai va transporto imones sugalvojo labai stipriai apkarpyt traukinius, ko pasekoj is galimu 10 man liko 3  :D  :D Darbe turejau but arba 7.30, arba po 9, o pradedu oficialiai darba nuo 8.30  :unsure: Nu tai ka, smagu bent tiek, kad likusia savaite dirbsiu is namu  :D 

O siaip nieko naujo, nieko idomaus pas mane visai. Savaitgali prie mokslu sedejau ir grynam ore buvom, vyras namus siek tiek remontavo. Siandien darbeliu nemazai bus, tai tikiuosi, kad diena greit praeis  :) 

Visoms gero pirmadienio  :4u: 

Atsakyti

Labukas

Man tesiasi savaitgalis biggrin.gif Dabar iki sekanciu svenciu pirmad bus laisvi mirksiukas.gif
Dar lovoj, bet jau reik keltis, nieko as neisgulesiu biggrin.gif Reik namus sutvarkyt, i maistine nulekt, noriu cepu, planuiju isvirt biggrin.gif

Almost, mano uosviene gana ilgai lauke kol mes issiskirsim.. Na nesake taip visai atvirai, bet tikrai zinau kad butu apsidziaugusi skyrybomis.. Nu bet cia uosviene, jos mylimiausia suneli suvyliojau.. o tau -vyro mociute.. O ji tau skambina?
Atsakyti

Almost, mano uosviene gana ilgai lauke kol mes issiskirsim.. Na nesake taip visai atvirai, bet tikrai zinau kad butu apsidziaugusi skyrybomis.. Nu bet cia uosviene, jos mylimiausia suneli suvyliojau.. o tau -vyro mociute.. O ji tau skambina?

Oj, ta mociute tai laukia, kol visi issiskirs ir vel aplink ja sokinet prades  :B  :rolleyes:  :D Ir savo dukros santykius isardzius buvo, bet gerai, kad jie suauge zmones, issikalbejo ir susitaike. Ir vis mus va skiria zodziais, jau vyro brolio taip nebepalina, nes jie vaika turi, tai zinai ne taip lengva  :D  :D  :D  :D Bet varo ir ant manes, ir ant brolio zmonos tik taip  :)

Buvo skambinus per gimtadieni ar zinute parasius, kai suzinojo, kad sirgau cia pernai ar kada labai stipriai. Bet as ignoruoju ja. I zinute atrasiau tiesiog "Aciu", bet nesileidziu visai i jokias kalbas. Ji vel pradejo kas savaite vyrui skambint (buvo jau apstojus, kol buvo uzsiemus kitu santykiu griovimu, bet dabar neber kas veikt toj pusej, tai vel demesio is kitur reikalauja  :D  :D ), tai vis klausia apie mane ko nors, bet as net nesirodau ekrane. Vyras zino, kad visad reik sakyt "Nera jos / Maudosi / Mokosi / Ilsisi" ar dar ka nors  :D  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost.: 11 sausio 2021 - 10:45
KAip gaila,kad tokie zmones nesupranta,kad jei nekirsintu kitu santykiu,tai ir su ja daugiau bendrautu...

Na mes dabar su uosviene gerai sutariam biggrin.gif TA prasme as nesileidziu manipuliuojama,ji sita zino/suprato jau senai biggrin.gif Drauges nesam,bet jau ir nebesiedam biggrin.gif
Atsakyti

KAip gaila,kad tokie zmones nesupranta,kad jei nekirsintu kitu santykiu,tai ir su ja daugiau bendrautu...

Na mes dabar su uosviene gerai sutariam. TA prasme as nesileidziu manipuliuojama,ji sita zino/suprato jau senai. Drauges nesam,bet jau ir nebesiedam

Tikrai gaila. Mes abi broliu zmonos suprantam situacija ir nu zinom, kad ten pagarba vyresniems, o tuo labiau giminems ir visa kita. Nu bet patikekit, kai ta moteris sau leidzia per akis ir per ausis, tai Dievazi visi geri norai net ir mums dingsta. Lengviausia ignoruot, nors zodziai vis dar kartais sirdi zeidzia  :) 

Aisku mums dar pasiseke, kad anyta (vyro mama) labai nuostabi moteris, tai ta mociute zinot. Nu tiek, kad kartu gyvena, tai vis tiek jau nuvaziavus i svecius gauni but vienoj patalpoj, ko siaip as visad stengiuosi isvengti  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas  :)

mickute - tai sakai Tu pykcio nelaikai, tik atkersiji ir pamirsti?  :D 

aha, panasiai  :lol:  bando cia tais senatviniais marazmais dangstytis. ka nori atsimena, ko nereikia- lengviau pasakyti- neatsimenu , nezinau. Durniu ijungia  :D  Bande  ir man aiskinti kaip ka turiu daryti. nu jau aciu, mano namuose  yra mano taisykles. taip ir pasakiau  :ax:  labiausiai tai uzknisa kai kazka darai, o atejus aiskina- va anukele mylimiausioji tai daro taip, as ten dovanu zvake gavau, jai  rodau, o va anukele tai didele turi,manoji  net neidomi, o toji tai zino kur skaniu lasiniu gauti ir vis kazka jinai geriau zino ir daro  :oh:  tai kad per daug stengiasi ir i akis nelisti,  viskas gerai, bendraujam isklausau, pakalbinu, nenoriu kalbet- ilendu i kompa  :P   va ir dabar kartu   nuvaziavom iki daktaru, palydejau visur, nieko aisku ten ir nerado, nu patikrino tas akis, dar vienu  laseliu israse ir vsio.  parlydejau namo, tada dar nulekiau i vaistine jai tu lasiuku, i parduotuve uzsukau trumpam ir jau namie ramiai prisedau pavalgyti  :P 

Atsakyti
MB aa mociute taip apie kita anuka svaigdavo biggrin.gif Mes atvaziave i svecius,tai domekis musu gyvenimu,o ji vis-anam Amerikoj taip sunku-pramoginiu sokiu sokejas ir treneris biggrin.gif anas nama pirko,dabar moket reikia biggrin.gif Ir tt..Net apie ano broli neuzsimena,nors tas brolis irgi Amerikoj gyveno ir tikrai sunkiai dirbo..
As vis stebiuosi,kad zmones taip isskiria kazka viena is vaiku..Ir turiu daug pavyzdziu,nu bet man vis tiek keista biggrin.gif

As persodinau pinigu medi,kazko vienoj vietoj vis nugeltonuoja po saka..Galvojau,kad ta bulve jau kokia supuvus,tai kad puvinys i kitas nepersiduotu..Bet ne,lygtai viskas tvarkoj..Tai sukisau viska atgal biggrin.gif Nu bet zemiu prisibarsciau,nors ir atsargiai,prisitiesus buvau...Tai dabar siurbliuoju biggrin.gif Prie kompo sededama biggrin.gif biggrin.gif
Dar ir baldus biski perstumdysiu biggrin.gif Tiksliau viena sofa.Kai egle statom,ta sofa palei langa statom..Egle nupuosiau,i ta vieta fikusa pastaciau-siaip jis prie lango buna..Kaip ir gerai atrodo,bet bijau,kad tam fikusui per karsta prie radiatoriaus...TAi sustatysiu,kaip viskas standartiskai buna biggrin.gif

PAskui varysiu i maistines biggrin.gif Yra tokia lietuviska firma,atseit lietuviska mesa.NA lasiniai,rukyti kumpeliai tai gal ir tikrai is LT,bet zalia mesa g.gif Anksciau jie tik turguj prekiaudavo arba pagal uzsakyma i namus atvezdavo.Dabar turi atsidare parduotuve.Tai nuvarysiu paziuret.Vis tiek reik ir mesos cepelinams ir lasinuku mirksiukas.gif Paskui ir i LIDla nuleksiu,pakeliui mirksiukas.gif Bulves cepelinams jau isvirtos mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos :) na ir vėl nauja savaitė, vėl pirmadienis :rolleyes: primenu, kad nepamirštumėt :D

Greit pusdienis pralekė, viskas įprastai, tik pas mus oras pasikeitė nuo vakar nerealiai. Jokio minuso, ryte lietus/šlabdriba, tai dabar visur tešlos, šlapia ir tikrai nemalonu :huh2: Gerai, kad vakar oras leido pasivaikščioti ir pasimėgauti, nes buvo kažkas nerealaus :bigsmile:

Oi paskaičiau apie anytas, apie močiutes, tai džiaugiuosi, kad pas mus nėra tokių nesamonių, tikrai nuoširdžiai džiaugiuosi :ax: aišku visų šeimose visko būna, bet tikrai ne iki kažkokių piktumų, apkalbėjimų ar iki tokio lygio, kad kažkas geresnis vienas už kitą ar kitokių nesamonių. Labai keista skaitant ir kaip nemalonu pvz Almost turėtų būti. Tikiu, kad per tiek metų pripratai, kad dėmėsio galbūt nebekreipi, bet vistiek juk nefaina :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 11 sausio 2021 - 14:19
LAbukas

NA ka,prasideda mano darbo savaite biggrin.gif Skaneris dar neuzsikroves,nezinau kiek..Na tikiuosi kokio 130 biggrin.gif
Atsilo pas mus,tik va ir lyja...Einu pamazint namie sildyma,nes jau per karsta biggrin.gif

Almost,ar baiges jusu vonos remontai?
Atsakyti

Labas rytas!

Siandien dirbu is namu, tai visai liuks, kad nereikia nei per anksti i darba vaziuot, nei rupintis, kaip cia grizt del to transporto sumazinimo  :D 

giega - nebaige  :oh:  :D Net neklausk, man jau "ta vonia" kaip koks didziausias keiksmazodis. Labai liudna, kad is svajoniu vonios naujuose namuose visa situacija tapo kosmaru, nu bet yra kaip yra. Siandien turi meistras atvaziuot vel, tai matysim ar siandien pabaigs, ar dar karta reikes jam grizt. Siaip jau norim greiciau ir del naudojimo vonios, ir del to, kad nebenoriu as matyt tu meistru savuose namuose, ir siaip jau uzsitese beveik 2men  :unsure: 

Voque - nu taip, nera maloni situacija tikrai ir nu kaip sakoma, as jau didele mergaite, suprantu, kad giminiu nepasirinksi ir ten pagarba visa kita, bet jei zmogus kitu negerbia ir tik save mato, tai zinai, atitinkamai negali ir jam to jausti  :rolleyes: 

mickute - musu babule tai visad taip daro, bet ji pvz. vakar lygino viena broli ir jo seima, kokie jie nerealus, siandien lygins musu, kokie mes puikus. Nu ir taip va kasdien vis ka nors apsiks  :D  :D 

Nezinau net, ka cia daugiau papasakot. Turiu siandien nemazai straipsniu mokslams perskaityt - penktadieni paskaita, tai reikia padirbt pries ja. Laukiu dar dabar Ikea web chat (internetiniam pokalby) eilej, nes noriu paklaust ar zino, kada tures kelias prekes vietoj. Tiek ir tu idomysciu is mano kaimo  :D Grazios visoms dienos!  :4u: 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

Pagaliau atrodau jau grizau i normalu ritma- ir uzmigt anksciau pavyksta ir ryte jau normaliai prabundu  :P  va siandien po 7 prabudau, aisku pagulejau, pasidariau kavos  ir atgal i lova su TV draugauti. juk dar tamsu uz lango. niekur skubet siandien nereikia. tai tik padruske paskambino, as dar jos Avono prekes turejau neatidavus, sako busiu uz 15 minuciu netoli taves  :P   na ji trulika vairuoja, tai staigiai is lovos  sokau i rubus, gerai, kad jau nosi buvau nusiprausus  :D tai jau 8.50 sustojime stovejau, tai dar su ja pavaziavau viena sustojima, tai islipau prie Kalnieciu, nu tai reikejo turgelyje lasiniu MB nupirkti, grisdama dar i vaistine turejau uzsukti, o tai vakar anytai dar kazkokiu  vaistu kita daktare israse, tai va apipirkau visus ir grizau. galutinai nurengiau eglute. vakar tik siaip nuo visur papuosimus nuemiau. zaisliukus jau supakavau i deze, liko viena eglute stovet, a cia bus MB ka veikti kai gris is darbo :D . tai var dabar ramiai prisedau pusryciauti  :mirksiukas:​ 

Net neklausk, man jau "ta vonia" kaip koks didziausias keiksmazodis. Labai liudna, kad is svajoniu vonios naujuose namuose visa situacija tapo kosmaru, nu bet yra kaip yra.

Bet baigsis tas kosmaras namie ir bus toji ta vonia ir pasimirs visi tie  kosmarai. tai kad linkiu  kuo greiciu  jie baigtusi  :4u: 

Atsakyti
Is mano noru ... biggrin.gif 170 biggrin.gif ir dar per greit vaziuoju , va laukiu kelias mis, kol laikas ateis biggrin.gif

As jau vis labiau ir labiau brestu link remontu biggrin.gif Man virtuve arba vonia tvarkyt reikia.. Aisku noreciau su didesniais pertvarkymais, bet uztektu ir plyteles perklijuit ir baldus pakeist.. Tik irgi bijau kad bus amziaus remontas.. man visko reik greit biggrin.gif
Atsakyti