Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas :) uch kaip šalta, kaip šalta :D bet pasivaikščiojom truputį, dar ant kalniuko nulekėm, nes tokia graži ir saulėta diena, o ir nesvarbu, kad -17 :D nesvarbu, kad nagus nušaliau, čia smulkmena, nes va MB šįryt pats save pranoko, maudėsi karjeruose :blink: įsidaužė eketę ir įlindo, tai man net silpna pamačius pasidarė :D  jis dažnai lekia, bet tokiu šalčiu pirmą kartą gyvenime :B 

Vakarėja jau, tai planai dar apsitvarkyti namus ir tada jau poilsis. Vėl pirmadienis ryt, vėl ta pati rutina, nieko naujo :) 

Atsakyti

Labukas

Brrrr, net pagalvojus nusipurciau. Jus dar  man primokekit ir tai nelysiu i ekete. nesu niekad ir bandzius. labai gerai siltai ir namie 

Atsakyti
Labas.
O aš puzle bandau su 1000 sudėlioti. Eina sau, yra ką veikt. 500 kažkaip atrodo niekis prieš šitą 😁
Vaiką uzmigdziau ir toliau eisiu dėlioti. Man kaip kokia meditacija smile.gif
Mačiau Voque įrašą, eina sau. Neisdrysciau biggrin.gif niekada ne žavėjo manęs tas lipimas į šaltą vandenį. Vasarą sunku būna ilyst jei vesiastis vanduo, tai žiemą net striukės nrnusiimčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 17 sausio 2021 - 21:36
Labas rytas smile.gif
Teko keltis netikėtai ir vežti tėti į darba. Mašinos neužkūrė. Tai bolt pradžioj ieškojau bet visi užimti buvo, teko važiuot, negalėjau palikt bedoj. Na o dabar kava geriu, neisiu jau miegot smile.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Prabudau su MB kartu, aisku ir neuzmigau, bet neskubejau keltis. einu dabar namus pasitvarkysiu, dar skalbenke idarbinau, nesisedi, tai vis ieskau  ka cia dar nuveikus- nuskutau bulves, issitraukiau mesos is kameros, prikepsiu kepsniu, bus kelioms dienoms  MB i darba, dar  pedikiura pasidarysiu koki filma beizuredama  :P

Labas rytas smile.gif
Teko keltis netikėtai ir vežti tėti į darba. Mašinos neužkūrė. Tai bolt pradžioj ieškojau bet visi užimti buvo, teko važiuot, negalėjau palikt bedoj. Na o dabar kava geriu, neisiu jau miegot smile.gif

geras  :P o jusiske lengvai uzsikure ?  MB tai vakar parsinese akuma pasikrauti, tai kad viskas gerai ryte, dar net kaimynas atvare, kad dar ta uzkurti  :P  :P  ryt dar saltesnis rytas nusimato , o paskui jau atsilima zada 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 18 sausio 2021 - 10:46
Labukas

Bigbang,o tu dirbi dabar ? Ar uzsidares karantinui tavo darbas?

PAs mus tai pakankamai silta,apie 8 mirksiukas.gif Ryt lygtai net 12 biggrin.gif
Planu jokiu...Vakar namus susitvarkiau,grindis issiurbiau,bet plaut patingejau,tai gal siandien issiplausiu mirksiukas.gif Valgyt irgi pridaryta,tai tik iki lietuvines reiks nulekt duonos,desros...Bet cia gerokai veliau,nes ir parde tik kokia 10 atsidaro,ir ta duona gali tik po pietu atvezt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2021 01 18, 10:42)
<p>Labas rytas  4u.gif</p>
<p> </p>
<p>Prabudau su MB kartu, aisku ir neuzmigau, bet neskubejau keltis. einu dabar namus pasitvarkysiu, dar skalbenke idarbinau, nesisedi, tai vis ieskau  ka cia dar nuveikus- nuskutau bulves, issitraukiau mesos is kameros, prikepsiu kepsniu, bus kelioms dienoms  MB i darba, dar  pedikiura pasidarysiu koki filma beizuredama  tongue.gif</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72768328" data-time="1610951715">
<div>
<p>Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

Teko keltis netikėtai ir vežti tėti į darba. Mašinos neužkūrė. Tai bolt pradžioj ieškojau bet visi užimti buvo, teko važiuot, negalėjau palikt bedoj. Na o dabar kava geriu, neisiu jau miegot vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p> geras  tongue.gif o jusiske lengvai uzsikure ?  MB tai vakar parsinese akuma pasikrauti, tai kad viskas gerai ryte, dar net kaimynas atvare, kad dar ta uzkurti  tongue.gif  tongue.gif  ryt dar saltesnis rytas nusimato , o paskui jau atsilima zada </p>

Aha, mes vakar is antro kart užkūrė, šiandien is pirmo irgi. Svarbu biski degimą įjungus palaikyt, neskubėti kurt iškart. Pasiteisinęa reikalas smile.gif
Eisiu vištiena užmarinuoti. Iškepsiu orkaitė, salotų ir va valgyt bus. Kai taip smarkiai salta ner labai smagu, man tinka kokie -3 max 😁😁😁 reikėtų ir man kojų nagucius susitvarkyti, ale nusikerpu ir gerai 😁😁😁
Islysim visos gražios po šito karantino - plaukai atauge, nagai nelakuoti, antakiai kaip pas vilkolaki 😁😁😁😁
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2021 01 18, 10:59)
Labukas

Bigbang,o tu dirbi dabar ? Ar uzsidares karantinui tavo darbas?

PAs mus tai pakankamai silta,apie 8 mirksiukas.gif Ryt lygtai net 12 biggrin.gif
Planu jokiu...Vakar namus susitvarkiau,grindis issiurbiau,bet plaut patingejau,tai gal siandien issiplausiu mirksiukas.gif Valgyt irgi pridaryta,tai tik iki lietuvines reiks nulekt duonos,desros...Bet cia gerokai veliau,nes ir parde tik kokia 10 atsidaro,ir ta duona gali tik po pietu atvezt biggrin.gif

Darbas tai neužsidaręs, bet kadangi galiu gaut bilieteni, tai pas įtariau su vadovu, darbo ner labai daug, tai sako buk namie su vaiku. Nes kai darbo ner tai jokio skirtumo ar darbe ar namie filmus žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Kurioj stadijoj biggrin.gif biggrin.gif
https://scontent-lht...amp;oe=602C0C6C

Plaukus dazaus pati daug metu..KAdangi as visada juos auginu,tai i kirpyklas ir taip nedaznai vaikstau mirksiukas.gif
Su nagais tas pats biggrin.gif Visada pas mane lakuoti nagai..Aisku gero pedikiuro jau pasiilgus,nes pati namie taip nepasidarai,bet is esmes zmoniu negazdinu biggrin.gif
Antakius irgi vis pasipesioju..PAs mane jie skysti,tai daug nereikia biggrin.gif Permammentinis dar irgi ryskus mirksiukas.gif

Na jo,jei yra galimybe sedet namie ir gaut pinigus,tai ko nepasinaudot mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 01 18, 11:14)
Kurioj stadijoj biggrin.gif  biggrin.gif
https://scontent-lht...amp;oe=602C0C6C

Plaukus dazaus pati daug metu..KAdangi as visada juos auginu,tai i kirpyklas ir taip nedaznai vaikstau mirksiukas.gif
Su nagais tas pats biggrin.gif Visada pas mane lakuoti nagai..Aisku gero pedikiuro jau pasiilgus,nes pati namie taip nepasidarai,bet is esmes zmoniu negazdinu biggrin.gif
Antakius irgi vis pasipesioju..PAs mane jie skysti,tai daug nereikia biggrin.gif Permammentinis dar irgi ryskus mirksiukas.gif
Na jo,jei yra galimybe sedet namie ir gaut pinigus,tai ko nepasinaudot mirksiukas.gif

4 😁😁😁
Tai aš negazdinu irgi, nes niekur beveik neinu 😁😂😂 o šiaip tai aišku kad apsitvarkiau pati, kiek galiu, bet ne tas vistiek kai nueini pas meistre tiek nagų tiek antakių klausimu. Pas mane nelikę jau permanento senai, kažkaip vis ne tam pinigus skiriu. Kol kas nėra ir tos būtinybės smile.gif bet kad patogu tai 100 proc.
Atsakyti

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
O as galima sakyt,kad 1 biggrin.gif Nes kauke tik pardese uzsidedu biggrin.gif PAs mus gatvej ji nebutina..
O kaip ri sakiau-plaukus,nagus,antakius as ir taip ir taip pati tvarkydavau dar ir pries karantinus biggrin.gif

Nors siandien,tai 3 stadijoj,nes patingejau galva issiplaut biggrin.gif Ai,vis tiek namie,niekur neisiu,tai gerai ir taip biggrin.gif
Atsakyti

Kauke jau ipratau dar namie uzsideti- na viska apsirengi i lauka, uzsidedi kauke dar i veidrodi pasiziuri ir tik tada eini pro duris  :P  :P  pavasari  tai turbut laiptineje nulipus jau pro duris eidama uzsidedavau. o dabar kazkaip jau ipratau. su plaukas viskas gerai, ilgi susegu i kuoda, supinu kasa, ai kaip nori. jau sitie kirpciai priekyje pradeda nervuoti, as moku greit pati su zirklemis pasitrumpinti  :P  antakius dar pries Kaledas kol buvo galima susitvarkiau. siaip jie sviesus pas mane tai jei jau labai isbluks, turiu piestuka, bet kad namie tai nelabai  kas mato, na o siaip nelabai ir prizelia ir nelabai matosi jei pablunka, o ir issirausiu koki. tai kad ramiakas  :P  4 variantas irgi netinka, nes cipsu nevalgau  :D  :D  :D  :D​ 

Atsakyti