Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas.
Man kai eit niekur nereikia tai svarbu nuo to sniego nedingtų elektra 😂 o šiaip gyvent galima. Va tėtis su fura vakar strigo Ukmergėj. Tia šiandien traktorius ištraukė.
Kaip koja Mickut?
Aš šiandien tai vaikui ir vyrui barščių sriubytes virsiu, nežinau gal ir pati nedidelį bliudelį suvalgysiu. Geriu kava dabar. Kaip smagu ta pati pradžia svorio metimo, per tris dienas beveik 1kg nukrito. Vyras sako gerai issik...jai 😂😂😂😂
O šiaip norėtųsi kad nustotų smarkiai snigt, norėčiau i lauką issivest dukra. Dabar tai erzina ja kai sninga jai į veidą 😂 poniutė mat 🤣
Atsakyti

Sveikos!

Maciau medziai virsta nuo sniego Lietuvoj  :blink: Rimtai ziema smoge.. Man irgi, kaip giega minejo, uztenka sniego sonuose - kad galetume is namu isvaziuot sausais keliais  :D  :D 

Nieko idomaus, esu ofise siandien, vakare pas dantiste, tai ilgiau dirbsiu  :) Nebuvo tikslo dirbt is namu siandien visai, nes tektu ir vyra gint, ir laukt jam manes, kol pas dantiste busiu. Pasiims po proceduru ir grisim kartu tada  :) 

BigBang - kokie planai mitybos keitimo klausimu?  :) 

giega - mus irgi abu taip uzkniso valgyt gamint, kad nusprendem beleka is kameros traukt ir daryt ekspromtu, nevaziavom net i parduotuve savaitgali maisto. Sakem gal ryt nuleksim ar sekmadieni, kai jau tikrai isalksim ir belekas tiks  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Man kai eit niekur nereikia tai svarbu nuo to sniego nedingtų elektra 😂 o šiaip gyvent galima. Va tėtis su fura vakar strigo Ukmergėj. Tia šiandien traktorius ištraukė.
Kaip koja Mickut?

:blink:  va situ  jau "malonumu" tai geriau nereikia

Jauciu biskeli,  vakar kaip ir baigesi israsyti vaistai, tai va para negeriau, tai nezinau gal ir del to vis   biskeli jauciu, tai MB prasiau , kd grisdamas dar nupirktu, blogiau  nebus  :mirksiukas: 

As ir dabar gaminu is ko turiu  :P  siandien vakarienei zuvytes kepsiu. ju biskeli  kameroje vietos atsirado. o tai kai uzkrauta, jau net nezinai tiksliai kas ten yra, tik nuo virsaus imi ir tiek 

Atsakyti

Sveikos :) vėl aš vėlyvai sveikinuosi, bet šįryt tokiu mini reikalų turėjau, dar iki parduotuvės ryte norėjau nulėkti, tai va pusdienio ir nebėra :) planai įprasti, darbai/namai ir tiek. Vakare kepsiuos krevečių su daržovėmis, daugiau nieko gaminti nereikia - liuks, nes prisigaminau per pastarąsias dienas, o aš dar atskirai dažniausiai gaminu, tai tiek laiko, tiek galvojimo prasme yra ką veikt :rolleyes: bet susiplanuoti man svarbiausia, susirašyti, o tada kažkaip lengviau.

Oi sniego šiais metais tikrai pakankamai, mačiau kas darosi, tai jau netgi per daug tikrai, medžių šakos lūžta, avarijos ir t.t. Pas mus ramu, jokio sniego tik labai vėjas žvarbus.

Einu kavelės, noriu labai :rolleyes: 

Almost, kaip paminėjot vakar? :mirksiukas: aišku namuose, bet vistiek galbūt kažką skanaus ir kitokio pasigaminot? :ax:​ 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2021 01 27, 11:40)
<p>Sveikos!</p><p></p><p>Maciau medziai virsta nuo sniego Lietuvoj  blink.gif Rimtai ziema smoge.. Man irgi, kaip <strong>giega</strong> minejo, uztenka sniego sonuose - kad galetume is namu isvaziuot sausais keliais  biggrin.gif  biggrin.gif </p><p></p><p>Nieko idomaus, esu ofise siandien, vakare pas dantiste, tai ilgiau dirbsiu  smile.gif Nebuvo tikslo dirbt is namu siandien visai, nes tektu ir vyra gint, ir laukt jam manes, kol pas dantiste busiu. Pasiims po proceduru ir grisim kartu tada  smile.gif </p><p></p><p><strong>BigBang</strong> - kokie planai mitybos keitimo klausimu?  smile.gif </p><p></p><p><strong>giega</strong> - mus irgi abu taip uzkniso valgyt gamint, kad nusprendem beleka is kameros traukt ir daryt ekspromtu, nevaziavom net i parduotuve savaitgali maisto. Sakem gal ryt nuleksim ar sekmadieni, kai jau tikrai isalksim ir belekas tiks  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>

Tas pats kad vasarą buvo - daugiau vandens, dažniau po mažiau, saldumynai - šiek tiek juodo šokolado arba vaisiai, daugiau daržovių, vištiena, jautiena, kuo rečiau miltiniai ir bulviniai patiekalai. Žodžiu sveikiau maitinsiuosi. 3 normalus ir 3 užkandžiai per dieną. Gaunasi kad 2.5 - 3.5 val. Pagerės oro sąlygos žadu išeiti pasivaikščioti kai tik bus galimybė. Namuose pratimai nes į sporto salę ir nėra galimybės ir dabar uždaryta. Tokie va planai. Viskas tas pats ką jau dariau. Praeitą kart 10kg numečiau, bet va gryzau prie bjaurios mitybos ir situacija kartojasi. Čia kažkoks užburtas ratas. Žinai aš sakau yra priklausomybė rūkymui, alkoholiui narkotikam. Aš turiu priklausomybę maistui ir ne tam gerajam. Man koldunai, blynai, makaronai su sūriu ir grybais...... O ten tik tuščios kalorijos. Na ne visai ir ne visada. Yra išeitis. Bet man patinka būtent tie balti miltai, ne pilno grūdo makaronai.... Suprantat ką turiu omeny. Aišku dar grietine.... Sumuštiniai, batonas, sviestas ir desrytes.... Kažkam kas valgo normaliai jau n metu turbūt sunku suprast būtų 4u.gif nes faktas kad maistingas maistas yra taip pat labai skanu. Nzn kodel man patinka tas blogasis variantas... Beje savaitgali leisiu šiek tiek daugiau sau, pvz nematau nieko blogo kartą į savaitę suvalgyt maža kebaba, arba picos, arba pusryčiams blynų su uogiene. Bet turiu tvarkytis su savo saiku smile.gif
Atsakyti

Kažkam kas valgo normaliai jau n metu turbūt sunku suprast būtų 4u.gifnes 

Aha, man sunku, nes aš tarkim pavalgau tokio maisto per šventes ar svečiuose ir jau svajoju kaip kitą dieną grįšiu į savo ritmą ir valgysiu kas man tinka labiausiai :) kažkaip labai reaguoja iškart skrandis, pačios savijauta nepatinka. Bet visko žmogui atsisakyti nemanau, kad reikia, tai net nebūtų sveika. Jei norisi, tai manau, kad su saiku reikia visko, svarbu visame kame balansas :rolleyes: 

Atsakyti

As ir dabar gaminu is ko turiu  :P  siandien vakarienei zuvytes kepsiu. ju biskeli  kameroje vietos atsirado. o tai kai uzkrauta, jau net nezinai tiksliai kas ten yra, tik nuo virsaus imi ir tiek 

Musu kamera maza dabartiniam saldytuve, bet jau ir mes nebezinom, ko ten yra ir ka istrauksim  :D  :D 

Einu kavelės, noriu labai :rolleyes:

Almost, kaip paminėjot vakar? :mirksiukas: aišku namuose, bet vistiek galbūt kažką skanaus ir kitokio pasigaminot? :ax:​ 

Noriu jau ir as antros kavos, eisiu pasidaryt po pietu  :wub: Ipratau dabar kazkaip vel po tris puodelius gert, kai is namu dirbam (pusrytine 7val, paskui 10val ir popietine apie kokia 15val), bet darbe kavines nera, o tirpi neskani man, tai jau tris pirkt labai nepigu iseina, jei dar pietus pirkt  :D 

Kaip ir rasei - prisigaminom tiek ir tiek, tai svente mums nesigamint  :D 

Priputom pietums mesainiu is vietines kavinukes, tai vakarienei suplanuotas thai maistas buvo paliktas kitiems laikams. Nusipirkom Camemberto ir su skirtingais visokiais krekeriais suvalgem prie sampano  :) Vazinejom dar per gal 4 parduotuves, nes norejau ikru, bet niekur nebuvo pirkt  :blink: Tai teko apsieit  :D Taip va ir pavakarojom. Uztad sampanas labai skanus pasitaike, tai nesiskundziu tikrai svente  :D  :D  :D 

Aš turiu priklausomybę maistui ir ne tam gerajam.

Oj kaip suprantu! As irgi dievinu maista visoki - ir ta sveika, naudinga, ir ne. O ypac bulves, picos  :wub:  :D  :D Nors ir esam mes su MB isrankus, bet man skanus maistas ir isrankumas pasireiskia ne sveikatingume ir naudoj maisto (nu ten sveikuoliski visokie pateikalai pvz), bet butent skoni. Ir jei man makaronai skanu - nu tai skanu  :rolleyes:  :D  :D 

O klausiu tik del to, kad paminejai, jog brasciu virsi vaikui ir vyrui, bet pati gal tik siek tiek suvalgysi. Tai galvoju gi darzoviu sriuba absoliuciai nieko blogo ir naudinga, tai kodel tik siek tiek?  :)​ 

Atsakyti

Kažkam kas valgo normaliai jau n metu turbūt sunku suprast būtų 4u.gifnes 

Visi cia suprantam. As ir riboju daug, bet nereiskia, kad sveciuose sedesiu ir ziuresiu kai kiti  kemsa skanumynus.  ir jei jau bus cepelinai ar vedarai, tikrai neatsisakysiu.  ir torto paragausiu  :P  tada jau visai nebutu del ko gyventi. geriau paskui  kelias dienas maziau ka parysiu  :D 

Atsakyti

Almost, liuks! tikrai galima šventę ir namuose susikurti :rolleyes:​ 

Atsakyti
Almost suvalgiau visa bliudeli 😁 po to ta pati pagalvojau, kad mėsa tai jautiena, tai irgi nieko blogo. Bet turiu šioki tokį meniu,, tai maniau pagal jį valgyt smile.gif bet truputį improvizuoju smile.gif
Atsakyti
Oi,as irgi labai megstu tuos baltus miltus,pusta bulka wub.gif Geriausias desertas-nutela su batonu wub.gif Bet bet,tokiu dalyku jau nebeperkam kokie 4m...Ir ka,atrodo ir nebegrizom prie senu ipraciu,bet svoris vis tiek kazkiek sugrizo..Aisku ne toks,koks buvo,bet vis tiek..Man truksta judesio,sporto sales ta prasme..NAmie as juk nesportuoju biggrin.gif Arba labai jau grieztai siuret,ka valgai..O sito as irgi nenoriu biggrin.gif KAm tada gyvent,jei jau nieko negali sau leist biggrin.gif

Atejo man suknele mirksiukas.gif KAip ri nieko,bet parduotuvej nebuciau jos ziurejus..Vien del dirzo..Labai pigi sagtis..Nu tokia desovke,kad sugadino visa suknele..TAi net nezinau g.gif jei sugalvosiu kuom ji pakeist,tai pasiliksiu..
Atsakyti

Aš vakar raugintų kopūstų sriubą valgiau, tokia paprasta su pomidorais, bet jau tokio skanumo, uch :rolleyes: taip norėjosi kokios rūgštelės, svajojau nuo praeitos savaitės :)​ 

Atsakyti