Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

aš šiandien su vyno taure prie vakarienės būsiu irgi  :) turėjau gauti laišką iš HR skyriaus dėl savo darbo patvirtinimo (vizai atostogų), tai buvo labai įdomu dėl pareigybių ką įrašys. kadangi turėjau pokalbį su bosu pirmadienį, tai norėjau pažiūrėt tuo pačiu, ar viskas jau oficialiai pakeista. laišką gavau su naujom pareigybėm - labai labai džiaugiuos  :wub:  :wub:  :) tai ta proga švęsiu  :D 

kokį tortą gaminai, Voque:)​ 

Atsakyti
Susiruosem i kina,jau pakeliui buvom,kaip atskambino is mb dantistes.. Jam reik danti traukt,o vietu nebuvo,dabar rytdienai atsilaisvino,bet reikua nuotrauka turet.. Tai sukomes ir atvarem i stomotologini ta nuotrauka pasidaryt..
Atgal kamstis didziausias,tai yzvaziuosim pas draugus,jie netoli nuo via gyvena.. Pralauksim biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

As jau cia su kavyte . :rolleyes:  oi kokia grazi siemuze uz lango  :wub:  :wub:  :wub:  balta balta kur dairais .

Vakar tokia rami dienele namie- prasiskalbiau, valgyt pasidariau, pasitvarkiau, ir filma su MB pasizurejom ir valandele nusnaudem. siandien  po pietu einam pas kaimyna i gimtadieni. tai kazko jau doro ir nespesiu nuveikti, leksiu iki parduotuves prasivaikscioti, tada grizus galva issiplauti belieka, pasigrazinti ir jau galima bus eit baliavoti  :D​  

Atsakyti

Uzsnigo visas ar ka  :hmm:  net R.s kompanijos nepalaiko  prie kavos  :D 

Atsakyti

Labas rytelis :) 

Tikrai už lango žiemos pasaka :wub: Vakar mieste buvom,gražu ir jautru man :wub: 

Aś lovoje su kava,vakar vėlai atsiguliau,tiksliau šiande jau :D  Tuoj eisiu pusryčiauti ir važiuosiu pas Draugę makiažo ir šukuosenos darytis :) O po to į balių :) 

žiuriu śiande mūsų nemažai einančių į gimtadienius :D  

giega,pasidarė TB foto? 

Almost,labai smagu dėl darbo pareigybių,gauni to ko tikrai verta esi :wub: 

*Voque* daug Žmonių šiom dienom Palangoje?

Bigbang,kaip poliklinikoje sekėsi?

Mickute7, ką šiande valgyt gaminsi? :D  Šeimininkutė Tu :)  Sukiesi ir sukiesi virtuvėje :D 

Mouette,kaip Tavo laisvos dienos bėga?

Gražaus savaitgalio Visoms :oro_buckis:​ 

Atsakyti

Uzsnigo visas ar ka  :hmm:  net R.s kompanijos nepalaiko  prie kavos  :D

Aš jau čia😃

Atsakyti

Labas rytelis :)

Tikrai už lango žiemos pasaka :wub: Vakar mieste buvom,gražu ir jautru man :wub: 

Mickute7, ką šiande valgyt gaminsi? :D  Šeimininkutė Tu :)  Sukiesi ir sukiesi virtuvėje :D

:wub: 

O kam gaminti, jeigu i  baliu einu ?  :P  tuo labiau 14 val kviete, tai va pusryciu uzkandau ir uzteks. be to dar nuo vakar like yra. siandien sveciuose prisivalgysiu  :D​ 

Atsakyti

:wub:

O kam gaminti, jeigu i  baliu einu ?  :P  tuo labiau 14 val kviete, tai va pusryciu uzkandau ir uzteks. be to dar nuo vakar like yra. siandien sveciuose prisivalgysiu  :D​ 

Jeigu balius tokiu metu,tuomet taip :D 

Bet,kad Tu negamintum sunku patikėti :D  :D  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
Labukas

Pasale pas mus,net stiklines pavesines stogas serksnu aptrauktas biggrin.gif Bet saulyte sveicia,labai grazus oras mirksiukas.gif
Tuoj MB pas dantiste vaziuos,trauks danti..Jam ten tokia mini operacija gali but,gali reikt pjaut dantenas,nes saknis viena skersai guli..Tai nezinau kaip jausis paskui ar nores kur eit..

As per ta laika namus apsitvarkysiu..Ketv jau sese su seima atvaro mirksiukas.gif Planuoju avies koja iskept..
Atsakyti

Sveikutės :)  geru baliu mergaitėms :) mes dar lovoj :)  šiandien vyras prisižadėjo angliškus pusryčius pagamint, dar snaudžia o aš alkana jau :D

poliklinikoj gerai sekės, viskas tvarkoj :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 17 vasario 2018 - 10:46

Jeigu balius tokiu metu,tuomet taip :D

Bet,kad Tu negamintum sunku patikėti :D  :D  :D  :D  :D​ 

net jei vakare eitumeme, tai vis tiek kazko jau negaminciau, galima ir lengvesnio kazko uzkasti. ner ko pries baliu prisiryti. ryt tai jau tikrai prisigaminsiu pries darbo savaite .Brokoliu prisipirkau, tai jau kazka ir troskinsiu,  :P   Ir tikrai ne kasdien gaminu . prasivaiksciojau,  apsipirkau, geliu nupirkau, toks visai fainas oras, gaila kad tas balius taip anksti, mielai noreciau kur nors prasivazineti, ziemiska gamta pasigrozeti  :wub: 

Atsakyti

Sveikutės :)  geru baliu mergaitėms :) mes dar lovoj :)  šiandien vyras prisižadėjo angliškus pusryčius pagamint, dar snaudžia o aš alkana jau :D

poliklinikoj gerai sekės, viskas tvarkoj :)

tai spirk i slovos, lai eina valgyt savo damutems gaminti  :P  :D  :D  :D​ 

Atsakyti