Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Laaaba diena :) oi ir vėl sekmadienis, kažkaip greit :rolleyes: nebuvo laiko užsukti, vakar išvis diena pralekė akimirksniu, iki pietų vaikščiojom po mugę, žmogių begalės, net foto turiu, įmesiu į grupę, minios :D grįžusi greit puoliau ruoštis ir išlėkėm į baliuką, tai super smagiai pasibuvom, liuks praleidom laiką, tik maisto man per daug buvo, va ka reiškia būti įpratusiam prie truputį kitokių pasirinkimų  :) patiko anytai labai dovana, tai džiaugiamės, kad padovanojom ko norėjo :) tortas superinis, gaminau jau ne pirmą kartą, tai vadinamasis sūrio, su kreminiu sūriu/rikota ir kitais gardumais :rolleyes: 

Na, o šiandien maisto važiavom prekintis, gaminomės valgyti, tvarkėmės namus ir t.t :ax: vakarą namuose leisim, gal kokį filmą sugalvosim pažiūrėti, daugiau jokių planų :rolleyes: 

Atsakyti

kuom taip visos uzsiemusios ?  :ax:  mano saltiena stengsta, sriuba  jau lapnoju.  istiesus kojas ant sofkes drybsau  :P  lafa vadinasi  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 18 vasario 2018 - 17:43

Voque stintu  paragavot ?  :bigsmile: 

Atsakyti

vis gi varysim dar iki miesto pasitrainiot- Mb sutiko  nuvezti, o tai as jau pati kaip ir tingiu po centra sukiotis,siandien juk paskutine diena kai Kaune visi pastatai apsviesti, tai reikia pasigrozeti, tai dar sunena su zmonike prigriebsim ir varom visi

Atsakyti

Voque stintu  paragavot ?  :bigsmile:

Ragavau anksčiau, šįkart ne :) 

Atsakyti

Biskeli prasivazinejom, tiek kad oras nelabai,  sninga, ale vis isnesem subines  is namu porai valandu, smagiai pasivazinejom, jau namie, ziuriu MES VIENO  KRAUJO, tuoj rangysiuos i lovyte

Atsakyti

Labas rytas suraitytas  :D  :4u:​ 

Atsakyti

R.s vel kazkur uzpuste  :hmm: 

na tai lengvo visoms pirmadienio  :wub:​ 

Atsakyti
Labukas

Uzsisedejom vakar pas draugus ir i planuota kina nenuejom biggrin.gif O jau vel nauja savaite prasideda,ketv sesuo atvaziuoja mirksiukas.gif
Oras siandien nieko gero,purskia...Bet silta..Nors salciu dar vis zada..
Atsakyti

Labas rytas :) pas mus oras superinis, saulėtas, truputį šaltukas jaučiasi, liuks :rolleyes: 

Iš pačio ryto lėkiau pas stomatologę, dar vieną dantį minimaliai patvarke, nes truputį iskilęs buvo, dabar visi sveiki, liko tik burnos higiena :) 

O šiaip pirmadienis įprastas, jokių ypatingų planų :rolleyes: 

Atsakyti
Siandien labai mazai darbo.. Realiai net nelabai apsimokejo is vis dirbt,nes atskaiciuoji benza ir nekazkas lieka..

Jei mb sportuot neitu,tai visai siandien i kina nueitume mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba diena  :) 

Ši savaitė paskutinė, kai dirbu vėlyvoj pamainoj ir on call, tai visai džiaugiuos  :) 

mickute - klausei, ar savaitgaliais tik paskaitau, paciokinu, tai jo žinok  :D Man telefonu skaityt patogu, o rašyt tingisi, dar jeigu daugiau  :) Kompo savaitgaliais beveik nejungiu, tai žinai tik skaityt ir belieka  :D  :D 

kada TB jau į darba grįžta?  :) 

Voque - jergutėliau, kiek žmonių pajūry buvo  :blink:  :blink:  :blink: kaip vasarą tikrai  :D  :D net SB parodžiau, tai nusistebėjo  :D  :D 

BigBang - smagu, kad grynam ore pajūry su mažike pabuvot  :wub: 

R's - tai kur Tu beprapuolus daba? kaip čia yra - nieks kavos negeria, nieks nepakalbina  :blink: 

giega - į kokį filmą žadat eit?  :) aš norėjau per savaitgalį Wonder pažiūrėt, bet nebuvo visai laiko  :) 

Mouette - kaip Tu, gyva?  :4u: 

mano savaitgalis buvo visoks  :D 

penktadienį ėjau po darbo į treniruotę, anksčiau buvo. tai vėl tik tempimai pagrinde ir keli normalūs pratimai buvo. grįžus namo pavalgėm steikų ir viskas. abu išvargę labai buvom, tai jokio filmo net ir nežiūrėjom - tiesiog tinginiavom.

šeštadienį ryte ėjau į treniruotę, o po jos pasiėmėm draugus ir nuvažiavom prie ežero į kalnus. norėjom kopt į patį kalną, bet nebebuvo laiko (gan vėlai atvažiavom, o aikštelė po poros valandų jau būtų užsidarius), tai ėjom iš kitos pusės  :) šiek tiek pakopinėjom, pasivaikščiojom, pabuvom grynam ore. paskui važiavom vakarienės. prisikirtau tiek austrių, žuvies, deserto, vyno, kad po visko bloga pasidarė  :unsure:  :D susitraukė skrandis, nebetelpa tiek gėrybių  :D  :D  :Dparvežėm draugus namo ir grįžę ilsėjomės.

o vakar apsipirkom maisto, apsitvarkėm namus. pagaminau Kijevo kotletus ir paskui vonioj pagulėjau prieš miegą, paskaičiau. MB suruošė vonią, žvakių pridegė, vyno taurę atnešė - žodžiu palepino  :wub: 

o šiandien darbe buvau nuo 8:30, nors dirbu nuo 11val  :D  :D  :D palikus striukėj raktus nuo namų darbe buvau, tai neliko kitos išeities, kaip tik važiuot su MB anksti į ofisą. bet nuėjau atsigert kavos skaniai, paskaičiau knygą. paskui su panom paplepėjau ir pradėjau dirbt. turėjau nuo 11val apmokymus vesti, paskui turėsiu antrą sesiją nuo 4val  :) ir tada būsiu čia iki 7val  :unsure:  :(  :Drytoj ryte vėl anksčiau keltis, nes 7val ryto turiu jau būt salėj - dėl pamainos vėlyvos darbe paprasčiau sukeist bent du kartus sportą šią savaitę, nenoriu praleist visos savaitės. tai lėksiu rytoj ir ketvirtadienį  :)​ 

Atsakyti