Laba diena
Ši savaitė paskutinė, kai dirbu vėlyvoj pamainoj ir on call, tai visai džiaugiuos
mickute - klausei, ar savaitgaliais tik paskaitau, paciokinu, tai jo žinok
Man telefonu skaityt patogu, o rašyt tingisi, dar jeigu daugiau
Kompo savaitgaliais beveik nejungiu, tai žinai tik skaityt ir belieka
kada TB jau į darba grįžta?
Voque - jergutėliau, kiek žmonių pajūry buvo
kaip vasarą tikrai
net SB parodžiau, tai nusistebėjo
BigBang - smagu, kad grynam ore pajūry su mažike pabuvot
R's - tai kur Tu beprapuolus daba? kaip čia yra - nieks kavos negeria, nieks nepakalbina
giega - į kokį filmą žadat eit?
aš norėjau per savaitgalį Wonder pažiūrėt, bet nebuvo visai laiko
Mouette - kaip Tu, gyva?
mano savaitgalis buvo visoks
penktadienį ėjau po darbo į treniruotę, anksčiau buvo. tai vėl tik tempimai pagrinde ir keli normalūs pratimai buvo. grįžus namo pavalgėm steikų ir viskas. abu išvargę labai buvom, tai jokio filmo net ir nežiūrėjom - tiesiog tinginiavom.
šeštadienį ryte ėjau į treniruotę, o po jos pasiėmėm draugus ir nuvažiavom prie ežero į kalnus. norėjom kopt į patį kalną, bet nebebuvo laiko (gan vėlai atvažiavom, o aikštelė po poros valandų jau būtų užsidarius), tai ėjom iš kitos pusės
šiek tiek pakopinėjom, pasivaikščiojom, pabuvom grynam ore. paskui važiavom vakarienės. prisikirtau tiek austrių, žuvies, deserto, vyno, kad po visko bloga pasidarė
susitraukė skrandis, nebetelpa tiek gėrybių
:Dparvežėm draugus namo ir grįžę ilsėjomės.
o vakar apsipirkom maisto, apsitvarkėm namus. pagaminau Kijevo kotletus ir paskui vonioj pagulėjau prieš miegą, paskaičiau. MB suruošė vonią, žvakių pridegė, vyno taurę atnešė - žodžiu palepino
o šiandien darbe buvau nuo 8:30, nors dirbu nuo 11val
palikus striukėj raktus nuo namų darbe buvau, tai neliko kitos išeities, kaip tik važiuot su MB anksti į ofisą. bet nuėjau atsigert kavos skaniai, paskaičiau knygą. paskui su panom paplepėjau ir pradėjau dirbt. turėjau nuo 11val apmokymus vesti, paskui turėsiu antrą sesiją nuo 4val
ir tada būsiu čia iki 7val
:Drytoj ryte vėl anksčiau keltis, nes 7val ryto turiu jau būt salėj - dėl pamainos vėlyvos darbe paprasčiau sukeist bent du kartus sportą šią savaitę, nenoriu praleist visos savaitės. tai lėksiu rytoj ir ketvirtadienį