Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas vakarėlis! 

Pas mane beeeprUOtnamis, kosTmosas.. :wacko: tikrąja ta žodžio prasme. Trečiadienį pirmą kartą turėjau paskaitas iki pat 21h., tai supratau, kad visgi nelabai aš ir darbinga, o dar ir dėstytojas naujas papuolė, labaaaai migdančiai dėstantis, tai bus sunkūs trečiadienio vakarai. :D

Savaitės vidury sužinojau, kad išeina kolegė iš darbo, su kuria dalijausi darbais, tad teko perimti dalį, daug mokytis naujų dalykų, bus sunkoka kol kas. :ax: Dar prasidėjo gimtadienio planavimai, tai irgi reikalų daug, nes liko mažiau nei dvi savaitės, reikia pasiskubinti, bus mergaitiška vakaronė. :bigsmile: Viliuosi, kad ištirps sniegas iki jos. :)

Žadėjom vakar lankytis Kaziuke, bet jau šlykštumo oras buvo, tad nusikėlėm šiuos planus į šiandieną ir neveltui - buvo labai saulėta, net pavasariu pakvipo. :) Vakar svečiuose buvom pas gimines, šventėm du gimtadienius, pas mus šeimoje visad vasaris ir kovas - švenčių mėnesiai. :)

Mouette, Gurgu gurgu į Kaziuko turgų savaitgalį? :D lyg kris temperatūra, tikiuosi pavyks pasivaikščioti bent kažkiek :)

Nugurgavom, pasisekė šiandien su oru, bet žvarboka visgi buvo. Kaip Jums Kaziukas?  :)

Aš visada buvau įsitikinusi, kad nemėgstu briuselio kopūstų, na va tiesiog taip galvodavau, bet nusipirkau šiandien ir pasikepiau orkaitėje :rolleyes: jomajooo kaip skanu! Turėsiu antrą man atrodo priklausomybę po avinžirnių :)

Identiška istorija ir pas mane kažkada buvo, tik mane privertė paragauti ir išties - labaaaai skanu! :)

Mouette kaip visada veiksme ir lekime  :D  :D

Kas tiesa, tas ne melas.. :D  :D

Almost, klausei dėl mokslų, tai labaaai patinka! Su kiekviena diena vis labiau! Nebeįsivaizduoju savęs kitur, tiesą sakant.  :)​ 

Atsakyti
JAu ir mes namie mirksiukas.gif Pakeliui koldunu nusipirkom,tai tokia ir vakariene biggrin.gif Istraukiau mesa,lasisa,ryt ka nors gaminsiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos :) na žiūriu Mickutė karaliavo temoje, šaunuolė :rolleyes: 

Parsiradau šiandien apie 21val, tai išsikrausčiau Kaziuko gėrybes, pavakarieniavom su SB ir einu ilsėtis :) 

Apibendrinant, tai nepasisekė su oru :huh2: šiandien bent saulėta, bet vakar kažkas baisaus, aš nežinau kaip prekybininkai ištvėrė, nes tikrai buvo labai šaltas oras ir visą dieną prapustė :) viskas apsnigta, žmonių prekės sušlapusios, maisto produktai užšalę :unsure: mes vaikščiojom su sustojimais kavos, nes kitaip būtumėm nušalusios visas galūnes :unsure: aišku norėjosi daugiau ir pabendrauti su pardavejais, ir paragauti, bet nepasirinksi žmogus oro :rolleyes: ir tikrai gerai, kad bent šiandien situacija geresnė, buvom dar išlindusios, tai visai liuks, nors ir žvarbokas vėjas :) o pirkau aišku baronkų, be jų niekaip, taip pat ieškojau kažko nematyto/neragauto, tai šokolado su levandom, sraigių konservuotų, sūrio įdomesnio, kukurūzų trapučių su burokais ir kitų gardumynų :) 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Pasiilgau Jūsų :wub: 

Geriam kavos? :bigsmile:​ 

Atsakyti

Savaitgalis buvo tooobulas :wub: 

Tik laaaaabai trumpas :D Bet relks'o užtektinai,pokalbiai su Draugėm iki paryčių,mūšiai iš pagalvių,kokteiliukai,skanėstai,džiakuzi,pirtys...viskas ko reikia Moterims norint pabėgti nuo kasdienybės :ax:  :wub: 

Šiandė vėl pirmadienis,sunku bus įsivažiuoti po tokio savaitgalio :D  Dukra jau irgi keliauja į mokyklą,nes pasveiko,Kita į darželį,tai Visos jau širyt keliausim :)​ 

Atsakyti

Mouette, pasirodo "mažai" dar veiklos turi :D  gavai didesnį darbo krūvį. Bet čia gal laikinai? Ieškos Kolegės Tau?

giega,sėkmės Tau ligoninėje :)  Sakai koncertas geras? :DMB irgi labai patiko :)  Įpatingai scooter :)  

Mickute7, ką planuoji gimtadieniui? :bigsmile: 

Almost,kaip Jūsų savaitgalis?  Kaip gamtoje veiksmas? :)  Sniego mačiau dar turite.

*Voque* prašom atvažiuoti į Kauno Kaziuko mugę,gal gi orai geresni bus :D 

BigBang,labukas :) 

Geros ir lengvos Visoms dienelės :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

o kiek jau cia daug parsivaideno paklydeliu 

Atsakyti

Visos po savaitgalio namo parsibeldė :D

Atsakyti

Nu laikas laikas. o tai kiek galiu viena cia fronta laikyti.

Kazkaip pritrukau laiko, grisiu, atidziau paskaitinesiu ir tada atrasysiu

Lengvo visoms  pirmadienio  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos, damos :4u: aš jau su kava, taip skaniai gurkšnoju :rolleyes: 

R’s, tikiu, kad super savaitgalį turėjot, smagu atitrūkti nuo kasdienybės, nuo darbų ir tiesiog pasibūti mergaitiškai :) 

Giega, sekmės linkiu kuo didžiausios :4u: 

BigBang, Almost, kaip Jūsų savaitgalis? kaip orai? :mirksiukas: 

Mouette, vaje bitutė darbininkė, veiklos per akis :karsta: ką Kaziuke nusipirkai?

Mickute, ką gimtadieniui planuoji? namuose švęsi? :mirksiukas: 

Aš kažkaip sunkiai labai kėliausi, naktį prastai miegojau, tai tokia išvėsus šįryt :ax: 

Atsakyti
Labukas

Siandien sekmes dideles nereikia,siandien tik siaip formas uzpildyt.. Va penktad jau reiks mirksiukas.gif

Sniego ne laso,tikras pavasaris biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :)

Vakar nemažai namuose tvarkiausi, tai nebuvo vėl kada užsukti :)

Va kaip jaučiasi kad neskaičiau... kažką apie giegą praleidau? dęl ko sėkmės reikia tau palinkėti nežinau,bet linkiu :D

Kavytė išgerta, saulė pasislėpė jau, vėl apniukus diena turbūt bus... 

Laukiu pašto :) turi siuntinukų nemažai ateit. Rūbelių prisisakiau :) žinoma ne sau :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 05 kovo 2018 - 10:34