Labas vakarėlis!
Pas mane beeeprUOtnamis, kosTmosas.. tikrąja ta žodžio prasme. Trečiadienį pirmą kartą turėjau paskaitas iki pat 21h., tai supratau, kad visgi nelabai aš ir darbinga, o dar ir dėstytojas naujas papuolė, labaaaai migdančiai dėstantis, tai bus sunkūs trečiadienio vakarai.
Savaitės vidury sužinojau, kad išeina kolegė iš darbo, su kuria dalijausi darbais, tad teko perimti dalį, daug mokytis naujų dalykų, bus sunkoka kol kas. Dar prasidėjo gimtadienio planavimai, tai irgi reikalų daug, nes liko mažiau nei dvi savaitės, reikia pasiskubinti, bus mergaitiška vakaronė.
Viliuosi, kad ištirps sniegas iki jos.
Žadėjom vakar lankytis Kaziuke, bet jau šlykštumo oras buvo, tad nusikėlėm šiuos planus į šiandieną ir neveltui - buvo labai saulėta, net pavasariu pakvipo. Vakar svečiuose buvom pas gimines, šventėm du gimtadienius, pas mus šeimoje visad vasaris ir kovas - švenčių mėnesiai.
Mouette, Gurgu gurgu į Kaziuko turgų savaitgalį?
lyg kris temperatūra, tikiuosi pavyks pasivaikščioti bent kažkiek
Nugurgavom, pasisekė šiandien su oru, bet žvarboka visgi buvo. Kaip Jums Kaziukas?
Aš visada buvau įsitikinusi, kad nemėgstu briuselio kopūstų, na va tiesiog taip galvodavau, bet nusipirkau šiandien ir pasikepiau orkaitėje
jomajooo kaip skanu! Turėsiu antrą man atrodo priklausomybę po avinžirnių
Identiška istorija ir pas mane kažkada buvo, tik mane privertė paragauti ir išties - labaaaai skanu!
Mouette kaip visada veiksme ir lekime
![]()
Kas tiesa, tas ne melas..
Almost, klausei dėl mokslų, tai labaaai patinka! Su kiekviena diena vis labiau! Nebeįsivaizduoju savęs kitur, tiesą sakant.