Damos
Atbėgu ir aš pabendraut pagaliau
R's - ačiū, kad vis pasiteirauji, pasidomi, rūpintojėli Tu mūsų
Aš darbais užsikasus, tikrai taip. Sekmadienį jau galėjom išjudėt iš namų normaliai, nustojo snigt ir pradėjo lyt. Tai ten, kur keliai pabarstyti, pavalyti, viskas liuks. O kitur ne kažką - žinau, kad kaimeliuose iki šiol šaligatviai nenuvalyti, žmonės negali normaliai eit į mokyklas, darbus, turi eit važiuojamaja kelio dalimi. Tai džiaugiuos, kad gyvenu mieste, netoli centro - tikrai pasirūpinta keliais buvo
Šiandien jau ir saulėta, šilta, gražu. Galėtų ir toliau taip būti..
Voque - kokios naujienos pas daktarus? Kaip jautiesi, kaip viskas einasi?
Mouette - neapsiimk tik per daug ant savo galvos ir pečių
Smagu, kad papildomo darbo krūvis ir pobūdis patinka, bet jei taip ir toliau viską imsi - nebeliks laiko net dienos šviesai pamatyt Tau. Ale iš kitos pusės pagalvojus - nu kada, jei ne jaunose dienose visą pasaulį bandyt apglėbt
mickute - kaip TB reikalai einasi? Pasiruošus jau naujam etapui gimtadieniniam? Man visada kažkaip gimtadienis tarsi su nauju etapu siejasi
giega - svarbiausia tikrai nestresuok toj ligoninėj dėl operacijos. Būsi po priežiūra ir bus viskas liuks
o kokio pobūdžio darbas dabar pas TB bus? panašiai, ką ir dirbo, tik kad ne naktim ar kitoks visai?
tiesa, dėl filmo - aš tai labai noriu jį pamatyt
man atrodo jį ir žiūrėt su atitinkamu nusistatymu reikia.. mes dabar kino teatre žiūrėjom paskutiniu metu "Red Sparrow", tai bent mums nelabai patiko tikrai. O kitą dieną žiūrėjom "I, Tonya", tai žiauriai geras
Kadangi turim tuos abonementus į kino teatrą, tai manau ir į "The Shape of Water" nueisim vis tiek
O "Ladybird" žiūrėjot jau?
BigBang - kaip jūs laikotės? Ar mažylės krikštynos čia kažkada neseniai jau bus, jei neklystu? Pasiruošę viską?
Mano dienos labai užimtos paskutiniu metu. Darbe daug veiklos visokiausios - popierizmai, mokymai, susitikimai, organizavimai, koordinavimai ir t.t. Kartais tikrai nesinori net lįst į jokias socialines medijas papildomai bendraut, nes išsibendrauju čia. Pokalbiai visokie su komanda, aptarimai ir t.t. Po darbų sportai, buitis. Po sportų jau nieko nebesinori, tik atjungt smegenis. Laisvom dienom vis noriu rankas ištiest prie tinklaraščio, tai vis kaupiuosi tam reikalui. Žodžiu turiu veiklos, planų, minčių, bet tikrai nesiskundžiu apie tai jokiu būdu
Šiandien dar su MB išlėkėm iš darbų, važiavom į ambasadą dėl vizų. Laikykit kumščius, kad spėtų padaryt iki kito penktadienio, kitaip labai keisis planai mūsų
O daugiau nieko neturiu ką ir papasakot iš tiesų labai jau tokio įdomaus..
Ketvirtadienį ir penktadienį dirbom iš namų abu su MB. Šeštadienį ėjom pėsčiom iki miesto, žiūrėjom kiną, ėjom papietaut ir važiavom namo - jau viešasis transportas su dideliais tarpais, bet kaip ir pradėjo veikt. Sekmadienį važiavom maisto apsipirkti, nes jau nieko nebeturėjom. Tai žmonių tirštai visur buvo iš po tų kelių dienų sniegamagedono
Apsipirkę maisto grįžom, užkandom ir su motociklu išvažiavom į kino teatrą vėl. Pažiūrėjom kitą filmą, pasibuvom, prasiėjom mieste ir grįžom namo. Reikėjo dar apsitvarkyt - šiandien buto šeimininkas planuoja atvažiuot, pabendrausim, norėčiau paprašyt, kad lovą pakeistų (arba nupirktų naują, arba bent per pusę susimest, nes paliksim ją vis tiek išsikraustydami). Tai žiūrėsim, kaip bus
Dabar lekiu pasidaryt kavos ir toliau dirbt - greitai turėsiu susitikimą dėl projekto savo, tai šį bei tą dar nuveikt reikia iki tol, o paskui jau ir namo eisiu
Gražios visoms likusios dienos ir skanios kavos