Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

LAbukas

Su angliska mamu diena ir su atkurta nepriklausomybes diena 4u.gif Dviguba svente pas mus biggrin.gif

NA siandien vel maudena koja..Bet gal kad rytas,vaistu dar negeriau..
VAkar isvarem pas draugus,tai parvairavau masina biggrin.gif Vaiksciot tai galiu,o MB masinos sankaba tokia minksta,be to nakti grizom,tai nei kamsciu,nieko...

O ka jus veikinejat?
Atsakyti

Sveikos :) mes vakar ilgokai vakarojom su MB tėvais, smagiai pasibuvom, priskanavom visko, labai skanūs sušiai gavosi :rolleyes: šiandien ilgiau leidom sau pamiegoti, po to kavintis ėjom, grįžom ir namuose kuičiamės, valgyt gaminamės, tai ir lašišos, ir vištienos, garnyrų poros rūšių :) greit visada tie sekmadieniai pralekia, eisim vėliau kokio filmo žiūrėti, vakare euroviziją :ax: 

Noriu kokio pyrago, kažko šokoladinio, tai reikėtų gal išsikepti, jei nesutingsiu :ax: 

Atsakyti
O mes nesugalvojam,kur vaziuot pavalgyt biggrin.gif I tailandietiskus gal labiausiai noretusi g.gif
Atsakyti

Labas rytys :) 

Pavasariškas rytas-paukščiai čiulba :wub: 

Kavos? :bigsmile:​ 

Atsakyti

Greitas tas savaitgalis,kaip visuomet :D 

Penktadienį vakarop Kaziuką lankėm,bet lietus užpuolė,greit namo :)  Tada labai netikėtai svečių sulaukėm,Pusseserė su Šeimyna atvažiavo,Visi smagiai pavakarojom :)  Ir tiek to penktadienio. Šeštadienį mažai ką veikiau,nes "draugės mmm" labai kankino,vertė su lova draugauti :unsure:   Tai tik gėles turėjau jėgų persodinti. Vyras su mano Broliu prie garažo statybų dirbo. O vakar Dukras Draugė pasiėmė,vežėsi su savo Dukra į kiną,tada žaisti. Aš nuvažiavau puodeliui kavos,bet aišku peplepant laikas išsitempė iki keleto valandų :D  Tiek va žinių :)​ 

Atsakyti

Giega,kaip koja? Bet jeigu paskauda manau tikrai normalu po op.Kiek laiko dabar nebedirbsi?

Mickute7,kaip Tavo šventė praėjo? :)  Ką dovanų gavai? :bigsmile: 

Mouette,kaip Tavo išvyka į konferenciją ? Ten pat vyko Prienų raj? :) 

BigBang,kaip Jūsų savaitgalis? :) 

*Voque* smagu,kad laikas su TB Tėveliais smagiai praėjo :wub:  Aš tokius laikus su artimaisiais labai branginu :blush-anim-cl: 

Almost,kaip savaitgalis?  :) 

p.s įdomų sapną šianakt sapnavau :D  Sapnuoju,kad savaitgalį su Šeima kopiu į kalnus,o ten yra labai gražus ežeras :wub:  Pamatau jį ir negaliu atsižiūrėti,koks grožis :wub:  ir sakau sau,pagaliau pamačiau Almost taip vis giriamą grožiu ežerą :D  Kur Almost kartais nukeliauja ir pasakoja :)  Žodžiu labai džiaugiausi sapne :)​ 

Atsakyti

labas rytelis

mes siandien su MB dar tinginiaujam, pasiemem iseigine

Atsakyti

as gerai, gimtadienis puikiai. viskas saunu. smagu. gavau dovanu ir pinigeliai ir papuosaliuku ir drauge Amway kazkoki valikli, ji man pastoviai kazka toki padovanoja, Mb kumpio vytinto gavo, mandarinu medi, paskui nufotkinsiu,  viskas  gerai , viskas puiku, davolna. siandien  tinginiaujam

Atsakyti

Labas rytas :) oi sunkiai šįryt kėliausi, kažkaip susivėlinom vakar, euroviziją žiūrėjom :rolleyes: greit pralekė sekmadienis, atrodo nieko ypatingo nenuveikėm, bet praskriejo diena akimirksniu :ax:

Šiandien lėksiu su draugute po parduotuves pašmirinėti, gal rasiu džinsus, noriu tamsesnių, nes visi turimi šviesūs, o kelionei norisi tamsesnių :happy:

Mickute, ilgai truko baliukas? liuks, pailsėsit šiandien, man kažkaip po balių visuomet trūksta dar vienos dienos atsigavimui :D

Atsakyti

Labas rytas :)

Mūsų savaitgalis neblogas visai, apsipirkom šiek tiek. Na aš tai tik kelnes dvejas iš primark prigriebiau. Daugiau vyras apsipirko ir dukrytei nupirkom šio bei to :) 

giega - nu visai tai neblogai viskas praėjo o taip bijojai :) 

mickute - išeiginė, tai tiesiog namie ilsėsitės šiandien? :) 

Atsakyti
LAbukas

Oi,reiktu kartot,lygiai taip pat bijociau biggrin.gif Cia mano fobija..Bijau voru ir visokiu gydymo istaigu..Aciu D,kad nereikia jokiu perrisimu,o tai alpciau kiekviena karta ax.gif Jus neisivaizduojat,kaip as nusiiminejau bintus biggrin.gif PAnasiai jauciaus,kaip kad ruoses man narkoze daryt biggrin.gif O ten tik smeigtuko galvutes skylutes 3 yra...

I darba neisiu visa sia savaite..PAskui ziuresiu,kaip jausiuos..Siaip masina jau vairavau,siandien planuosu su savo vanu vaziuot i maistine,bet abejoju ar visa diena dar istempcau...PAvargsta ta koja,noris pakelt auksciau..

Mes vakar nuvarem i tailandietiska restorana su draugais pavalgyt mirksiukas.gif PAsiemiau tokias karstas salotas su ryziais,juros gerybem,jas pateikia isskabtuotam ananase-labai skanu mirksiukas.gif
Motinos dienos proga gavau Pandoros karoliuka paauksuota.DAbar sakiau tokius rinksiu biggrin.gif Grynai auksiniai tai siaubingom kainos,o tie auksuoti visai padoriai kainuoja.
Atsakyti

O mes nesugalvojam,kur vaziuot pavalgyt. I tailandietiskus gal labiausiai noretusi

Dievinu skanų thai maistą  :wub:  :wub: Man itališką ir tailandietiška virtuvė turbūt pačios skaniausios  :) 

Kavos? :bigsmile:​ 

Ką tik pabaigiau pirmą puodelį  :wub:  :) 

Almost,kaip savaitgalis?  :)

p.s įdomų sapną šianakt sapnavau :D  Sapnuoju,kad savaitgalį su Šeima kopiu į kalnus,o ten yra labai gražus ežeras :wub:  Pamatau jį ir negaliu atsižiūrėti,koks grožis :wub:  ir sakau sau,pagaliau pamačiau Almost taip vis giriamą grožiu ežerą :D  Kur Almost kartais nukeliauja ir pasakoja :)  Žodžiu labai džiaugiausi sapne :)​ 

Darbingai pilnas visko  :unsure: Net nesupratau ar pailsėjau - trūksta nieko paneveikt..

Penktadienį po darbo ir sporto nuvažiavom su MB į Ikea. Pavalgėm ten, nusipirkom naują lovą ir grįžom namo.

Šeštadienį ryte ėjau sportuot, o paskui MB visą dieną lovą rinko, aš padėjau jam kiek galėjau. Vakare į kiną važiavom.

Sekmadienį apsipirkom maisto savaitei, paskui MB pabaigė lovą rinkti ir ėjo į garažą prie motociklo pasikrapštyt, o aš tvarkiau spintą, dėliojau į lovos stalčius viską. Atlaisvinau vietos spintoj, tai smagu  :) Paskui pasidarėm valgyt, padirbėjom prie mano projekto ir jau reikėjo eit miegot  :D 

Šiandien turiu mokymus ryte, tai žodžiu veiklos apstu  :) 

mes siandien su MB dar tinginiaujam, pasiemem iseigine

Nemeluosiu - tikrai pavydžiu  :unsure:  :D 

Šiandien lėksiu su draugute po parduotuves pašmirinėti, gal rasiu džinsus, noriu tamsesnių, nes visi turimi šviesūs, o kelionei norisi tamsesnių :happy:

Aš kaip tik šmirinėjau kurią dieną American Eagle internetinėj parduotuvėj - žiūrinėjau juodų džinsų vėl  :D 

Motinos dienos proga gavau Pandoros karoliuka paauksuota.DAbar sakiau tokius rinksiu. Grynai auksiniai tai siaubingom kainos,o tie auksuoti visai padoriai kainuoja.

Aš dabar pasinešiau ant rožinio aukso karoliukų - kokie man jie gražūs  :wub:  :wub:  :wub: Ir tobulai dera prie vestuvinio žiedo, o dar ir prilaikantį žiedelį rožinio aukso iš Pandoros nupirko MB. Tai sakiau noriu pilnos apyrankės tik tokių karoliukų  :D 

Labas rytas visoms ir skanios kavos  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti