Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis :) 

Penktadienis :bigsmile: 

Ta proga kava :D 

Mickute7,skubėk su kava čia :)​ 

Atsakyti

Vakar ir aš ir Dukros gavom gėlių nuo Vyro/Tėčio :wub:  Tada dar sporto klube dovanojo Visoms po tulpę su staigmena. Tai man kaip tik vakar reikėjo prasitęsti abonimentą ir tulpėje radau nuolaidą :)  Po mėnesio sporto buvo matavimai vakar,rezultatai džiugina :rolleyes:  Svorio nedaug nukrito 1kg,bet apimtys per problematiškiausias vietas ženkliai mažėja, 1,5% proc sumažėjo riebalų masė ir padidėjo vandens kiekis organizme,kas yra labai gerai sakė Trenerė. Kuo toliau tuo labiau myyyliu sportą ir negaliu be jo gyventi :D  O daugiau neturiu ką ir nupasakoti :D  :D​ 

Atsakyti

Mickute7,sakai spektaklyje buvo daugiau Moterų? Gal,kad vakar tokia diena buvo? Nes kai mes buvom,tai galiu pasakyti,kad salėje sėdėjo taip:Berniukas,Mergaitė....bern....merg... :D  :D  Ale fainiai darbe Jus lepina ir lepina :wub: 

Mouette,geros Tau išvykos,gero laiko!

Giega,ramiai ir tik ramiai....o kam panikuoti,juk tikrai bus viskas gerai! Ir kažkokią juk narkozę gausi,tai tik giliai ir saldžiai pamiegosi ir viskas :D  Sėkmės Tau,nes su Tavim :wub: 

Almost,kaip Tavo darbo projektas juda,o gal jau baigiai?

*Voque*  kaip Tu? rytą nuo sporto pradėjai? :bigsmile: 

BigBang,ką Jūs Panelės veikinėjate,lauku/parkais galite pasidžiaugti? :) 

Ir kokie Visų planai savaitgaliui? :rolleyes: 

Gražaus ir jaukaus penktadienio Visoms! :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas

As jau cia

Cia  mes pacios susiorganizavom, tiek kad sefas bilietus paeme, tai ten  kai su saskaita tai biskeli nuolaida gavo. A jei del sveikinimu - tai taip, bet cia patys vyrai susiorganizavo ir viska supirko, o ne tai kad valdzia  sumaste

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 09 kovo 2018 - 06:16

Mano planai savaitgaliui jau aiskus  :P  :P  - jau va dabar issitraukiau mesas, grybus uzsimerkiau, tai jau siandien visokie paruosiamieji darbai prasides, apsiprikti dar kazko. vis atrodo kad  kazka pamirsau, kad dar ne viska susipirkau 

Atsakyti

Sveikos :)  taip, rytas prasidėjo nuo sporto ir nuo kokteilio, tai po to tik kavutė laukia, dar braškių turiu, pasilepinsiu :rolleyes: 

Savaitgalio planuose suši, rytoj žadam gaminti, galbūt MB tėvų svečiuose sulauksim :rolleyes: o šiaip daugiau jokių planų, šiandien tai tikrai ramiai namuose vakarosim :ax: po darbų dar apsipirkti reikia truputį ir viskas :ax: 

Atsakyti

Giega, dar kartelį sekmės! :4u: viskas bus gerai!

Atsakyti
Labukas

Aciu uz palinkejimus. Keliuosi,ruosiuosi po truputi.. 11h reik ten but..
Savaitgalio planai priklausts nuo mano savijautis ir mb darbo.. Dabar gali iskviest bet kada.. Aisku gali ur atsisakyt dirbt savaitgaliais,neprivaloma,bet kol tokie orai,vus tiek namue bunam.. Tai gali ir padirbt biggrin.gif
O man kuek zinau irgi reikia daug vaiksciot,o jei skaudes,tai ne sedet,o gulet..
Atsakyti

Sveikos  :) 

Atlekiu su kava po pusryčių  :victory2: 

giega - sėkmės Tau šiandien ir nestresuok be reikalo. Medikai tam ir yra, kad prižiūrėtų ir padėtų  :4u:  :) 

mickute - kiek žmonių šventėj dalyvaus?  :) 

R's - labai smagu skaityt, kad esi patenkinta grįžusi į sportą, rezultatais  :) Aš dabar bandau grįžti į doros kelią, bet su visais planais sunkiai bus laikytis griežčiau to režimo  :rolleyes:  :D Nu bet nieko - ir dabar esu patenkinta rezultatais tikrai  :) 

Mano projektas dar nebaigtas tikrai, dar truks ilgai ir nuobodžiai. Po mėnesio turime paleisti bandomąją versiją, o tada žiūrėt po kelių savaičių ką dar pakeist, ką dar padaryt ar išimt  :) Kai jau bus pilnai baigtas, tai galėsiu atsikvėpt ir koncentruotis į kitus dalykus  :) 

Ai, klausei dar dėl lovos, tai savininkas antradienį negalėjo užsukti. Užsuko tik vakar. Pakalbėjom, pabendravom, lovą naują leido nusipirkt be problemų. Klausė, ar iškart pinigus duot, ar mums tinka iš nuomos išskaičiuot :) Dar teiravosi, ar patys galim susiorganizuot viską, ar reikia jam parūpint. Žodžiu labai džiaugiuos - patys galvojom pirkti iš savų, bet kai leido be problemų taip, tai tik smagiau  :) 

Voque - paskaičiau, kad gaminsit sushi ir prisiminiau, kad aparatą namie turiu sushiams gaminti. Kurį naudojau gal du kartus ir baigėsi gaminimai  :D  :D Nors sushi tikrai mėgstu, bet kažkaip įpratus nusipirkti dėl įvairovės ir atradusi sau patinkančius  :wub: Skanios kavos ir braškių Tau. Jetus kaip užsimaniau jų dabar  :wub:  :wub: 

Mouette - puikaus Tau laiko konferencijoj  :4u: 

BigBang - tikiuosi, kad gražų laiką turi  :)  :4u: 

O daugiau nežinau ką ir papasakot.

Vakar sulaukiau darbe MB, atvežė gėlių. Grįžom namo, greit apsitvarkėm namus, nes savininko laukėm. Atvažiavo, pakalbėjom, pabendravom. Paskui išvažiavus jam MB pagamino vakarienę - steikus darė šventės proga  :) Dar kokteilį su džinu ir toniku sumaišė man. Aš pažiūrėjau laidos epizodus du ir viskas. Ėjom miegot  :D Šiandien ryte anksčiau teko keltis ir į darbą lėkt, nes MB turės išeit iš darbo trumpam pasus paimti iš ambasados, tai norėjo anksčiau nuvažiuot dėl to. Teko ir man kartu lėkt  :D Papusryčiavau darbe, išgersiu kavą, pažiūrėsiu dar projekto kelis dalykus, nes turiu už valandos susitikimą. Paskui turėsiu mokymus, o tada jau galėsiu atsipūst šiek tiek. Labai užimtos dienos darbe - vakar su bosu susitikimą turėjau dėl komandos darbo apžvalgos, žodžiu visokių minčių, idėjų dabar turiu. Reikia tik įgyvendint viską  :)​ 

Atsakyti

Voque - paskaičiau, kad gaminsit sushi ir prisiminiau, kad aparatą namie turiu sushiams gaminti. Kurį naudojau gal du kartus ir baigėsi gaminimai  :D  :D Nors sushi tikrai mėgstu, bet kažkaip įpratus nusipirkti dėl įvairovės ir atradusi sau patinkančius  :wub: Skanios kavos ir braškių Tau. Jetus kaip užsimaniau jų dabar  :wub:  :wub:

Vakar sulaukiau darbe MB, atvežė gėlių. Grįžom namo, greit apsitvarkėm namus, nes savininko laukėm. Atvažiavo, pakalbėjom, pabendravom. Paskui išvažiavus jam MB pagamino vakarienę - steikus darė šventės proga  :) Dar kokteilį su džinu ir toniku sumaišė man.

Šiaip ir mes negaminam dažnai, dabar galvoju, kad paskutinį kartą matyt prieš kokius 1.5 metų gaminom ir spėju su tuo pačiu aparačiuku :) šiaip neblogas reikalas, nes sukti pati aš jų nemoku kažkaip :D

Va kaip palepino, liuks :bigsmile: ir aš galvojau vakar apie vyno taurę, bet kažkaip mažai to noro buvo, va rytoj manau ragausiu, o gal ir MB norės šiandien raudono :ax:

Braškės tai tikrai labai skanios, sultingos, jau daržovių kioskelyje prie mūsų atsirado sveriamos, o ir graikiškos žymiai skanesnės nei ispaniškos :rolleyes:

Atsakyti
Noriu braskiu,noriu sushiu ir is vis -noriu valgyt biggrin.gif Nevalgiau nuo vakar vakaro..
Mane lietuvaite apziurejo,formas supilde,davar vel laukiu.. Atvede viena antrankiais surakinta,kazka rankai pasidares..
Atsakyti

Giega, ilgai dar reikės laukti? tas jaučiu labiausiai ir nervina :huh2:

Atsakyti