Aciu uz sveikinimus. Reikejo pamatyti MB reakcija ligoninje kai mus pamate
sedi koridoriuje, zaidzia su telefonu ir nemato, kad mes ateje prie palatos duru su tortu ir balionu stovim. tyliai pasvilpem. o jis pakele aks- ir toks pasimetes. ir toliau sedi. nezino ka ir sakyti
Dar pries tai perspejau, sakau- greiciausiai durniais isvadins. tiek ir istenejo - kvaisos. ir pirsta pasukiojo palei smilkini. o pats ryskiai davolnos kaip livaras . sesutes tik sypsosi aplinkui, kelinta balius klausineja. Suvirtom i palata, ir zvakute uzdegem ant torto. aisku ir torciuko paskanavom. ilgai nebuvom, visi reikalu turejom ir isskubejom kas sau.
KAd kaip tik sake-vaiksciot..Ir kiek prisiskaiciau,tai visur rase,kad jau vos ne kita diena i darba isejo...Vnz,galvoju,kad as ir kita sav neisiu i darba. Paziuresiu,kaip savaitgali jausiuos...
Almost. Tikrai kad viskas genda...Musu indaplove sugedus,neturim draudimo,tai teks arba patiems taisyt arba nauja pirkt,po paciu pataisymo
Uzmarinavau sonkaulius brendzio padaze. Bus pietums
Nežinau, aš tai galvoju, kad nėr ko labai persistengt - namie kiek buity sukiesi, tai prisivaikštai, o ten papildomai važinėt visur, vaikščiot tai nu kam? Nebent tikrai ir medikai liepia taip. Kitu atveju nematau tikslo.
Nu va sukrenta viskas į vieną. Bet nieko nepadarysi - toks jau dalykas ta technika
Skaniai Pas mus pietums vištiena multifunkciniam puode gaminta, o vakarienei steikai bus. Šiaip penktadieniais steikus valgom, bet rytoj nevalgysim, tai šiandien bus
Aciu uz sveikinimus. Reikejo pamatyti MB reakcija ligoninje kai mus pamate
![]()
![]()
![]()
sedi koridoriuje, zaidzia su telefonu ir nemato, kad mes ateje prie palatos duru su tortu ir balionu stovim. tyliai pasvilpem. o jis pakele aks- ir toks pasimetes. ir toliau sedi. nezino ka ir sakyti
![]()
Dar pries tai perspejau, sakau- greiciausiai durniais isvadins. tiek ir istenejo - kvaisos. ir pirsta pasukiojo palei smilkini. o pats ryskiai davolnos kaip livaras . sesutes tik sypsosi aplinkui, kelinta balius klausineja. Suvirtom i palata, ir zvakute uzdegem ant torto. aisku ir torciuko paskanavom. ilgai nebuvom, visi reikalu turejom ir isskubejom kas sau.
Super, kad pavyko staigmena, kad patenkintas
Almost, juk rimtai išlekiat ir Jūs, pamenu, kad minėjai, tik kažkaip greit laikas pralėkė smagus ir Jums laikas nusimato
Giega, kaip čia prabangiai skamba, su brendžiu
Aš geriu kavą, skanauju kriaušę, obuolį, kažkaip norisi vaisių
Mickute, įsivaizduoju, kad nustebo ir tikiu, kad nuotaika visai kita galim sakyti, kad nesamonė, kad nemėgstam staigmenų, bet visiems malonu būtų
Ar pateiket savo deklaracijas VMI ? as jau . nors tiek pakele nuotaika
Is tikro romo reikejo pilt

Siandien parvaziuoja anuke is Lenkijos,gal uzsuks vakarienei,jei nebus labai pavarge..
Mums dar mokestiniai metai nesibaige

Laba diena
Eisiu jus paskaityt, nes nebuvau pasijungus kelias dienas. Buvo geri orai, tai ėjom į lauką, o va nuo vakar mažoji su temperatūra. Nieko rimto, greičiausiai tridienės karštinė arba dantukai. Bet mamos širdis labai jautri, tai jau kai atsikelia būnu su ja, o kol miega, tai valgyt tai namus atvarkyt o prisėdus tai geriausiu atveju FB perverčiu ir tiek to laisvo laiko Gerai, kad dabar ta temperatūra o ne po savaitės, nes tada būtų reikėję atšaukt kelionę.
Šiandien va įdarytų paprikų iškepiau, iš likusio faršo kotletų vyras pridarė, tai bus galima užsišaldyt ir kai tingėsis gamint bus galima ištraukti
Tai tiek iš manęs. Nežinau ar spėsiu kažką paskaityt ir kiek pakomentuot, bet pasistengsiu pasivyt gal ne tiek daug ir pripliurpėt
Na ką perskaičiau viską, kai ką prabėgom Mickute - sveikatos tau ir TB. TB taip pat su gimtadieniu
Giega- sveik ir tu ;)
Voque - geros kelionės tau!
Almost- pasigedai ir va atėjau
R's - gero savaitgalio
Mouette - rašei kad už dviejų savaičių atostogos tai gerai, va pailsėsi bent kiek
Ar pateiket savo deklaracijas VMI ? as jau . nors tiek pakele nuotaika
Mes tempiam laiką, nes ne mums, o mes mokėti turėsim, tai kiekvienais metais būnam šoke, o prieš atostogas nenorim nuotaikos gadintis daugmaž aišku žinau, apsiskaičiavau, bet vistiek gaila atiduot
Giega, ar skaniai gavosi? aš esu tik su alum troškinusi, minkšta ir sultinga labai buvo
BigBang, smagu, kad aplankei

As irgi visada pati susimoku,o neatgaunu is valstybes

tai pamenu , kad ir Voque ir Giega visai nelaukia tu deklaraciju, cia panasu, kad tik as viena ju laukiau
nu nors filmu atsiziuresi per sitas dienas paguliu, paziuriu, skalbenke idarbinu, dar viena serija, tada patalyne nurengiu, vel sekancia serija paziuriu, vel kazka paveikiu. anas dienas net maisto nieko negaminau, kazka likuciu radau, o kam cia man vienai reikia. va jau siandien kazka pradejau traukti is kameros, sriubos prasiviriau, nes tikiuosi jau ryt turesiu kam pietus gaminti
ale salta siandien- vejas toks nemalonus, dar teko autiko ilgokai palaukti is KLiniku, ziuriu apie lupas raudonuoja, gal neisbers.visokiomis nesamonemis teplioju dabar. dar buvau uzsukus i poliklinka, kraujo paeme, tai net sesele sake, kad rankos saltos, net kraujo sunkiai sekesi paimti, tai abidvi rankas subade, jaunute tokia, tai atsiprasinejo, kad ji mane cia taip nuskriaude, nu dzin sakau, nei cia skauda nei cia ka. ji ne pirma karta ji man eme krauja ir visada budavo viskas gerai
Taip senai sonkauliukus dariau. net seile nutyso apie juos pagalvojus