Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mickute, puikios naujienos :) gero Jums vakaro :mirksiukas: ką skanaus ruoši?

Giega, jau tikrai geriau pasaugok save, jei jaučiasi, kad kojai poilsio reikia :4u: 

Almost, puikaus Jums savaitgalio! smagiai pasibūkit :angel_not: 

BigBang, sveikinimai! Juokingai susiskaitė, gėlės nenuvyto, tai kitų negausiu :D 

O aš užkandau, namus apsitvarkiau, žadu eit pasportuoti, vakarop daiktus manau susikrausim, noriu kuo mažiau, kad parsivežti iš ten daugiau galėtumėm :rolleyes: 

Atsakyti

Ale kai ateini po R.s, nelieka ko  paklausti- ji visoms svarbiausius klausimus jau  uzdavus  :P  

:D  :D  :D 

Tai susitarsim,vieną rytą Tu klausimus užduosi,kitą rytą aš :D  :D 

Geriu kavą,truputį ilsiuosi. Tada lėksiu iki Draugės ir gryżusi stosiu prie puodų,reik maistą rytojui pasiruošti :) 

BigBang,atsiprašau,dėl vardo :)  Suklydau :blush-anim-cl: 

Mickute7,smagu kad TB jau namuose!

Giega,ilsėkis kuo daugiau,jeigu skausmas nerims,geriau pasirodyk gydytojai :) 

*Voque* apsistosite viešbutyje? 

Almost,gerųųų atostogeišinų Jums :D​ 

Atsakyti
PAsnaudziau..MB siandien anksciau grizta,sake ves mane pas gydytojus,bet koja lygtai maziau skauda biggrin.gif Ryskiai is baimes rolleyes.gif
Atsakyti

Giega,ryškiai baimė užgožė skausmą :D  :D  :D  Veža ir važiuok :)​ 

Atsakyti

PAsnaudziau..MB siandien anksciau grizta,sake ves mane pas gydytojus,bet koja lygtai maziau skauda biggrin.gifRyskiai is baimes rolleyes.gif

Visada taip būna, psichologija suveikia :rolleyes: bet galbūt tikrai nuvažiuok, ramiau bus :4u: 

R’s, apsistosim bute :) du kambariai, virtuvė, netoli centras :bigsmile: 

Atsakyti

:D  :D  :D

Tai susitarsim,vieną rytą Tu klausimus užduosi,kitą rytą aš :D  :D

​ 

oi ne, nepriimk uz  rimta-  tai tegul lieka tavo rytines pareigos  :P  nes kai ryte pries darba prisijungiu, nelabai daug laiko turiu, tai tik ant greituju permetu akimis ir kazka brukstelnu  :D  as jau geriau po senovei tau pritarsiu 

Atsakyti

Mickute, puikios naujienos :) gero Jums vakaro :mirksiukas: ką skanaus ruoši?

dekui. kad kazko neruosiu- imeciau blauzdeles su bulvemis i orkaite, salotu paruosiu prie karsto, na kiausiniai farsiruoti, silkute pirktine, liezuvio vyniotinis, pelesinis suris, ai dar   vel tu vieno kasnio sauksteliu paruosiau su varskes uztepele ir vytintu kumpiu, na ir mano mar. agurkai ir paprikos. dar  zele vakar sulipdziau 

Atsakyti

dekui. kad kazko neruosiu- imeciau blauzdeles su bulvemis i orkaite, salotu paruosiu prie karsto, na kiausiniai farsiruoti, silkute pirktine, liezuvio vyniotinis, pelesinis suris, ai dar   vel tu vieno kasnio sauksteliu paruosiau su varskes uztepele ir vytintu kumpiu, na ir mano mar. agurkai ir paprikos. dar  zele vakar sulipdziau 

Tai čia jau visas baliukas su tiek vaišių :bigsmile: 

Atsakyti

Voque - grazaus jums laiko ir puikiu ispudziu! :)

Giega - kaip pas daktarus?

mickute - pailsekit, pasidziaukit viens kitu! :)

grazaus visoms savaitgalio. mes jau kylam! :) susitiksim tik antradieni manau :)

Atsakyti

Voque - grazaus jums laiko ir puikiu ispudziu! :)

Giega - kaip pas daktarus?

mickute - pailsekit, pasidziaukit viens kitu! :)

grazaus visoms savaitgalio. mes jau kylam! :) susitiksim tik antradieni manau :)

Smagaus jums laiko !!! :4u:​ 

Atsakyti
Infekcijos nera,per silpni vaistai nuo skausmo,uz tai ir nenumusa man...Israse stipresniu,ziuresim..
Atsakyti

Labas! PA-GA-LIAU penktadienis!!! :) Projektą baigiau ir atsiskaičiau, viskas praėjo gerai, tad esu rami. :) 

Vakarą leidžiu besiruošdama rytojui, visko labai daug, bet malonūs tie ruošimaisi. :)

Voque, geros jums kelionės ir daug įspūdžių! :)

Sveikos  :)

Jergus vakar kokią stresuotą dieną apturėjau, eina sau. Mano projekto pabaiga jau artėja, turim datas pasiskyrę iki kada reikia baigt bandomąją pirminę versiją. Nu tai žodžiu kaip sėdau, taip sulaužiau viską. Iš pat ryto. Tai visą dieną, visą vakarą namie dar iki išnaktų tvarkėm su vyru. Sutvarkėm šiaip ne taip, bet ir be poilsio, ir nuvargę abu, ir sporte nebuvau. Nu žodžiu. Ačiū Die, 3*tfu, viskas dabar veikia. Turėsiu susitikimą po pietų su marketingo komanda, aptarsim ir toliau dirbsim  :)

Svarbiausia, kad viskas gerai baigės ir viskas veikia! :4u: 

Aciu uz sveikinimus. Reikejo pamatyti MB reakcija ligoninje kai mus pamate  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  sedi koridoriuje, zaidzia su telefonu ir nemato, kad mes ateje prie palatos duru su tortu ir balionu stovim. tyliai pasvilpem. o jis pakele aks- ir toks pasimetes. ir toliau sedi. nezino ka ir sakyti  :bigsmile:  :lol: Dar pries tai  perspejau, sakau- greiciausiai durniais isvadins. tiek ir istenejo - kvaisos. ir pirsta pasukiojo palei smilkini. o pats ryskiai davolnos kaip livaras . sesutes tik sypsosi aplinkui, kelinta balius klausineja. Suvirtom i palata,  ir zvakute uzdegem  ant torto.  aisku ir torciuko paskanavom.  ilgai nebuvom, visi reikalu turejom ir isskubejom kas sau. :ax:

Kaip miela!  :wub: 

BigBang, sveikinimai! :)

Na, o aš atsisveikinu iki pirmadienio! Gražaus savaitgalio visoms! :)​ 

Atsakyti