Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

QUOTE(mickute7 @ 2018 03 19, 19:22)

<p><strong>Giega</strong>, bet juk pati dar nevairuoji ? turbut skaudetu vairuojant ?  unsure.gif</p>

Visa diena dar nevairavau,bet esu vaziavus ir nekarta po operacijos..Pirma karta tai net antroj dienoj..Bet ten su MB masina,jo minksta sankaba..Bet ir su savo vaziavus esu...
Na bet laukt kol ne biskio neskaudes,tai iri gali nemazia laiko praeit...Isidesiu vaistu,skaudes,tai isgersiu...Siaip atviru zaizdu gi nera...

Mes perziurejom tuos Zvaigzdziu karus biggrin.gif Jei buciau i kina ejus,butu buve gaila pinigu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :) 

Mickute7,bus kavai kompanija? :bigsmile:​ 

Atsakyti

Na vakar darbe taip sulėtintai dirbau,vis mintimis dar savaitgaliu gyvenau :D  

Po darbo nieko gero nenuveikiau,apart skalbimo :D  Šiande reikės daugiau veiksmo paimti,pasportuoti reik nulėkti,nes mintyse tik ir sukasi mintys apie sportus :D​ 

Atsakyti

Mickute7,fainiai dėl koncerto :)  Aš pernai buvau pas Tomuką,hm...maišau :hmm: turbūt užpernai,ech tas laikas taip greit bėga :D 

Kaip TB jaučiasi?

Giega,jeigu jauti pagal galimybes,kad gali dirbti,bandyk.Pabandysi,jeigu bus sunku,turi manau galimybes vėl nedirbti?

BigBang, ar jau kelionei ruošiatės? :) 

Muoette,veiksme aišku vis,bet laukiam laukiam su pasakojimu apie gimtadienį :) 

*Voque* ir Almost taip pat laukiam su įspūdžiais :wub:  Aišku kai atostogos baigsis :D​ 

Atsakyti

Labas rytelis

As jau cia su kava  :P​ 

Atsakyti

Mickute7,fainiai dėl koncerto :)  Aš pernai buvau pas Tomuką,hm...maišau :hmm: turbūt užpernai,ech tas laikas taip greit bėga :D

Kaip TB jaučiasi?

tai gal ir buvo, cia ju daug pasivaidena. vis  bus kazko laukti. pamaciau- ir ilgai nesvarsciau- noriu. senai juk sakiau, kad noriu ir vsio. O Mb kaip ir nieko, dar antibijotikus geria  ta veido puse aisku patinus, tai arba biskeli pabloges ar tik taip isryskeja ikrite  zandai. Siaip neskauda. Lauksim penktadienio kai eis siulu isimti 

Atsakyti

gal, bet  kad jau klaiku ziuret, nu  suvoki, kad tai filmas, bet  jau per daug ten ji sklaidesi.  reiskia nelimpa filmas, yra kitu, ner cia ko kankintis. vat visai ant durniaus susiradau kita filma ir uzkabino 

Tai taip. Kiekvienas mes randam kas mums patinka :) 

Atsakyti

Kaip TB jaučiasi?

Giega,jeigu jauti pagal galimybes,kad gali dirbti,bandyk.Pabandysi,jeigu bus sunku,turi manau galimybes vėl nedirbti?

BigBang, ar jau kelionei ruošiatės? :)

Muoette,veiksme aišku vis,bet laukiam laukiam su pasakojimu apie gimtadienį :)

*Voque* ir Almost taip pat laukiam su įspūdžiais :wub:  Aišku kai atostogos baigsis :D​ 

Dar nelabai, bet jau reikės pradėt ruoštis, reikia apsvarstyti kokius rūbelius vaikui paimti, sau. Gerai, kad skrydis trumpas na ir tik 5 dienos, tai labai kažko nesikrausiu :) Atėjo šiandien laiškas el paštu, kad jau galim check in daryt, tai va reikės pasidaryt ir bilietus atsispausdinti :)

Vakar tik trumpam lauke buvom, nes labai stiprus vėjas. Šalta. Šiandien lyg geriau, bandysim vėliau išlyst, gal pavyks ilgiau pasivaikščiot :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 20 kovo 2018 - 10:54

Labas rytas  :) 

Nuo pat ryto kimbu į darbus su kava, nes labai labai daug veiklos laukia. Praėjusi savaitė buvo trumpesnė, nes penktadienį turėjau išeiginę. Dabar kelios savaitės bus trumpesnės irgi (vakar išeiginė buvo dėl šv. Patriko dienos Airijoj, kitą savaitę ir dar sekančią Velykos). Turiu kelias datas svarbias projekto pridavimui, tai nežinau, kiek pavyks čia pasivaidelent  :) 

Savaitgalis mūsų praėjo puikiai  :wub: Svarbiausia, aišku, kad pamatėm pagaliau draugus - pusmetį nesimatėm, bet visiškai nesijautė. Atrodė taip, lyg prieš savaitę visi būtumę susitikę kaip ir visados  :) Labai labai smagu buvo susitikt vėl ir gaila išsiskirt. Bet širdis džiaugias už juos labai, o ateitis parodys, kaip ir kur viskas visiems bus  :) 

Pavažinėjom po šalį, pamatėm kelias nuostabias pilis. Buvo labai, LABAI šalta. Ir snigo, ir minuso pamatėm. Žodžiu puikiausia žiema  :D Grįžom vakar vakare, pavalgėm ir ėjom ilsėtis. Visokių idėjų turiu namuose dabar pas draugus visko prisižiūrėjus, tai turbūt skirsiu daugiausia laiko darbui dienos metu, sportui po darbo ir tada buičiai  :) Žodžiu galva pilna minčių ir idėjų, kas labai džiugina  :) 

Tikiuosi, kad jūsų visų savaitgalis praėjo puikiai ir jaukiai  :wub: Gražios dienos ir skanios kavos visoms  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti
LAbukas

JAu po truputi atsilineja,galima namie sildyma truputi pamazint biggrin.gif
Miegojau ilgai,kazi,kaip i darba atsikelsiu biggrin.gif biggrin.gif Siandien kojos beveik nebeskauda,gal jau gerai bus mirksiukas.gif

MAn dar iki atostogu beveik 2 menesiai...JAu labai reikia silumos mirksiukas.gif
Atsakyti

NU jo, Velykos jau visai ant nosies- ve seklmadieni Verba, o kita jau ir kiausus ridenam. Kas  ka planuojat  Velykoms ? pas mane kazkaip visai  tucia, bus matyti- koks oras, toks ir noras, net nekalbejom dar. ne tas galvoje buvo 

Atsakyti
As uzsisakiau keksiuku vietoj tortu biggrin.gif Jie bus isvakarems-sunaus gimkei ir kas liks-Velykoms biggrin.gif Puse bus sokoladiniu su va tokiu papuosimu
https://scontent-lht...amp;oe=5B4C7C18

ir puse-snikersu,su tokio stiliaus papuosimu.Ar grynai tokias geles sudes,nezinau,leidau paciai puost biggrin.gif
https://scontent-lht...amp;oe=5B3FB2D4

DAr turim avies koja,na o misraines bus tradicines biggrin.gif Tik va dar kiek zmoniu bus,nezinau ax.gif Bet kokia 10 tai tikrai susirinks..
Pacioms Velykoms MB gali but,kad eis i darba...Jei nereiks ir bus grazus oras,gal vaziuosim pas draugus i sodyba..Tai va tokei planai,o kaip bus is tikro-pamatysim biggrin.gif

Nusprendziau ir ryt neit i darba.Vnz padirbsiu ketv ir penkta,kad labai nepervargt..Paskui savaitgali pailsiu ir nuo pirmad jau pilnu tempu varau mirksiukas.gif
Atsakyti