Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Reikia kažkaip gryžti į realybę,po nerealaus savaitgalio :D  Nes šiande berods jau pirmadienis-darbadienis :rolleyes:  Savaitgalis buvo TOBULAS!!! Laimingi labai Uošviai,o tai man labai gera :wub:  Laiką visi praleidom nuostabiai :)  Vakar kavą gėrėm abi su Anyta pižamuotos ,su plepesiukais :wub:  Pailsėjom nuo kasdienybės,papramogavom ir laimingi gryžom namo :)​  

smagu skaityti.  saunuoliai, kad taip palepinot uosvius 

Atsakyti

Reikia kažkaip gryžti į realybę,po nerealaus savaitgalio :D  Nes šiande berods jau pirmadienis-darbadienis :rolleyes:  Savaitgalis buvo TOBULAS!!! Laimingi labai Uošviai,o tai man labai gera :wub:  Laiką visi praleidom nuostabiai :)  Vakar kavą gėrėm abi su Anyta pižamuotos ,su plepesiukais :wub:  Pailsėjom nuo kasdienybės,papramogavom ir laimingi gryžom namo :)​  

Labai smagu skaityti tokį pilną gerų emocijų postą :)

*Voque* dar atostogauja,tikiu,kad puikiai laiką leidžia :wub:

Almost,kaip Jūsų savaitgalis,kaip atostogos? :rolleyes:  Ar vis dar tęsiasi atostogos? :bigsmile:

Mickute7,tai kaip vakar sekmadienis užsibaigė? :D  Tvarkiai spintą? :D

giega,gal pavyko TB indaplovę sutvarkyti? Smagu pasidžiaugėte Anūke :wub:

Mouette,laukiam įspūdžių apie gimtadienį? :bigsmile:

BigBang,Dukrytė jau visiškai sveikutė? :)​ 

Galima ir taip sakyti :) Dar odytė šiek tiek paberta, bet jau gerėja :) 

Labas rytas :) 

Oras užlango gražus, bandysim lyst laukan po pietų :) Reikia pasivaikščiot grynam ore tiek man tiek dukrytei :) 

Atsakyti
LAbukas

As siandien dar tinginiauju biggrin.gif Ir ryt dar namei pasedesiu,nes ryt labai sunki diena,bijau pervargt..O treciadieni gal jau ir klibesiu i darba..Nes jei laukt kol visiskai praeis,tai ir menuo praeit gali...

Indaploves dar neustvarke,nes dar ta pompa neatejo...VAkar issiarde,ta esama lygtai ir sukas,veikia,bet vandens vistiek neisleidzia...
Atsakyti

Ir as siandien niekur nekisu  nosies,  pabusiu su Mb, o ryt jau i darba eisiu, uztenka tinginiauti

Atsakyti
O man reiktu iki pardes nuvaryt,vakar nors per shopinga vaiksciojom,bet pamirsau merliuko nusipirkt biggrin.gif UZmarinavus mesa vytinimui,jau kabint reikia biggrin.gif

GAl kam seksualiu kelnaiciu biggrin.gif biggrin.gif Yra ir su kitokiais zvereliais biggrin.gif
https://www.rosegal....ar-1821445.html
Atsakyti

Pro langą oras gražus, bet išėjus brrrr vėjelis šaltas, tai mažą ratuką apsukom ir namo. Gal kitą dieną pavyks daugiau pasivaikščiot :) 

Atsakyti

O man reiktu iki pardes nuvaryt,vakar nors per shopinga vaiksciojom,bet pamirsau merliuko nusipirkt biggrin.gifUZmarinavus mesa vytinimui,jau kabint reikia biggrin.gif

GAl kam seksualiu kelnaiciu biggrin.gifbiggrin.gifYra ir su kitokiais zvereliais biggrin.gif
https://www.rosegal....ar-1821445.html

Grazus :P​ , ten vieni  tokie zydri beveik kaip su Pukiu radau  :P 

Atsakyti

o as nusipirkau bilietus i koncerta. tik gaila, kad labai ilgai laukti

fe7b5a08c694fcc2689359e84e76c09a421.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 19 kovo 2018 - 18:31
Wow,faina bigsmile.gif I Secret Service labiausiai noreciau bigsmile.gif

Nuvarem iki vietinio centriuko,prisipirkom ko reikia ir ko nereikia biggrin.gif Koja maziau skauda,bet dar vis tiek pavargstu greitai...Visai miegot noreciau,bet dabar toks laikas,kad nei pasnaust,nei nakciai eit ax.gif
Atsakyti

Man labiausiai  Al Bano uzkabino. TOma Andersa dr tarybiniais laikais  gal kokiais 89 maciau Leningrade  :D

R.s  ryt jau susitiksim prie kavos 

Giega, bet juk pati dar nevairuoji ? turbut skaudetu vairuojant ?  :unsure:

Big Bang dar ta pati seriala ziuri ?  bandziau ziuret  ta seriala apie priedurne motinele, bet po keliu seriju supratau, kad net pykina i ta boba ziuret ir meciau  :D  :D  Meriem dabar ziuriu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 19 kovo 2018 - 21:30

Man labiausiai  Al Bano uzkabino. TOma Andersa dr tarybiniais laikais  gal kokiais 89 maciau Leningrade  :D

R.s  ryt jau susitiksim prie kavos 

Giega, bet juk pati dar nevairuoji ? turbut skaudetu vairuojant ?  :unsure:

Big Bang dar ta pati seriala ziuri ?  bandziau ziuret  ta seriala apie priedurne motinele, bet po keliu seriju supratau, kad net pykina i ta boba ziuret ir meciau  :D  :D  Meriem dabar ziuriu

O be reikalo :) nes net temoj rase - nepykt ant jos. Ten kazkas su jos gyvenimu buvo, laukiu kol parodys daugiau. 

Atsakyti

O be reikalo :) nes net temoj rase - nepykt ant jos. Ten kazkas su jos gyvenimu buvo, laukiu kol parodys daugiau. 

gal, bet  kad jau klaiku ziuret, nu  suvoki, kad tai filmas, bet  jau per daug ten ji sklaidesi.  reiskia nelimpa filmas, yra kitu, ner cia ko kankintis. vat visai ant durniaus susiradau kita filma ir uzkabino 

Atsakyti