Jau darbuojuos. Stopais tai neypatingai daug,bet dezem nemazai,nes i kelias vietas po 3-7 dezes bus..
Nemažai darbo,dirbk palengva,kad nenuvargtum.
Noriu kavos,kas su manim?
as jau su kopustiene jungiuos po darbu biskuteli po pardes prasukau, Big Bang mamuka susitikau ir jau ramiai namie tupiu
As jau ir beveikpo darbo,liko i depa parvaziuot.. Pavargau.. Gal dar reikejo nanie pasedrt tas dvi dienas.. Bet namie jau nebeskaudejo nieko,o cia pavaiksciojau daugiau,vel jauciu.. Skambinsiu sb,jei neuzsiemes,tai prigriebsiu pakeliui,iskraus man masina..
Visiskai suprantu. kazkaip labai pazistama situacija. pasisaugok kiek imanoma
giega,matyt dar reikėjo neskubėti su darbu Ar padėjo TB iškkrauti mašiną?
Mickute7,kaip TB gyja pjūvis?
Ką veikinėjate?
Dekui, lyg viskas gerai, ryt eis i poliklinika, ten paziures, tiksliau pasakys.
Ramiai vakarojam- viena akim seriala spoksau,kita avono kataloga vartau
Iskrove man masina.. Siaip buvo laisvu darbininku,bet zinok.. Jei vienu metu grizta daug vairuotoju,tai ne visada speja padet..
Gulineju.. Pasnausiu posmeli.. Megztujas jauciu liks savaitgaliui

Mes pavakarieniavom,dabar užsiimam kas sau
Aš einu į vonią,parelaksuoti
Giega bedos primine, kad vis gi ir man kartais ta peda dar paskausta, tai va turiu laiku, einu palepinsiu kojytes ir skaudoma kazkokiu geliu patepliosiu
O tai Giega TB nera kazkokio darbo grafiko ? jis net ryt nezino ar jam reiks dirbti ?

TAi va,penktad kaip ir darbo diena,bet lygtai MB nereikia dirbt,tai vaziuos su manim

PAsnaudziau,bet kojos nepailsejo..DAr gal ne tik po ligos,o ir siaip beveik dvi sav issitingejus...Gerai,kad kita sav tik 4d dirbt reiks ir po Velyku 4d