Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Jau darbuojuos. Stopais tai neypatingai daug,bet dezem nemazai,nes i kelias vietas po 3-7 dezes bus..
Atsakyti

Jau darbuojuos. Stopais tai neypatingai daug,bet dezem nemazai,nes i kelias vietas po 3-7 dezes bus..

Nemažai darbo,dirbk palengva,kad nenuvargtum.

Noriu kavos,kas su manim?

Atsakyti

as jau su kopustiene jungiuos po darbu  :P  biskuteli po pardes prasukau, Big Bang  mamuka susitikau ir jau ramiai namie tupiu  :) 

Atsakyti
As jau ir beveikpo darbo,liko i depa parvaziuot.. Pavargau.. Gal dar reikejo nanie pasedrt tas dvi dienas.. Bet namie jau nebeskaudejo nieko,o cia pavaiksciojau daugiau,vel jauciu.. Skambinsiu sb,jei neuzsiemes,tai prigriebsiu pakeliui,iskraus man masina..
Atsakyti

As jau ir beveikpo darbo,liko i depa parvaziuot.. Pavargau.. Gal dar reikejo nanie pasedrt tas dvi dienas.. Bet namie jau nebeskaudejo nieko,o cia pavaiksciojau daugiau,vel jauciu.. Skambinsiu sb,jei neuzsiemes,tai prigriebsiu pakeliui,iskraus man masina..

Visiskai  suprantu. kazkaip labai pazistama situacija. pasisaugok  kiek imanoma 

Atsakyti

giega,matyt dar reikėjo neskubėti su darbu :unsure:  Ar padėjo TB iškkrauti mašiną?

Mickute7,kaip TB gyja pjūvis?

Ką veikinėjate? :rolleyes:​ 

Atsakyti

Dekui, lyg viskas gerai, ryt eis i poliklinika, ten paziures, tiksliau pasakys.

Ramiai vakarojam- viena akim  seriala spoksau,kita avono kataloga vartau

Atsakyti
Kai namie nieko neveiki,tai ir neskauda,o va daugiau pavaiksciojau ir pavargau.. Ryt gal mb su manim vaziios,jei jam nereiks i darba.. Pas mus baiginejas mokestiniai metai,tai biski bardakas ten pas juos.. Bet ar eina ar neina,vistiek moka. Tik truputi maziau,kai nedirba..
Iskrove man masina.. Siaip buvo laisvu darbininku,bet zinok.. Jei vienu metu grizta daug vairuotoju,tai ne visada speja padet..

Gulineju.. Pasnausiu posmeli.. Megztujas jauciu liks savaitgaliui biggrin.gif
Atsakyti

Mes pavakarieniavom,dabar užsiimam kas sau :D 

Aš einu į vonią,parelaksuoti :)​ 

Atsakyti

Giega  bedos primine, kad vis gi ir man kartais ta peda dar paskausta, tai va turiu laiku, einu palepinsiu kojytes ir skaudoma kazkokiu geliu  patepliosiu

Atsakyti

O tai Giega TB  nera kazkokio  darbo grafiko ? jis  net ryt nezino ar jam reiks dirbti ?  :hmm: 

Atsakyti
NA siaip jo darbas nuo pirmad iki penktad nuo 7-15h..Bet buna,kad iskveicia nakti dirbt(pvz praejusia nakti dirbo) tai diena gaunas kaip ir laisvadienis,bet uz ji sumoka.Sianakt irgi turejo eit,tai penktad butu laisvas,bet juk neliepsiu vaziuot su manim nemiegojusiam...Bet atsauke ta naktine..Uz tai dienine dabar kabo ant klaustuko-jei nakti nedirba,gali iskviest i dienine..Bet jau po 20h vakaro,jau nebelabai tiketina,kad iskvies mirksiukas.gif
TAi va,penktad kaip ir darbo diena,bet lygtai MB nereikia dirbt,tai vaziuos su manim rolleyes.gif

PAsnaudziau,bet kojos nepailsejo..DAr gal ne tik po ligos,o ir siaip beveik dvi sav issitingejus...Gerai,kad kita sav tik 4d dirbt reiks ir po Velyku 4d biggrin.gif
Atsakyti