Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

*Voque* po atostogų sugryžus namo,visada norisi dar bent vienos dienos atostogų :D 

Galvelę skauda man :unsure:  Išgersiu kavos,gal padės :)

Atsakyti

Mickute7,ką TB pas gydytojus girdėjo?

Atsakyti

Noriu paplepėti,o nieks neplepa su manim :D 

Atsakyti

as jau galiu plepeti   :P​ 

Atsakyti

Mickute7,ką TB pas gydytojus girdėjo?

nu ka - pradejo   traukt siulus, biskeli per anksti, nevisai  lyg sugyje, tai  kazkiek paliko , nenorejo judinti per daug,  aptvarste ir namo paleido, pirmadieni turi ateiti vel perristi, o tada antradieni gal jau visus siulus istrauks ir tada treciadieni i darba zygiuos.  tai sedi namie dabar visa galva apsivyniojes, o tai tie pleistrai nei velnio nelaiko,  poliklinikoje irgi ten sunkiai kol paklijavo, tai net visa  ausi uzklijavo  :unsure: 

Atsakyti

O kaip tau R.s ar praejo galvos skausmas ? 

Darbo siandien jau pilnai turejom, kita savaite panasu, kad pilnu tempu varysim. po darbo pro parduotuve ir namo, likusius kotletus pasitroskinau, raudonos misraines, abudu pavalgem ir tupim salia  vienas i kompa, kitas i telefa nosis sukise  :D  del masinos jokiu ziniu, reiskia  niekur nevaziuosim, ramiai namie   tupesim

Atsakyti

Mickute7,atėjo man kompaniją palaikyti :clap: 

Na dar teks pabūti TB su baltais "kaspinais" ant veido :D  Bet nebeskauda Jam to pjūvio?

Atsakyti

Voque - super tavo kelione  :wub: 

Atsakyti

Mickute7,atėjo man kompaniją palaikyti :clap:

Na dar teks pabūti TB su baltais "kaspinais" ant veido :D  Bet nebeskauda Jam to pjūvio?

mes 6 ryte ir 6 vakare susitinkam  :lol: 

dabar

visa galva apsivyniojo, panasiai  kaip is Suriko nuotykiu  :lol:  :lol:  :lol: 

operaciya-i-i-drugie-priklyucheniya-shur

ne, neskauda jam, nors bijojo, kad siulus trauks, bet irgi sake neskaudejo, nors raminau kad  papurks, uzsaldys, nieko nedare, aisku sake, kad jautesi, ypac ten kai  pasuka tuos siulus betraukiant, bet nieko, ramiai  :ax: 

Atsakyti

agą išgėriau kavos ir praėjo galvos skausmas,dabar šampano noriu taurės :D 

Vyro paprašiau,kad parvežtų. Tik nežinau kada gryš,nes į šermenis išvykęs.

Agą Mickute7,rytais ir vakarais susimstom :D​ 

Atsakyti

Aš plepu :) kaip tik prisėdau sau ramiai, galvojam vėliau su SB eiti pasivaikščioti, draugai galbūt prisijungs, lauktuves įduosim :rolleyes: 

Mickute, greičiau baigtųsi tos ligoninės, negalavimai ir kitokios nesamonės :4u: svarbu, kad baisiausia praėjo, liko gijimas :4u: 

Giega, kaip Tau? kasdien vis geryn? :mirksiukas: 

Atsakyti

giega,kaip Tau darbo diena?

Atsakyti