Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Skaiciau ir as apie ta nelaime...KAip baisu,kai palieka vienus vaikus uzrakintus..VA kad ir UK nesenai nelaime ivyko,paliko motina vaika masinoj,o pati atseit keliom min nubego i ofisa...Grizo,masinos nebera,pagalvojo,kad pavoge,iskviete policija..O is tikro neatlaike masinos stabdziai ir ji nuriedejo i upeli..Mergaite(si men butu 3m) mire susalus...
Atsakyti

Mickute7,Vieškūnų piliakalnis yra Palemone,visai netoli,gražūs vaizdai,Kauno marių krante.

Giega,eina sau...irgi baisi istorija ir tragedija :( 

Eisiu jau link lovos,tv dar pažiūrėsim ir miegoti :ax:​ 

Atsakyti

Labas rytas :bigsmile: 

Pas mane jau garuoja kava :ax:  Kas jungiasi? :bigsmile:​ 

Atsakyti

Atėjau ryte,sakau skaitysiu ką vakar Damos priplepėjo :D  O gi...daug teko skaityti :D  :D 

Atsakyti

Labas rytas :bigsmile:

Pas mane jau garuoja kava :ax:  Kas jungiasi? :bigsmile:​ 

as as

Labas rytas 

Atsakyti

R.s netingi keltis. kai sitas naujas laikas ? nes ziuriu tu vis  anksti cia pasirodai. Siryt tai mane zadintuvas prizadino

Atsakyti

Siandien MB pas daktarus, kaip po ir siulus istraukt turetu. bet nezinau.... nelabai man  patinka ta zaizda,  nes kur istraukit siulai ji nera gerai suaugus sakyciau.... itariu, kad paliks dar. ir aisku dar biuleteni prates. jau atvirai uzkniso tas biuletenis :oh: . 

Atsakyti

Nea kažkaip visai neįtakojo manęs valandos prasukimas,keliuosi kaip niekur nieko,net pačiai keista :hmm:  :D 

Mickute7,na reik tikėti,kad greit sveikas ir tvirtas TB bus,pasiruošęs darbui. Tikiu,kad nedžiugina tos "biuletenio atostogos" :(   

Atsakyti

Labas rytas :) jungiuosi ne su kava, o su pusryčiais, šis malonumas lauks vėliau :rolleyes:

Rytas toks saulėtas, oi galvojau koks fainas oras, aha labai fainas, jutiminė -10, vėjas žvarbus :B na, bet darbe šilta, visą dieną saulė, tai apsimesiu, kad tikrai pavasaris :D

O mane veikia šis laiko persukimas, sunku keltis, reikės kokios savaitės, kad priprasčiau, nes pvz šįryt neatsimenu net kaip išjungiau žadintuvą :)

Atsakyti
LAbukas

Is to laiko sukiojimo,man patinka,tik ilgesnis vakaras mirksiukas.gif Ryte man ar taip ar taip nera lengva keltis,galiu ant pirstu suskaiciuot rytus,kada pabundu pati..
Lyja...Slapia...

QUOTE(mickute7 @ 2018 03 27, 03:31)
<p>Siandien MB pas daktarus, kaip po ir siulus istraukt turetu. bet nezinau.... nelabai man  patinka ta zaizda,  nes kur istraukit siulai ji nera gerai suaugus sakyciau.... itariu, kad paliks dar. ir aisku dar biuleteni prates. jau atvirai uzkniso tas biuletenis doh.gif . </p>

g.gif o tai jis negali eit i darba,nebeimt biuletenio g.gif Juk ne kokia ranka,koja,o veidas..UZsiklijuot graziai,kad kokiu dulkiu nepatektu ir viskas..
JAuciu gailisi TB,kad uzsieme su ta operacija...Nebuvo gi ji tokia gyvybiskai svarbi,daugiau del grozio...
Atsakyti

Jau tokio stiprumo kavą pasidariau, kad vaje vaje, net neskanu gerti :D :hmm:

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Su kava ir keksiuku jungiuos šįryt  :wub: 

Vakar po darbo nuvažiavau į treniruotę, neblogai prasijudėjom - skauda šiandien raumenis  :D Šiandien turiu du susitikimus dėl projekto, tai žodžiu visos mintys ties tuo. 

Daugiau neturiu net ką ir papasakot, tai gražios dienos ir skanios kavos visoms  :4u:​ 

Atsakyti