Mickute7,Vieškūnų piliakalnis yra Palemone,visai netoli,gražūs vaizdai,Kauno marių krante.
Giega,eina sau...irgi baisi istorija ir tragedija
Eisiu jau link lovos,tv dar pažiūrėsim ir miegoti
Labas rytas
Pas mane jau garuoja kava Kas jungiasi?
Atėjau ryte,sakau skaitysiu ką vakar Damos priplepėjo O gi...daug teko skaityti
Labas rytas
Pas mane jau garuoja kava
Kas jungiasi?
as as
Labas rytas
R.s netingi keltis. kai sitas naujas laikas ? nes ziuriu tu vis anksti cia pasirodai. Siryt tai mane zadintuvas prizadino
Siandien MB pas daktarus, kaip po ir siulus istraukt turetu. bet nezinau.... nelabai man patinka ta zaizda, nes kur istraukit siulai ji nera gerai suaugus sakyciau.... itariu, kad paliks dar. ir aisku dar biuleteni prates. jau atvirai uzkniso tas biuletenis .
Nea kažkaip visai neįtakojo manęs valandos prasukimas,keliuosi kaip niekur nieko,net pačiai keista
Mickute7,na reik tikėti,kad greit sveikas ir tvirtas TB bus,pasiruošęs darbui. Tikiu,kad nedžiugina tos "biuletenio atostogos"
Labas rytas jungiuosi ne su kava, o su pusryčiais, šis malonumas lauks vėliau
Rytas toks saulėtas, oi galvojau koks fainas oras, aha labai fainas, jutiminė -10, vėjas žvarbus na, bet darbe šilta, visą dieną saulė, tai apsimesiu, kad tikrai pavasaris
O mane veikia šis laiko persukimas, sunku keltis, reikės kokios savaitės, kad priprasčiau, nes pvz šįryt neatsimenu net kaip išjungiau žadintuvą
Is to laiko sukiojimo,man patinka,tik ilgesnis vakaras

Lyja...Slapia...

JAuciu gailisi TB,kad uzsieme su ta operacija...Nebuvo gi ji tokia gyvybiskai svarbi,daugiau del grozio...
Jau tokio stiprumo kavą pasidariau, kad vaje vaje, net neskanu gerti
Labas rytas
Su kava ir keksiuku jungiuos šįryt
Vakar po darbo nuvažiavau į treniruotę, neblogai prasijudėjom - skauda šiandien raumenis Šiandien turiu du susitikimus dėl projekto, tai žodžiu visos mintys ties tuo.
Daugiau neturiu net ką ir papasakot, tai gražios dienos ir skanios kavos visoms