Prisiminsi prisiminsi Mickute
Aš išleisiu Šeimyną į darbus ir lėksiu į sporto klubą
Po to važiuosim su Mažaja žiūrėti spektaklio,nes Dukra su dramos būreliu šiande vyksta vaidinti,tai ir mes važiuosim pažiūrėti
Labas rytas jungiuosi su kava, nors ir atvėsusia, bet skani ir tokia
R's, kad nelabai turiu ką papasakot naujo apie savo sveikatą, bet ačiū, kad klausi
Šaltokas šiandien rytas, be pirštinių niekaip, va atrodo paštas netoli nuo darbo, bet vistiek rankos spėjo sušalti
Ir mes turim berželių, jau baigia prasiskleisti, dar tulpių nusipirksiu ir bus puiki pavasario puokštė Velykų proga
Grįžusi pasportavau, dabar pietus susiruošiau rytojui, laukiu SB, lėksim į parduotuvę, noriu šaldytų uogų nusipirkti, daržovių reikia
Man šiandien buvo didžiulė gėda žiūrinėjau Maximoj vazonus, vieną pakėliau, antrą, padėjau atgal, tik nusisukau eiti ir buuuuum....sudužo kokie 4
tai Jūs man pasakykit aš sudaužiau ar ne?
Mano nespes prasisklesiti lapeliai, bet ir taip pasiskyniau su zirgineliais saku. vat savaitgaliui ir as nusipirskiu ar tai tulpiu ar narcizu, vis bus graziau. nebuvo kaip parsivezti, nenorejau pas bendradrbi i masina dar su sakomis kraustytis, va jau kai su savo tranportu, visai kitaip.
gal ten taip kreivai buvo sudeti tie vazonai ir betruko kad kas nors juos tik vos pajudintu. Nu netikiu, kad tu butum kokia kerepla, eitum ir vartytum vazonus