neatsisakyciau ir sitos silkutes paragauti. man tinka ir su ananasais. nu bus matyt ka sugalvosiu dar. dabar dziovintu grybu uzsimerkiau, noriu ir tradicines silkutes su grybukais

DAbar rubus bandau atrusiuot,jau 3 skalbimu vis i kruva dejau...O dabar dar vienas sukasi..PAskui reik nagus persilakuot,kazko paskutinis lakavimas labai trumpai atlaike

Pradejau filma ziureti ir emiau kanpseti, tai atsikeliau, nuvariau i virtuve rytdienai pietukus pasiruosti- kadangi Didysis Penktadienis, tai jau tikrai be mesos- nusipirkau zuvies file dziuveseliuose su cesnakiniu padazu, , tai va pakepinau dabar, dar po gabaliuka su MB paragavom, visai nieko valgyt galima

as vistienos file trauksiu- gal suktinukus, gal kepsniukus darysiu, dar sakiau kokios sonines, gal geriau net rukytos nusipirksiu ir issivirsiu, su krienais bus kaip tik. misrainiu kelias pasidarysiu, silkes. ryt dar barstuku issivirsiu su dz.grybais. kazkaip nera planu del Velyku, bent jau namie sveciu nelaukiu, tai kad kazka ar taip turiu ruostis valgyt
O mano dienos kaip nebūta, net nebuvo kada užsukti darbavausi, po darbų lėkiau Velykoms apsipirkti, po to MB atvažiavo, tai į vieną parduotuvę, į kitą, žmonių daug, o dar kiaušinių baltų trūkumas, tai radom tik Rimi, iškart čiupom
dabar vakarieniausim, nes labai išalkę grįžom, gal dar į vonią lysiu parelaksuoti

O jur ryt dirbat?Mums laisvadienis
Dabar i darba tik antrad
dirbam dirbam, cia LT ir taip sake per daug jau iseiginiu turim
as ir siandien planavau po darbo biskeli pro parduotuves prasinesti, bet kai jau uztrukom ilgiau, tai tik tiesiai namo. o baltu kiausu net musu nedidele IKI ir ta pilnai uzversta jau visa savaite
Labutis. Pasivaidenu truputį.
Pagaliaaau penktadienis ryt!
Velykoms važiuosim pas gimines, švęsim ir mano gimtadienį. Visad taip išpuola, kad su giminėmis švenčiu per Velykas.
Mouette,smagu Tave čia matyti
Atostogos skaitosi pas Tave
O papasakok kaip vyksta apmokymai organizacijoje? Naujus narius apmokai,ko mokai? Įdomu
Apmokomi nariai bei komandų vadovai pagal jų funkcinę sritį. Aš vedžiau mokymų porą seminarų naujokams ir vieną komandų vadovams. Naujokai pagrinde mokėsi pardavimų bei dokumentacijų, nes bent mano srities naujokams tai aktualu, o komandų vadovai turėjo seminarą apie narių motyvaciją, kaip ją išlaikyti ir palaikyti.
Labas rytas
Kavos,kavos.....kavos!!! Ir silkės
Šiande juk didysis penktadienis
Gardžiai Jūs čia vakar kalbėjote apie maistus
Aš vakar ilgiau dirbau,tik 17val darbus baigiau,gryžau namo ir lėkiau sportuoti Klube buvo margučių ridenimo varžymos,buvo galima išsiridenti abonimentui nuolaidą,tai visai smagu
Po to dar į parduotuvę šio bei to šventėm ir namo vėlai jau gryžau,dienos nerasta
Šiande dar atidirbam ir laukiam Velykų
Dukra į ekskursiją vyksta su klase,tai laiminga laaabai Aš irgi mielai važiuočiau
*Voque* ir Giega,ačiū už receptus,kažkurias tikrai gaminsiu šiandienai jaučiu vakarienei