Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

QUOTE(mickute7 @ 2018 04 06, 20:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="72061519" data-time="1523041082"><div><p>As antrad einu pas gyd pasirodyt,kaip gyja..Siulu kaip ir nera traukiame,bet tokie pukiukai kabo islinde vis dar..</p></div></blockquote><p>kiek jau tau laiko po operacijos praejo ? </p>

Kai eisiu,menuo bus mirksiukas.gif
Atsakyti

Kai eisiu,menuo bus mirksiukas.gif

nu jo- tau 10  operacija buvo, o MB 14

Atsakyti

Labas rytelis

Biskeli turbut pasale, bet saulute nuo pacio ryto, bus grazi  diena 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 07 balandžio 2018 - 07:24

Labas rytas :) 

Aš jau su antru puodeliu kavos :rolleyes: 

pas mus ryte 6val buvo -3 :blink: 

Obuolių sultis tai mėgstam ir mes,va tos tai eina per 2 dienas 5L nelieka :D 

Vakar smagiai pabuvom pas Draugę,Vyras laiptus namie per tą laiką pagamino. 

Šiande lėksiu į sporto klubą,bus grožio paskaita su meistre,darysimės makiažus,šukuosenas ir zumbą šoksim :ax: 

Mickute7,žadintuvas visada pajungtas pas mane,bet visuomet nubundu kelios minutės iki žadintuvo. Retas rytas kada reik žadintuvo. :) 

Liepuks,sėkmės Tau šiande!

*Voque* kaip svečiuose sekėsi? :) 

Man netinkamas maistas irgi greit ant veido odos parodo savo požymius :unsure: 

Saulutė šviečia smagu! Vakarop šašlykus kepsim.

Atsakyti

Kitų Damų kokie planai savaitgaliui? :)

Atsakyti

Siaip jau ir as dazniausiai kelios minutes iki zadintuvo prabundu.  vakar dar panaktinejau prie kompo, tai siandien net iki 7  issimiegojau  :P  o kavyte va tik dabar atnese Mb, nes jis tik   atsikele.

O mes siandien sukam i Vilniaus puse. turim drauga nuvezti i oro uosta, na ta reikia ta proga  ir isnaudoti, kazka daugiau pamatyti. o tai jau nepamenu kada ir Vilniuje buvau.  Tai greiciausiai suksim i Belmonta pasizvalgyti. nesame buve, oras puikus, tai manau bus smagu pasivaikscioti ten 

Atsakyti

Smagi diena Mickute7 nusimato,oras puikus :)  Man patinka taip leisti laiką keliaujant :ax: 

Atsakyti

jau ir taip mes uzsisedejom. laikas biskeli prasivedinti. o toks oras, kad jau butu griekas namie sedeti

Atsakyti
Labukas

Kaip i darba smile.gif
Mb turejo dirbt siandien,bet paskutine min atsauke..tai varysim per pardes-maistelio,geliu i kiema. Pietum pas viena sm-iete,vis kviecia mirksiukas.gif
Tai tokie siandienos planai biggrin.gif O kita sav bigsmile.gif +18-19 bigsmile.gif
Atsakyti

Kadangi tik puse 12 turim isvaziuoti, tai spejau ir pietus pasigaminti- turejau farso, tai susukau i sonine kukuliukus, pakepiau, patroskinau, salotu su grietine   padariau, taip skaniai sukirtom.dar MB isbego iki kirpyklos. tai zvengiu- sakau dabar vieno tikrai negaliu i Vilniu isleisti-  isplauta galva, ka tik is kirpyklos, be guzo, tai nepaleis dar vilnietes  :lol:  :lol: 

Atsakyti

Labas rytas :)

Aš jau su antru puodeliu kavos :rolleyes:

pas mus ryte 6val buvo -3 :blink:

Obuolių sultis tai mėgstam ir mes,va tos tai eina per 2 dienas 5L nelieka :D

Vakar smagiai pabuvom pas Draugę,Vyras laiptus namie per tą laiką pagamino. 

Šiande lėksiu į sporto klubą,bus grožio paskaita su meistre,darysimės makiažus,šukuosenas ir zumbą šoksim :ax:

Mickute7,žadintuvas visada pajungtas pas mane,bet visuomet nubundu kelios minutės iki žadintuvo. Retas rytas kada reik žadintuvo. :)

Liepuks,sėkmės Tau šiande!

*Voque* kaip svečiuose sekėsi? :)

Man netinkamas maistas irgi greit ant veido odos parodo savo požymius :unsure:

Saulutė šviečia smagu! Vakarop šašlykus kepsim.

Labas rytas, aciu  :wub: 

as jau po egzamino, laukiam dar vieno destytojelio, veluoja  :B  nervina, visi gi norim namo, o reikia sulaukt jo, kad dokumentus paduotu praktikai.

Oras tikrai fainas, saule plieskia, gal reiketu saslyku pacirskint  :hmm:​  maze uzsiprase siandien I parka eiti, tai leksim pavakary.

Atsakyti
As tik mesu is kameros istraukiau,bet gaminsiu ryt biggrin.gif Siandien pietums i svecius vaziuosim-saslyku valgyt biggrin.gif
Anksti kelemes,tai jau ir namus susitvarkem,ir skalbenke antra sukas,jau ir apsirenge,vaziuosim po pardes pasitrint mirksiukas.gif Reikia eit pleistru i rankinuka isimest-desiuos naujus batus,o man visi nauji nutrina ax.gif
Atsakyti