Kai eisiu,menuo bus

Labas rytas
Aš jau su antru puodeliu kavos
pas mus ryte 6val buvo -3
Obuolių sultis tai mėgstam ir mes,va tos tai eina per 2 dienas 5L nelieka
Vakar smagiai pabuvom pas Draugę,Vyras laiptus namie per tą laiką pagamino.
Šiande lėksiu į sporto klubą,bus grožio paskaita su meistre,darysimės makiažus,šukuosenas ir zumbą šoksim
Mickute7,žadintuvas visada pajungtas pas mane,bet visuomet nubundu kelios minutės iki žadintuvo. Retas rytas kada reik žadintuvo.
Liepuks,sėkmės Tau šiande!
*Voque* kaip svečiuose sekėsi?
Man netinkamas maistas irgi greit ant veido odos parodo savo požymius
Saulutė šviečia smagu! Vakarop šašlykus kepsim.
Siaip jau ir as dazniausiai kelios minutes iki zadintuvo prabundu. vakar dar panaktinejau prie kompo, tai siandien net iki 7 issimiegojau o kavyte va tik dabar atnese Mb, nes jis tik atsikele.
O mes siandien sukam i Vilniaus puse. turim drauga nuvezti i oro uosta, na ta reikia ta proga ir isnaudoti, kazka daugiau pamatyti. o tai jau nepamenu kada ir Vilniuje buvau. Tai greiciausiai suksim i Belmonta pasizvalgyti. nesame buve, oras puikus, tai manau bus smagu pasivaikscioti ten
Kadangi tik puse 12 turim isvaziuoti, tai spejau ir pietus pasigaminti- turejau farso, tai susukau i sonine kukuliukus, pakepiau, patroskinau, salotu su grietine padariau, taip skaniai sukirtom.dar MB isbego iki kirpyklos. tai zvengiu- sakau dabar vieno tikrai negaliu i Vilniu isleisti- isplauta galva, ka tik is kirpyklos, be guzo, tai nepaleis dar vilnietes
Labas rytas
Aš jau su antru puodeliu kavos
pas mus ryte 6val buvo -3
Obuolių sultis tai mėgstam ir mes,va tos tai eina per 2 dienas 5L nelieka
Vakar smagiai pabuvom pas Draugę,Vyras laiptus namie per tą laiką pagamino.
Šiande lėksiu į sporto klubą,bus grožio paskaita su meistre,darysimės makiažus,šukuosenas ir zumbą šoksim
Mickute7,žadintuvas visada pajungtas pas mane,bet visuomet nubundu kelios minutės iki žadintuvo. Retas rytas kada reik žadintuvo.
Liepuks,sėkmės Tau šiande!
*Voque* kaip svečiuose sekėsi?
Man netinkamas maistas irgi greit ant veido odos parodo savo požymius
Saulutė šviečia smagu! Vakarop šašlykus kepsim.
Labas rytas, aciu
as jau po egzamino, laukiam dar vieno destytojelio, veluoja nervina, visi gi norim namo, o reikia sulaukt jo, kad dokumentus paduotu praktikai.
Oras tikrai fainas, saule plieskia, gal reiketu saslyku pacirskint maze uzsiprase siandien I parka eiti, tai leksim pavakary.