Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

jau namie.  Pirmiausiai  drauga  nuvezeme i oro uosta ir jau tada pasukom link Belmonto. Nu tikrai grazu ten  :bigsmile:  Kriokliai, fontanai, tiltukai, vandens malunas. nu labai patiko. Net MB kelis  kartus pakartojo jog grazu. tiek kad gaila truko zalumos, dar kokie gelynai zydetu, tai is viso ten pasaka turetu buti. O zmoniu daug, - ir su mazais vaikiukais ir senjorai, net primariju Neriju Juska maciau su seimyna    vaiksciojancius. paskui uzejom ten i kavine papietauti, MB saslyka pasieme, as sprandines kepsni su baravyku padazu, labai skaniai pavalgem ir jau sotus pasukom link Kauno, dar prasukom pro kapus, nes ketvirtadieni kaip tik pastate paminkla tevukui, tai biskeli  ten brolis pertvarke, tai norejom pasiziureti kaip dabar  naujas vaizdelis atrodo. nu tikrai puikiai praleidom sestadieni. ir su oru pasiseke.  einu biskeli pasikuiti po namus, paskui jau sesiu koki filma paziureti ir dar darbelio turiu parsinesu, toks ir bus mano ramus vakaras 

Atsakyti

Sveikos :) o aš nežinau kur pradingo diena, taip greit pralekė, bet visai daug ir nuveikiau :rolleyes: ryte ėjom močiutės su gėlėmis pasveikinti, vėliau iki miesto lėkiau, norėjau šviežios žuvies, bet sakė tik pirmadienį atveš, tai ratą apsukau, į parduotuvę užlėkiau ir grįžusi valgyt gaminausi, namus tvarkiausi, tik dabar prisėdau ir žiūriu prieš 7, toks tas ir šeštadienis :rolleyes: oras saulėtas, bet labai vėjuotas, dar galvojom eiti pasivaikščioti su draugais, bet MB tik dabar iš darbų grįžta, ramiai manau vakarą leisim :) 

Vakar pora valandų pas tėvus pasibuvom, krepšinį pažiūrėjom ir tiek :ax: 

Smagu, kad visos šauniai savaitgaliaujat, taip ir turi būti :4u: 

Atsakyti

Voque taip ir nebuvai prie juros ?

Liepuks, kaip tau egzaminas sekesi ?

Giega, ka gero pasiprekinai ?

Atsakyti

Voque taip ir nebuvai prie juros ? Liepuks, kaip tau egzaminas sekesi ? Giega , ka gero pasiprekinai ?
Neblogai manyciau  :B  sode pasikrapstinejau, salotu pasejau, paskui su maze isejom I parka, katik grizom, atsalo oras, vesoka pasidare.

Reikia eiti savo turta is siltnamio parsinest, o jau taip sutingau  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Liepuks#: 07 balandžio 2018 - 18:49

Jau sukeliau  sios dienos fotkes i FB 

Atsakyti

Labas rytelis 

as jau su kavyte ir pusrytukais. Saulute vel nuo ryto sviecia, vel  grazi diena bus 

Atsakyti

Labas rytas, geriu kava, o maze pasonej draskos, isbere ja ir niezti, nesuprantu nuo ko  :hmm:​  patepiau tepaliuku, ber vistiek duodas.

Atsakyti

Labas rytas sakau aš ir kavos puodukas :) 

Žiūriu vakar dauguma šašlykinosi  :D  Mes irgi kepėm šašlykiuką :)  Diena vakar darbinga buvo,prie namų. Vyras prie statybų dirbo. Aš padėjau. Tik ilgai sporto klube užtrukau,sakiau gerai valandai išvažiuoju,o gavosi 3val :D  na Moterys,turi visada apie ką paplepėti :D 

Šiande keliausim,dirbti negalima,tai gamta džiaugsimės.Vienus giminaičius aplankysim ,tada pas Sūnėną važiuosim,ryt Jo gimtadienis.Pasveikinsim,pasiimsim Jį ir kažkur pakeliausim. Tokie planai sekmadienio :) 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Mickute, buvom vakar su draugais mieste, apsukom ratą, po to pas mus pasiarbatinom ir tiek :rolleyes: 

Einu ruošti Atvelykio pusryčių, o ir kavos jau noriu, vėliau lėksim pasivaikščioti, nes oras taip pat liuks :ax: 

Atsakyti

Mickute7,super Jūsų diena :)  Einu foto pažiūrėti :ax:  

Liepuks,gal kažką užvalgė Dukra? Ar nealergiška maistui?

giega,kaip Jūsų pietūs pas sm-ietę? Batai neprigraužė?  :D  Noriu ir aš naujus šiande dėtis,bet bijau,jeigu daug vaikščiosim,nugrauš. Man irgi visada nauji nutrina.Net pleistrai negelbėja.

*Voque* kaip Jūsų vakaras praėjo?

Atsakyti

va kol rašiau,*Voque* parašė ką veikė :)​ 

Atsakyti

Mickute7,super Jūsų diena :)  Einu foto pažiūrėti :ax:  

Liepuks,gal kažką užvalgė Dukra? Ar nealergiška maistui?

giega,kaip Jūsų pietūs pas sm-ietę? Batai neprigraužė?  :D  Noriu ir aš naujus šiande dėtis,bet bijau,jeigu daug vaikščiosim,nugrauš. Man irgi visada nauji nutrina.Net pleistrai negelbėja.

*Voque* kaip Jūsų vakaras praėjo?

Na lyg nebuvo alergiska, bet po velyku skrandis sustreikavo, daezeli morku uzvalge ir apsiveme, po to vis pilva paskaudeno, tai turbut susije  :hmm:​ 

Atsakyti