Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas,atskubu su kava ir einu skaityti vakarykščių pokalbių :)​ 

Atsakyti

Vakar žaibai neblogai neblogai davė :blink:  Aš jų bijau :unsure:  Vakare dirbau vakar,aukliavau,tai Vaikai prie lango sugulę stebėjo ir džiaugėsi žaibais,o man baisu buvo. O po to važiavom namo,tai belenkaip pradėjo lyti,net stojom parduotuvės aikštelėje pastovėti,kol nustos lyti.

Šiande einu su Drauge į spektaklį :B 

Atsakyti

BigBang,seniai matyta :wub:  Smagu dėl darbo,jeigu tik eina susiderinti,tai tik pirmyn :) 

*Voque* dėl vaikščiojimo Jus puikiai suprantu,nes mes esam tokie patys "trepsiukai" einam ir einam :D  Patinka mums gamta ir pasivaikščiojimai :) Vaikščiojimas jėga!!!

O vakar rodė,per żinias,kad pas Jus kelius tvarkys,daug nepatenkintų asmenų :unsure:  

giega,ar susitvarkėt jau indaplovę? 

mickute7,ar dar vis kūrenimo sezonas vyksta pas Jus? Kai jau taip šilta,gal išjungė?

Liepuks,kaip darbe sekėsi? Jau Vaikučių daugiau po atostogų?

Atsakyti

Labas rytelis

Dar sildo pas mus, labai nedaug, dar kaip tik ana diena paciupinejau radiatorius. 

Atsakyti

Labas rytelis

Dar sildo pas mus, labai nedaug, dar kaip tik ana diena paciupinejau radiatorius. 

Bet jau manau tuoj turėtų užbaigti šildymo sezoną,o tada ir piniginei "smagiau" :D​ 

Atsakyti

Oi del manes jau tikrai gali isjungti. man tikrai nesalta. vis tiek visur langai atidaryti. o mano piniginei tikrai  reikia atokvepio  :D  :D  :D  tikiuosi kad greit isjungs jau. nu gal nesildys kaip pernai ir geguzes menesi  :unsure:​ 

Atsakyti

Suknele biggrin.gif

Ir kaip reagavo i mesyte?MAniske dar nieko neragauja apart misinuku biggrin.gif

Na lyg ir patiko :) Suvalgė :) 

Tavo anūkytė dar per maža primaitinimui, aš pirmą kart pasiūliau 5,5mėn, ir tai nelabai valgė pirmom dienom. Dabar tik būdama 7 mėn pradeda normaliau valgyt :) 

BigBang,seniai matyta :wub:  Smagu dėl darbo,jeigu tik eina susiderinti,tai tik pirmyn :)

*Voque* dėl vaikščiojimo Jus puikiai suprantu,nes mes esam tokie patys "trepsiukai" einam ir einam :D  Patinka mums gamta ir pasivaikščiojimai :) Vaikščiojimas jėga!!!

O vakar rodė,per żinias,kad pas Jus kelius tvarkys,daug nepatenkintų asmenų :unsure:  

giega,ar susitvarkėt jau indaplovę? 

mickute7,ar dar vis kūrenimo sezonas vyksta pas Jus? Kai jau taip šilta,gal išjungė?

Liepuks,kaip darbe sekėsi? Jau Vaikučių daugiau po atostogų?

Pritatiu kad vaik62iot smagu, bet tik kai nelija. Labai nemėgstu vaikščiot kai šlapia  :unsure: 

Oi del manes jau tikrai gali isjungti. man tikrai nesalta. vis tiek visur langai atidaryti. o mano piniginei tikrai  reikia atokvepio  :D  :D  :D  tikiuosi kad greit isjungs jau. nu gal nesildys kaip pernai ir geguzes menesi  :unsure:​ 

Nu jau tikrai galėtų pas jus išjungti šildymą. Ilgai palyginus užsitęsė  :4u: 

Labas rytas :) Atėjau su kavyte :) Vyrui leidžiam pamiegot, nes eis porą valandų ankščiau į darbuką šiandien. Atsirado darbo pas jį darbe :) 

Atsakyti

Labas rytas :) greit pasisveikinu ir lekiu truputį su reikalais, tai vėliau pleptelsiu :rolleyes:

Skanios kavos visoms :4u:

Atsakyti
Labukas

Va tuom ir gerai tas automoninis sildymas-kada nori isijungi,kada nori-isjungi mirksiukas.gif PAs mane dabar valandom pastatytas.Diena ir taip silta,o ir musu namie nera,o vakare dar noris tos silumos..Aisku,uzsidesi storesni megstuka ir taip nebus salta,bet jau atsibodo kutotis..tegu sildo boileris namus biggrin.gif

Indaplove kaip ir pataise,bet vel nusprogo ta pompa..Ar kokia brokuota buvo,ar MB netaip pajunge...Dabar vel nauja uzsakyta,laukiam kol atves..

Siandien nedirbu.Tuoj vaziuosiu i ligonine pasirodyt.MB suplese mano laiska ir ismete,galvojo,kad cia praejusiu operaciju..Tai gerai,kad ne paskutine diena susigriebiau,tai dar pavirsiam siukslines buvo..susiklijavau biggrin.gif O tai prisiminiau tik diena,o nei kokia valanda,nei koks kabinetas,nieko nezinau..be to reikia atsinest ta laiska..
Atsakyti

Labukas

Va tuom ir gerai tas automoninis sildymas-kada nori isijungi,kada nori-isjungi mirksiukas.gifPAs mane dabar valandom pastatytas.Diena ir taip silta,o ir musu namie nera,o :vakare dar noris tos silumos..Aisku,uzsidesi storesni megstuka ir taip nebus salta,bet jau atsibodo kutotis..tegu sildo boileris namus biggrin.gif

Indaplove kaip ir pataise,bet vel nusprogo ta pompa..Ar kokia brokuota buvo,ar MB netaip pajunge...Dabar vel nauja uzsakyta,laukiam kol atves..

Siandien nedirbu.Tuoj vaziuosiu i ligonine pasirodyt.MB suplese mano laiska ir ismete,galvojo,kad cia praejusiu operaciju..Tai gerai,kad ne paskutine diena susigriebiau,tai dar pavirsiam siukslines buvo..susiklijavau biggrin.gifO tai prisiminiau tik diena,o nei kokia valanda,nei koks kabinetas,nieko nezinau..be to reikia atsinest ta laiska..

Aha, gerai tikrai kai šildaisi kiek nori :) 

Vajej, nu ot tai nesekasi su ta indaplove. Bet gal šį kart sutaisius viskas bus gerai :)

Sėkmės pas gydytojus ;) Ai su tais laiškais tai man kartais nepatinka. Geriau būtų pasiskambinai, užsiregistravai ir ramu. Žinai kaip kas. 

9:30 vyksta vaikams tokie užsiėmimai čia netoliese vaikų centre, tai galvoju nuvykti su dukryte ten šiandien. Dabar 9 o ji miega dar :D Ir nežinau ar žadint ar nevaryt  :unsure: jaučiu būsiu bloga mama ir pažadinsiu   :D​ 

Atsakyti
Na jau kaip ir 9m tai indaplovei,jau kad luzta po truputi,ka darysi..Iki siol nebuvo jokiu problemu mirksiukas.gif Visai nieko pries ir nauja nusipirkt biggrin.gif

O man patinka tais laiskais..Kad ir paskambinciau,kazkur uzsirasyciau,pamesciau ta lapuka ir lygiai taip pat neprisiminciau..Tas laiskas visada ant akiu gulejo..MB cia tvarke dokus ir pagalvojo,kad jau nebereikalingas,per puse ir i siuksline..O as kazkaip irgi ta diena sakau,kur mano laiskas,neberandu..

As vos ne visa valanda anksciau neisvaziavau biggrin.gif MB skambina,sako atejo sms,kad lagaminus atveza(pirkom cia tokius lengvus,kaip tik Ryanairui biggrin.gif ) klausia,kada iseisiu is namu..Sakau-va tuoj,uz 5 min biggrin.gif Man gi 11h reikia..O paskui pati ziuriu ziuriu i laikrodi,gi dar tik 9,vaziavimo tik 45 min biggrin.gif
Atsakyti

Tai jau sena palyginus tavo indaplovė. Manau daiktas beveik 10 m atitarnauja ir pavargsta :) 

Atsakyti