Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Oi kaip greit diena lekia, dar truputį padirbėsiu ir lėksiu su drauge susitikti, eisim kažkur prasieiti, paplepėsim, o vakaras namuose nusimato :)

Oras visai liuks, nors tos šilumos nedaug ir vėjuota, bet tas vėjas gan šiltas, tai pasivaikščiojimui pats tas, nesinori namuose viso vakaro praleisti :rolleyes: aišku yra tų darbų, lyginimo daug, bet ai dzin, palauks namų ruoša :ax: dar žuvies gal bus šviežios, turėjo ešerio atvešti, labai noriu :) 

Mūsų indaplovė buvo sugedusi prieš mėnėsį, ten toks smulkus gedimas, bet kaip aš jos pasiilgau per savaitę kol tvarkė ir tikrai įsitikinau dar kartą, kad tai vienas geriausių išradimų vienareikšmiškai :D aš juokauju, kad jeigu neturėčiau indaplovės, tai man ir gaminti nepatiktų tikriausiai :D

Atsakyti
Na ka,prasedejau 1,5h kad uzeiciau i kabineta 2 minutem biggrin.gif Viskas OK,gydytoja happy,kaip gyja,sorry,kad tiek lauket,aciu,viso gero.jei kokios problemos,kreipkites vel.

Islekiau su sijonuku,kad ten kelniu nesimaustyt,striukyte ir kazkaip pasigailejau,susalau..Aisku dabar jau saule islindo,jau yra tie zadeti +16,bet ryte tai gerokai vesu buvo..

Grizau namo,du siuntiniai per tvora sumesti mirksiukas.gif Cia as rasteli parasius buvau,kad mestu biggrin.gif TAi va,atejo lagaminai ir itariu,kad indaploves detale,gales MB taisyt biggrin.gif

Norejau dar pas drauge uzsukt,bet tokia alkana buvau,kad namo parvariau..O dabar jau sutingau biggrin.gif Reiktu namus pasitvarkyt,bet irgi tingiu biggrin.gif Einu bent sriuba uzkaisiu..
Atsakyti

Oi kaip greit diena lekia, dar truputį padirbėsiu ir lėksiu su drauge susitikti, eisim kažkur prasieiti, paplepėsim, o vakaras namuose nusimato :)

Oras visai liuks, nors tos šilumos nedaug ir vėjuota, bet tas vėjas gan šiltas, tai pasivaikščiojimui pats tas, nesinori namuose viso vakaro praleisti :rolleyes: aišku yra tų darbų, lyginimo daug, bet ai dzin, palauks namų ruoša :ax: dar žuvies gal bus šviežios, turėjo ešerio atvešti, labai noriu :) 

Mūsų indaplovė buvo sugedusi prieš mėnėsį, ten toks smulkus gedimas, bet kaip aš jos pasiilgau per savaitę kol tvarkė ir tikrai įsitikinau dar kartą, kad tai vienas geriausių išradimų vienareikšmiškai :D aš juokauju, kad jeigu neturėčiau indaplovės, tai man ir gaminti nepatiktų tikriausiai :D

Aš tai svajoju kad turėsiu šitą daiktą kadanors, deje kol kas neturim :) Bet va kiek buvom pas vienus pas kitus draugus, tai tikrai super :)

Na ka,prasedejau 1,5h kad uzeiciau i kabineta 2 minutem biggrin.gifViskas OK,gydytoja happy,kaip gyja,sorry,kad tiek lauket,aciu,viso gero.jei kokios problemos,kreipkites vel.

Islekiau su sijonuku,kad ten kelniu nesimaustyt,striukyte ir kazkaip pasigailejau,susalau..Aisku dabar jau saule islindo,jau yra tie zadeti +16,bet ryte tai gerokai vesu buvo..

Grizau namo,du siuntiniai per tvora sumesti mirksiukas.gifCia as rasteli parasius buvau,kad mestu biggrin.gifTAi va,atejo lagaminai ir itariu,kad indaploves detale,gales MB taisyt biggrin.gif

Norejau dar pas drauge uzsukt,bet tokia alkana buvau,kad namo parvariau..O dabar jau sutingau biggrin.gifReiktu namus pasitvarkyt,bet irgi tingiu biggrin.gifEinu bent sriuba uzkaisiu..

Svarbiausia kad viskas gerai gija :) 

Atsakyti

:bye: 

Ką Damos? :) 

Mano spektaklį atšaukė :cry2:  Gerai,kad el.paštą pasitikrinau,nes dažniausiai tikrinu tik vakare. Nukėlė net į 05.29d  :blink:  Tik neaišku kodėl :unsure: 

giega,smagu girdėti,kad su koja viskas liuks! 

BigBang,tai ėjote į užsiėmimus su Dukra? :) 

*Voque* gavai žuvies? :)​ 

Atsakyti

as va tik po darbu, likom ir vel biskeli ilgiau padirbeti  :ax: 

R.s ... i koki spektakli turejai eiti ? cia siandien vakare butum ejus ? biskeli gaila, kad planai susijaukia  :( 

Atsakyti
Mes sestad turejom pasivazinejima su segvejais(riedziai lietuviskai biggrin.gif ) tai irgi kazko atsauke,reikia persisakyt kazkokiai kitai dienai..Cia dar musu naujametine dovana biggrin.gif

Pasnaudziau posmeli.Buciau dar miegojus,bet MB paskambino,kad jau namo vaziuoja,pazadino biggrin.gif
Atsakyti

Turėjom eiti į spektaklį "Profesoriaus klastingas tirpalas" ,tai gerai,kad perskaičiau el.laišką,galėjo ir sms žinute informuoti. Tikiu ne vienas żmogus atvyks šiande. Čia buvo mano dovana Draugei gimtadienio proga...turėjom abi eiti,na eisim dabar po pusantro mėnesio :D  :D  

Mickute7,labai pavargai darbe?

giega,fainiai man atrodo bent iš šono tie riedžiai :)  Kai išbandysit parašyk ar smagu buvo :)​ 

Atsakyti

Matem su MB sita KLASTINGA TIRPALA  :D  geruli, pazvengsit  :lol:  :lol:  :lol: 

ai biskeli pavargau, nes daugiausiai   stovimas sikart darbas ir dar aplink stala ratais ejau  :P  tai dabar jau labai norisi tik kojytes istiesti. uz tai  MB   spejo per pora pietu pertrauku spintele i WC issipjauti is  atraizu ir susimontuoti. o tai dabar dar tevuko kazkokios lentyneles sukaltos, vis tvarkingiau bus

Atsakyti

Aš jau beveik ilsiuos, truputį prasilyginau drabužius, šiltesnius jau giliau paslėpiau nors jaučiu, kad dar gali prireikti :rolleyes: dar pasportavau, valgyti rytojui pasigaminau ir vakaro nebėra :ax: 

Susitikom po darbų su draugute, buvom mieste, bet žuvies negavau, nebedirbo mano kioskelis, reikės savaitgalį nulėkti :) dar užėjau i tokią daržovių parduotuvėlę, žiūriu šilauogės, klausiu kiek, sako 20eu/kg :blink: ta prasme...aš be žodžių, valgysiu geriau toliau savo obuolius :D 

R,s, gaila dėl spektaklio, tuo labiau, kad dovana buvo :huh2: na, bet nieko nepadarysi, nulėksit kitą kartą :4u: 

Atsakyti

:bye:

Ką Damos? :)

Mano spektaklį atšaukė :cry2:  Gerai,kad el.paštą pasitikrinau,nes dažniausiai tikrinu tik vakare. Nukėlė net į 05.29d  :blink:  Tik neaišku kodėl :unsure:

giega,smagu girdėti,kad su koja viskas liuks! 

BigBang,tai ėjote į užsiėmimus su Dukra? :)

*Voque* gavai žuvies? :)​ 

Gaila, kad atšaukė, na bet nieko, nueisit kitą kart :)

Aha buvom nuėję, su kita panašaus amžiaus mergyte labai dukrytė draugaut norėjo :) 

Aš jau beveik ilsiuos, truputį prasilyginau drabužius, šiltesnius jau giliau paslėpiau nors jaučiu, kad dar gali prireikti :rolleyes: dar pasportavau, valgyti rytojui pasigaminau ir vakaro nebėra :ax:

Susitikom po darbų su draugute, buvom mieste, bet žuvies negavau, nebedirbo mano kioskelis, reikės savaitgalį nulėkti :) dar užėjau i tokią daržovių parduotuvėlę, žiūriu šilauogės, klausiu kiek, sako 20eu/kg :blink: ta prasme...aš be žodžių, valgysiu geriau toliau savo obuolius :D

R,s, gaila dėl spektaklio, tuo labiau, kad dovana buvo :huh2: na, bet nieko nepadarysi, nulėksit kitą kartą :4u:

Nu ir kainelė  :blink:  :blink:  :blink: tai litais ką tipo tokios kainos būdavo.... žiauruma..

Atsakyti

Nu bet  kainyte ka zinau  :blink: Voque,  nesiseka tau su ta zuvim, toks vaizdas kad ne prie juros gyveni  :lol:  :lol:  :lol: 

viskas, einu miegoti, o tai atrode nebaisiai pavargau, ale dar virtuveje makaronu viriau, burokeliu misraine dariausi,  tai visai nugara pradejo skaudeti, reikia butinai issitiesti, pailsesiu, viskas bus gerai

Atsakyti

Kava Jums taria-Labas rytas :ax:  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R's...: 11 balandžio 2018 - 04:40