Pas mus nakti daugiau lyjo, kol MB nuveziau i ligonine, kaip ir apstojo, dar paskui tik biskeli palynojo, maciau internete kad sikart Jurbarkui kliuvo diena greit prabego, ryte kelias valandas biskeli bim-bam - po uglam, paskui jau gavau tokio naujo darbelio, tai net patiko, viskas gerai. Ryt varysiu nuo 6, nes noriu anksciau gristi, reikia dar spet i banka pazymos pasiimti, paskui tiesiai iki notaru nuleksiu. o dabar verduosiu rugstyniu sriuba su vistiena ir mastau ka cia dar doro nuveikus iki vakaro
Aš valgau šviežių kopūstų salotas, taip lengvai, nes lėksim vėliau į bariuką pasisedėt, yra draugas grįžęs trumpų atostogų, dar tuo pačiu su gimtadieniu pasveikinsim, nes buvo praeitą savaitę
Aš valgau šviežių kopūstų salotas, taip lengvai, nes lėksim vėliau į bariuką pasisedėt, yra draugas grįžęs trumpų atostogų, dar tuo pačiu su gimtadieniu pasveikinsim, nes buvo praeitą savaitę
baliukai nuo pirmadienio
baliukai nuo pirmadienio
![]()
Iš mano pusės jokio baliuko, arbatos užteks
NAmus susitvarkiau,einu pasnausti..KAzkokia bacila kabinas,sloga didziausia,galva sunki,bet tempos kaip visada nera..Einu arbatos su citrina pasidarysiu ir pagulesiu..I sportus vakare...
gal tu geriau be sportu kokia dienele apseik. kad neisisirgtum
NAmus susitvarkiau,einu pasnausti..KAzkokia bacila kabinas,sloga didziausia,galva sunki,bet tempos kaip visada nera..Einu arbatos su citrina pasidarysiu ir pagulesiu..I sportus vakare...
Nu kokius dar sportus, jei nekaip jauties tik saugokis ir neįsisirk
Pagaliau namuose Važiavau šiandien pietauti su tėčiu, atšventėm
, vėliau į stovyklą porai valandų, pas veterinarus katei skiepų.
Mickute, Voque, ačiū!
Sveikatos! Ir tik jau nesportuoki!
Giega - nesirk! Oras siandien pas mus tai tragedija kazkokia...
va mb atnese valgyt, iskepe kepsniuku kalakutienos

Pasnaudziau valandziuke,tuoj eisiu sokinet

Kuo daugiau judi,tuo maziau serganti jautiesi
O kai tik gulineji,tai ir atrodo didziausias ligonis
Tempos ner,vadinas nesergi
Pasnaudziau valandziuke,tuoj eisiu sokinet
Na ir kaip prisišokinėjai?
Pasibuvom su draugu, vakarieniauti važiavom, dar lauktuvių gavom šokolado ir sūrio, tai skanausim kokią dieną
Vėloka jau, reikėtų miegoti, nes nepramerksiu vėl akių ryte