Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mano savaitgalis neblogas,įvykdėm planą-pabaigėm remontuoti Dukrų kambarį,norėjom iki mūsų atostogautoja gryš,pabaigti. Liko šviestuvą pakabinti.

Tik sekmadienis mano nekoks,tiek surakino kaklą,gerklę skaudėjo,kad uch...teko tik gulėti,o tai man nepatinka. Vakar dar ne kas buvo igi. 

Mickute7, čia notarinius reikalus tvarkaisi po Tėvuko mirties?

Nu smagu kai remontai i pabaiga  :D 

taip, paveldejimo byla uzsivedziau, jau 3 menesiai  i pabaiga, tai turejau popieriuku dar pristatyti.

tai variau i banka pazymos, blyyyyn pralaukiau 45 min, jau kai atejo eile,sako- oi - jums i informacija reikia kreiptis, turejo jums kai paskambino   prainformuoti. tai kad bl.... patys per nurodyta laika net nesugebejo paskambinti, as dar palaukus pora dienu pati skambinausi, man  nera laiko laukti, a jo, sako, yra. grybai koroce. nu bet nieko spejau susirinkau ko reikejo. dar vieno popieriuko lyg nerandu,  einu dar paversiu stalcius, o jei ne, tai issikels notarai is archyvu, tik tai kainuos dar papildomai  :P​  nieko jie ten uz dyka nedaro

Atsakyti

Sveikos :) na kitos nelabai sveikos, taigi linkiu kuo greičiau jaustis geriau :4u:

R's, žmonių labai daug, tikrai yra privažiavusių, tai kurortas šurmuliuoja kaip priklauso :rolleyes: savaitgalį kai buvo lenktynės, tai kamščiai visur, pravažiuoti neina, pastatyti mašinos nėra kur, bet nieko, tegul džiaugiasi žmonės ir toliau šneka kaip čia brangu, kad tikrai nebevažiuos ir t.t :D bet kaip pilna čia žmonių, taip pilna :rolleyes:

aha, skambino draugai is Sventosios, tai sake, kad sunku buvo pravaziuoti del lenktyniu 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 25 liepos 2017 - 18:28

As irgi giega noriu sestadieni geras oras butu - fotosesija mums :) tai su tavim laikom abi visus kumscius suspaustus kad butu sestadienis grazus :) man labiau ryte apie 11-12 reik kad nelytu bent jau :D

o zmones tai visad verkia, visada negerai :)

Pilvuza fotkinsi ?  :wub:​ 

Atsakyti

Oho visas balius ten pas Jus :bigsmile: :D

Pripratę mes, todėl per didžiuosius važiavimus stengiamės kažkur išlėkti, va, kad ir šeštadienį sode buvom, o šį savaitgalį jau manau galiu girtis, kad išlekiam trim dienom į Kuršių Neriją, na tiksliau į Pervalką, tai aišku ir Nidą aplankysim, ir Juodkrantę :wub: tokios mini atostogos, kurių labai laukiu, svarbu, kad nelytų :rolleyes: 

Oooo kaip jums fainai, pavydu :) 

mickute - aha nestumo fotosesija :) 

Atsakyti

Namai namučiai :angel_not:  

Pasirašiau iš ryto sutartį su universitetu, pagaliau oficialiai studentė :) Labai smagiai susitikau su savo kuratoriais, daug papasakojo, faina atmosfera :wub: Laukiu nesulaukiu rugpjūčio pabaigoje vyksiančios fuksų stovyklos :)​ 

Grįžau neseniai namo iš stovyklos, eisiu išsivirt arbatos ir ilsėtis :) 

Ačiū už sveikatą :4u: 

Mouette - sveikinu įstojus į norimą specialybę, šaunuolė  :4u:  :4u:

Ačiū :angel_not: 

Atsakyti

Šiandien ryte motoroleris visai užduso, tai teko čiupt autobusą į darbą ir lėkt. Vėlavau netrumpai, bet ai - ne kasdien  :D Nors labai labai nemėgstu vėluot, tai pranešiau iškart kolegoms, kai jau pamačiau, kad vėluosiu.. Ale ne pasaulio pabaiga  :) Tikiuos šeštadienį priims sutvarkyt man jį, nes kitaip menki malonumai  :unsure:

mickute - klausyk, tai kada TB jau su visam paleidžia?

as jau ir ne  prie veluojanciu  :P 

o del MB tikrai nieko nezinau,niekas net apie tai ten nekalba  

Atsakyti

mickute - aha nestumo fotosesija :)

oi lauksim fotkiu  :wub:  :wub:  :wub:  :wub: 

Atsakyti

Namai namučiai :angel_not:

Pasirašiau iš ryto sutartį su universitetu, pagaliau oficialiai studentė :) Labai smagiai susitikau su savo kuratoriais, daug papasakojo, faina atmosfera :wub: Laukiu nesulaukiu rugpjūčio pabaigoje vyksiančios fuksų stovyklos :)​ 

Sveikinimai jau oficialiai studentei   :clap:  :clap:  :clap:  :clap_1:  :clap_1:  :clap_1:​ 

Atsakyti

Aš tik dabar namie, geras 3 val vaikščiojom po miestą, ratą didžiausią apsukom, kavos užsukom išgerti, tai taip tingisi kažką veikt dabar, bet reikia rytojui pietus pasigaminti, kambarius prasiplauti noriu, dar kelis drabužius rankomis išsiplaut, yra veiklos :) 

Atsakyti
As jau ir namie po darbu..Ikando man suo siandien blink.gif Jis jau kiemely ten ardes,o kai zmones(lietuviai biggrin.gif ) atidare duris,atbego ir isisege blink.gif Buciau su sortais,tai perkandes gerai butu,bet kai kelnes placios,tai tik kelnias perplese..Zmones tik atsiprasinet pradejo-kas cia kaip cia...Niekad nepuldavo,niekam nekasdavo...
Bet is tikro as tu mazu suniuku ir bijau labiausiai-jie neprognozuojami..

TAi va,dabar kelnias susisiut reikia...DAr darbe prasiau,kad naujas uzsakytu,bet sake 2 sav begyje is vis naujas uniformas duos mirksiukas.gif

Nieko neskalbiu rankomis rolleyes.gif MAsinoj yra speciali programa mirksiukas.gif
Atsakyti

man kazkada irgi maziukas sunekas  buvo isiseges, tiek kad su dzinsais buvau, tai koja nenukentejo. man jie irgi tokie visi neaiskus ir neprognozuojami 

Atsakyti

Vaje, Giega, gerai, kad dar tik taip, juk galėjo ir liūdniau pasibaigt :huh2: 

Dėl plovimo rankomis, tai ir aš labai retai, bet čia praktiškai naujas rūbas ir nuo rutulinio dezodoranto vienas toks ruožas liko, tai nemesiu tikrai į mašiną, nesunku praskalauti ir rankomis :) 

Sėdžiu balkone, skanauju jogurtą ir nenoriu eit į lovą, toks fainas oras, gaivus vėjelis pučia :rolleyes: 

Atsakyti