Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Pergalė mūsų :lietuva:  :yahoo: 

Penktadienis,fainai :B  Tik ryt daug darbo nusimato,bet nieko viskas dėl savęs pačių. O sekmadienį atsipalaiduosim su Vyru po darbų,eisim į spektaklį. Šiandien planai,padirbti,tada iki urmo nulėkti,po to su Vyru lėksim medżiagų rytojui pirktis ir tada vakare Visi kokį filmą pažiūrėsim :) 

Kokie Kitų Damų planai savaitgaliui?  :)  Kai kurių jau aiškūs,o Kitų? :bigsmile:​ 

Atsakyti

Labas rytelis 

Paqaliau penktadienis  :clap:  :clap:  :clap:​ 

VALIOOOOO bigsmile.gif

cia jau tikrai valio !!!!

Atsakyti

Kas per spektaklis ?

Atsakyti

giega,jau ne tik ketvirtokams testai,bet ir antrokams yra. Uhu Tavo bliuskutė išsirinkta man grażi,bet tokia "drąsi" :D  Aišku su gražia figūra liuks gražu :)  Turėčiau gražią figūrą ir aš su tokia eičiau :ax: 

V-rine,bet koks Šaunuolis Tavo Sūnus!!! :bigsmile:  Džiaugiuosi už Jį ir aišku už Tave,nes labai puikiai suprantu Jus šiuo momentu. 

O mano Dukros rerultatai dar neaiškūs,nes visi testai siunčiami į Vilnių ir pati Mokytoja nežino ar atsakymai bus kai visus testus išlaikys ar atsiųs pavieniui. Tai laukiam su kirbesiu širdį :B 

Mickute7,kompiuterį jau atgavusi? Ale pasipylė čia darbo pas Jus,bet kita vertus smagu,aišku pavargsti,bet rezultatas-atlyginimas džiugina. 

Almost,niuuu pasakok,kaip tas boksas? :bigsmile: 

*Voque* kaip fainiai dėl viešbučio :wub:  o kur Palangoje ar kur toliau važiuojat? Proga kokia ar tiesiog atsipalaiduoti?

Atsakyti

Kas per spektaklis ?

"pasiklydęs skambutis"  :)​ 

Atsakyti

jau  treciadieni parsinesiau savo kompa pamirsau ir pasigyrti, nieko jam ten baisaus nebuvo, dirba toliau. del darbu tai dziugu kad yra galimybe daugiau uzsidirbti. kaip sakiau del antradienio  jau uzsimine  gamybos vadovas. vakar jau lakste del savaitgalio  :D  bet as tikrai negaliu . ir mano koleges si savaitgali negales. per daug jau nori- kad ir savaitgali ir kad antradieni dirbti. kiek galim tiek dirbam. o jei dar visa geguze dirbsim- gerai. mes gi po darbo tai vis tiek namie sedim- nei vaikai, nei darzai, galima kelias dienas ir  padirbeti

Atsakyti

Labas rytas :) Štai ir vėl savaitgalis, kažkaip per greit :rolleyes: aišku aš nesiskundžiu, bet lekia tas laikas nepastebimai greit :) 

Šaunuolis Žalgiris, nusipelnė pergalės :lietuva: 

R,s, lėksim čia pat Palangoje, nes gerą pasiulymą gavom, tai kodėl nepasinaudoti juo, kad ir čia pat :) apsimesim, kad is toli atvykom :D tai šiandienos planai aiskūs, o rytoj išankstinė motinos diena, vedamės su pusseseriuku mamas vakarienės, o po to pas mus pratęsim vakariuką :) niekaip kitaip neišeina, tai paankstinsim šventę :rolleyes: 

Atsakyti
Labukas

Lyja nuo pat ryto..Veu..
Planu labai neturiu..Sekmad MB dirbs,ryt per pardes prasieisim..MAistelio savaitei,siulu pabaigimui,dantu pastos,vis pamirstam biggrin.gif Vakar uzbaigiau sijonuka,praktiskai iki galiuko siulus sunaudojau...Susiuvu,nu ir tik lelei tinka biggrin.gif biggrin.gif Tai isardziau viska..Is naujo megzt reiks..

QUOTE(R's... @ 2018 04 27, 04:05)
<p>giega,jau ne tik ketvirtokams testai,bet ir antrokams yra. Uhu Tavo bliuskutė išsirinkta man grażi,bet tokia "drąsi" biggrin.gif  Aišku su gražia figūra liuks gražu smile.gif 

Iki grazios figuros ir man-kai kur truksta,kai kur per daug biggrin.gif Bet peciai mano grazus,tai galiu apnuogint biggrin.gif Pilva itrauksiu,papus papusiu,gal tiks biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, šaltis žudo... unsure.gif
RS ir mūsiškių testų rezultatus dar siųs į Vilnių, bet prieš tai ištaisė, nežinau kodėl tokia tvarka. jaunuolis bijo kad pažymių nenumažintų Vilniiui smile.gif smile.gif durniukai jie dar, dzin tie testai dar juk. O tai ne bus tie testai 2,4,6,8 klasėse? aš lyg taip supratau....
Savaitgalis be didelių planų. O man tokie patinka smile.gif dukra zirzia kad ten į kitą miestą nuvažiuotume apsipirkt, bet tai dėl saulės akinių važiuot...kai daugiau ne ko reikia...tai prabanga skayčiau smile.gif na aišku ji tai tuoj suranda kodar jai reiktų, tik į parduotuvę įleisk. Bet tai kai dvejos išleistuvės ant nosies nesinori mėtytis pinigais....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 27 balandžio 2018 - 08:51
As labai noriu pavaziuot i kita miesta apsipirkt biggrin.gif Yra du pasirinkimai-i viena 1h vaziavimo,i kita dvi biggrin.gif Kur toliau vaziuot,truputi daugiau parduotuviu,bet nera vienos is mano mylimiausiu-Guess.Gal si savaitgali ir neisderinsiu iki tu shopingu palekt,bet iki atostogu tai butinai nuvarysiu atsinaujint garderoba biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas, damos  :4u: 

Pirmiausia tai pasidžiaukim tikrai, kad pagaliau penktadienis.

Antra - ar jūs suvokiat, kad jau tuoj baigsis balandis???? Jau praėjo trečdalis metų. Eina švilpt, tik tiek galiu pasakyt  :blink: 

V-Rine - šaunuolis sūnus  :) Smagūs vis tiek tie puikūs rezultatai, kad gal ir nieko nelemia. O ypač, kai nesitiki  :) 

giega - Tavo palaidinė išsirinkta man nepatiko. Tiesiog ne mano skonio  :) Bet priderinus, tikiu, gražiai atrodys  :) Ta Voque įdėta iš to paties puslapio labai graži  :wub: Bet man labiau tokios patinka laisvesnės, ne tiek atviros ir iššaukiančios. Aišku ir nuo modelio figūros labai priklauso  :D Ai ir šiaip skaitau, kad Guess Tavo mėgstamiausia parduotuvė, bet man tai ten meh taip kažkaip, nežinau net.. Nu nelabai ką randu. Rankinių tik pasižvalgau, o šiaip viskas barbiška, nublizgutinta, nemažai ir kičo mano akim žiūrint  :) 

Voque - kokiam viešbuty apsistosit, jei ne paslaptis?  :) Smagu labai  :wub: Čia airiai labai įpratę kad ir tam pačiam mieste savaitgalį ar naktį kokią praleist viešbutį, vakarieniaut ir pusryčiaut jame. Mes kažkaip nesam taip pripratę - kitam mieste tai suprantu dar, bet tam pačiam nu nežinau  :D Aišku tame tikrai nieko blogo nematau, tiesiog mūsų toks įpratimas, kad geriau (pigiau  :D  :D ) grįžt namo  :D Gražaus jums savaitgalio  :4u:  :4u: 

BigBang - kokie jūsų savaitgalio planai?  :) Kaip darbai Tavo, TB?  :) 

mickute - gerai labai, kai papildomai užsidirbt gali už viršvalandžius. Bet tikrai, kaip ir sakai, nu reik ir pailsėt - viso pasaulio pinigų neuždirbsi, visų darbų nenuveiksi  :D 

R's - bokso treniruotė puikiai praėjo. Labai greit laikas pralėkė, tikrai labai patiko. Lėksiu savaitgalį nusipirkti pirštinių savo būtinai, nes ten duodamos tai siaubingos  :unsure:  :rolleyes:  :D 

Papusryčiavau darbe, šiandien nemokami pusryčiai buvo. Tai pabendravom su kolegom, paplepėjom, pavalgėm. Dabar metas kibt į darbus. Turiu visokių reikalų, rašliavos šiandien. Po darbo lėksiu į treniruotę, vakarienei bus steikai paskui ir ilsėsimės. Rytoj reikia palėkt iki parduotuvių būtinai, tik nežinau dar irgi, kaip ir giega, iki kokių. Sulūžo mūsų prieš pusmetį išparduotuvių miestely pirktas peilis vienas, tai vadovas parduotuvės klausė, ar galim atvažiuot apžiūrai. Nu žiūrėsim, gal ir palėksim iki ten - vis tiek garantinis dar galioja..

Gražios dienos visoms ir skanios kavos  :4u:​ 

Atsakyti

Almost, tai ir mes žinok pirmą kartą tam pačiam mieste, bet gerą pasiūlymą gavom, tai pasipirtinsim, parelaksuosim, o ir pusryčiai ryt priklauso :D apsistosim Auskoj, šalia jūra, pušynas, liuks visai, tik gaila, kad oras nekoks, nes dar galvojom su dviračiais lėkt vakare, nes turi jie ten, bet manau nepavyks :B

Atsakyti