Nu bet jei baisus bustas,o kiek cia tie dazai tekainuoja
Mes esam dazesi viena nama,kai nuomavomes
Is baldu i nuomuojama tai tik spintas vaikams pirkau ir 2aukste lova..Lova palikom,kai isejom,o spintas dar issivezem,dar kuri laika savam name naudojom..
O va sunus kur nuomuojas,tai ir grindis dejo,ir persidaze viska..Uz medziagas sumokejo seimininkas,bet darbas jo.Sunaus ir visi baldai,ir saldytuvas..Jei kur kraustysis ir nebereiks tu baldu,tai parduos 
As jau po darbu
Sunki siandien diena buvo....Gerai,kad trumpa 
Na taip, yra viena kai tavo šeimininkas padengia išlaidas ir visai kas kitą kai ne. Aš nelabai aiškiai išsireiškiau, bet turėjau omenyje daugiau tokius atvejus kai darai kažką iš savo lėšų ;)
Bet juk pats žmogus gyveni, kartais galima minimaliom išlaidom išsiversti, bet man atrodo, kad ir nuomojamas būstas, bet turi būti pačiam jauku ir gera į tuos namus sugrįžti 
Vakaras greit pralekė, pasportavau grįžusi, valgyt pasigaminau, iki parduotuvės buvau išlėkusi ir žadu eiti į vonią parelaksuoti
prisipilsiu daug putų, druskos ir kaifuosiu 
Aha, pritariu ;) žodžiu ką turiu omeny. Mano pažįstami tvarkė namus, leido šeimininkas, bet nė cento jiems neatidavė už tai. Palyginus kaip namas atrodė prieš jiems įsikraustant ir kaip atrodė po - nemažas. Situacija dabar tokia, kad tie šeimininkai skiriasi. Dalinasi turtą ir nori tą namą parduot. Jiems liepė pirkt arba ieškotis kur persikelt. Namą parduotą už nemažą sumą ir jiems nenuleidžia, nors jie investavo į tą namą. Žodžiu aš nekiščiau savų pinigų į svetimus namus
Mes siandien kaip sakiau kolege su gimtadieniu pasveikinom- simboliskai gelyciu, saldainiu deze, dar nupirkau pyrageli, zvakuciu ruzavu prismaigciau, ji labai ruzava spalva megsta- ir geles tokios spalvos rinkau. dar ciupa ciupsu prikaisiojom i puokste, o tai negali ji be tu ciulpinuku gyventi
davolna buvo- vis ta savo pyragiuka smaguriavo, dar per pietus sampaniuko ikalem, saldainiu visokiu pasmaguriavom. siandien irgi likom padirbeti, nes ir ryt vieni isvezimai, kiti penktadieni, terminai spaudzia, tai reikia biskeli pasistengti. tiek to, kad namie sedesim, tai geriau padirbesim dar 

Šauni dovana, šaunuoliai, kad taip pasistengėt ir kolegę pasveikinot 
Vakar diena greit prabėgo,kai visokios veiklos buvo
Dienos užbaigimui pasirinkau kaip ir *Voque* vonią su jūros druska-relaksui 
Mes kai nuomavomės butą tai darėm remontus ir daug darėm,nes buvo labai faina Šeimininkė,sako Jūs tik Vaikai darykit aš viską finansuoju,Ji tik už tai buvo,mes irgi
Buvom patys suinteresuoti gražiai gyventi,tai oi stipriai buvom butą pakeitę,viską finansavo Šeimininkė. Aišku prieš tai atsiklausdavom,ar galima taip ir taip daryti,sako tik Jůs darykit
Ten pragyvenom 5 metus,Śeimininkė nei karto nebuvo atvažiavus,nes labai pasitikėjo mumis,mes tik pas Ją nuvažiuodavom.
Oi tai jei šitaip - tai aš tik už
Mes tai parašom šeimininkei jei kas - iškart imasi priemonių. Gyvenam čia dar tik metai - jokių kol kas bėdų neturėjom su šeimininkais 
*Voque* dar reikėjo į vonią knygą pasiimti 
SuperAlmost
kaip Tu po treniruotės vakarykštės? Šiande eini boksuotis? 
Mickute7,labaiiii miela dovana Draugei,labai
Smagus šeštadienis laukia 
giega,vakar daug darbo turėjai?
BigBang,ar jau daug ką suplanavę krikštynom? Renkatės każkokią spalvą,kaip akcentą? Fotosesiją darysite? Na žodžiu pasakok šventės planus 
V-rine,o Dukrą turi norą kur studijuoti? Kaunas/Vilnius ar dar kitur kur?
Nieko neplanavom beveik. Pakrikštysim, pasifotkinsim, jei oras geras gamtoj jei ne pas mano tėvus užkasim ir tiek tų krikštynų. Baliaus nedarom
Fotosesiją bus ceremonija ir valanda po jos
Big Bang Man ir labai smalsu del krikstynu
gal jau suknele radai ?
o del V-Rine dukrytes jau klausiau, kol kas neisduoda sitos karines paslapties

Kaip ir radau 
ai va dar pasigirsiu, ir už matematiką sunus , na už tuos testus standartizuotus, gavo aukščiausią įvertinimą. Pats netikėjo
ir mes netikėjom 
RS kaip taviškei sekasi, ar dar nežinot rezultatų? maniškio kolkas abu testai "A".
Šaunuolis 
Pergalė mūsų

Penktadienis,fainai
Tik ryt daug darbo nusimato,bet nieko viskas dėl savęs pačių. O sekmadienį atsipalaiduosim su Vyru po darbų,eisim į spektaklį. Šiandien planai,padirbti,tada iki urmo nulėkti,po to su Vyru lėksim medżiagų rytojui pirktis ir tada vakare Visi kokį filmą pažiūrėsim 
Kokie Kitų Damų planai savaitgaliui?
Kai kurių jau aiškūs,o Kitų?
Rytoj dirbsiu, o po to formulė, namų tvakymas, maisto gaminimas. Sekmadienį - poilsis 
Almost, tai ir mes žinok pirmą kartą tam pačiam mieste, bet gerą pasiūlymą gavom, tai pasipirtinsim, parelaksuosim, o ir pusryčiai ryt priklauso
apsistosim Auskoj, šalia jūra, pušynas, liuks visai, tik gaila, kad oras nekoks, nes dar galvojom su dviračiais lėkt vakare, nes turi jie ten, bet manau nepavyks 
Eina sau kaip nuostabiai viskas skamba. Ir visiškai nesvarbu kad ne iš toli būsit atvažiavę, relaksas garantuotas