Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost, tai ir mes žinok pirmą kartą tam pačiam mieste, bet gerą pasiūlymą gavom, tai pasipirtinsim, parelaksuosim, o ir pusryčiai ryt priklauso :D apsistosim Auskoj, šalia jūra, pušynas, liuks visai, tik gaila, kad oras nekoks, nes dar galvojom su dviračiais lėkt vakare, nes turi jie ten, bet manau nepavyks :B

Nu ir liuks - pakeist aplinką, atsipalaiduot, pasibūt dviese tikrai super, reikia būtinai  :)​ 

Atsakyti

Nu bet jei baisus bustas,o kiek cia tie dazai tekainuoja mirksiukas.gifMes esam dazesi viena nama,kai nuomavomes mirksiukas.gifIs baldu i nuomuojama tai tik spintas vaikams pirkau ir 2aukste lova..Lova palikom,kai isejom,o spintas dar issivezem,dar kuri laika savam name naudojom..

O va sunus kur nuomuojas,tai ir grindis dejo,ir persidaze viska..Uz medziagas sumokejo seimininkas,bet darbas jo.Sunaus ir visi baldai,ir saldytuvas..Jei kur kraustysis ir nebereiks tu baldu,tai parduos mirksiukas.gif

As jau po darbu mirksiukas.gifSunki siandien diena buvo....Gerai,kad trumpa biggrin.gif

Na taip, yra viena kai tavo šeimininkas padengia išlaidas ir visai kas kitą kai ne. Aš nelabai aiškiai išsireiškiau, bet turėjau omenyje daugiau tokius atvejus kai darai kažką iš savo lėšų ;)

Bet juk pats žmogus gyveni, kartais galima minimaliom išlaidom išsiversti, bet man atrodo, kad ir nuomojamas būstas, bet turi būti pačiam jauku ir gera į tuos namus sugrįžti :)

Vakaras greit pralekė, pasportavau grįžusi, valgyt pasigaminau, iki parduotuvės buvau išlėkusi ir žadu eiti į vonią parelaksuoti :) prisipilsiu daug putų, druskos ir kaifuosiu :D

Aha, pritariu ;) žodžiu ką turiu omeny. Mano pažįstami tvarkė namus, leido šeimininkas, bet nė cento jiems neatidavė už tai. Palyginus kaip namas atrodė prieš jiems įsikraustant ir kaip atrodė po - nemažas. Situacija dabar tokia, kad tie šeimininkai skiriasi. Dalinasi turtą ir nori tą namą parduot. Jiems liepė pirkt arba ieškotis kur persikelt. Namą parduotą už nemažą sumą ir jiems nenuleidžia, nors jie investavo į tą namą. Žodžiu aš nekiščiau savų pinigų į svetimus namus :) 

Mes siandien kaip sakiau kolege su gimtadieniu pasveikinom-  simboliskai gelyciu, saldainiu deze, dar nupirkau  pyrageli, zvakuciu ruzavu prismaigciau, ji labai ruzava spalva  megsta- ir geles tokios spalvos  rinkau. dar ciupa ciupsu prikaisiojom i puokste, o tai negali ji be tu ciulpinuku gyventi  :P davolna buvo- vis ta savo pyragiuka smaguriavo, dar per pietus sampaniuko ikalem, saldainiu visokiu pasmaguriavom. siandien irgi likom padirbeti, nes ir ryt vieni isvezimai, kiti penktadieni,  terminai spaudzia, tai reikia biskeli pasistengti. tiek to, kad namie sedesim, tai geriau padirbesim dar  :)

c168d58d9952deb905cfb0b8f1c6d534767.jpg

Šauni dovana, šaunuoliai, kad taip pasistengėt ir kolegę pasveikinot :)

Vakar diena greit prabėgo,kai visokios veiklos buvo :)  Dienos užbaigimui pasirinkau kaip ir *Voque* vonią su jūros druska-relaksui :ax:

Mes kai nuomavomės butą tai darėm remontus ir daug darėm,nes buvo labai faina Šeimininkė,sako Jūs tik Vaikai darykit aš viską finansuoju,Ji tik už tai buvo,mes irgi :D  Buvom patys suinteresuoti gražiai gyventi,tai oi stipriai buvom butą pakeitę,viską finansavo Šeimininkė. Aišku prieš tai atsiklausdavom,ar galima taip ir taip daryti,sako tik Jůs darykit :D  Ten pragyvenom 5 metus,Śeimininkė nei karto nebuvo atvažiavus,nes labai pasitikėjo mumis,mes tik pas Ją nuvažiuodavom.

Oi tai jei šitaip - tai aš tik už :) Mes tai parašom šeimininkei jei kas - iškart imasi priemonių. Gyvenam čia dar tik metai - jokių kol kas bėdų neturėjom su šeimininkais :)

*Voque* dar reikėjo į vonią knygą pasiimti :rolleyes:

SuperAlmost :D  kaip Tu po treniruotės vakarykštės? Šiande eini boksuotis? :bigsmile:

Mickute7,labaiiii miela dovana Draugei,labai :wub:  Smagus šeštadienis laukia :mirksiukas:

giega,vakar daug darbo turėjai?

BigBang,ar jau daug ką suplanavę krikštynom? Renkatės każkokią spalvą,kaip akcentą? Fotosesiją darysite? Na žodžiu pasakok šventės planus :D

V-rine,o Dukrą turi norą kur studijuoti? Kaunas/Vilnius ar dar kitur kur?

Nieko neplanavom beveik. Pakrikštysim, pasifotkinsim, jei oras geras gamtoj jei ne pas mano tėvus užkasim ir tiek tų krikštynų. Baliaus nedarom :) Fotosesiją bus ceremonija ir valanda po jos :) 

Big Bang Man ir labai smalsu del krikstynu  :P  gal jau suknele radai ?

o del V-Rine dukrytes jau klausiau, kol kas neisduoda  sitos karines paslapties  :D  :D

Kaip ir radau :)

ai va dar pasigirsiu, ir už matematiką sunus , na už tuos testus standartizuotus, gavo aukščiausią įvertinimą. Pats netikėjo smile.gifir mes netikėjom smile.gif
RS kaip taviškei sekasi, ar dar nežinot rezultatų? maniškio kolkas abu testai "A".

Šaunuolis :)

Pergalė mūsų :lietuva:  :yahoo:

Penktadienis,fainai :B  Tik ryt daug darbo nusimato,bet nieko viskas dėl savęs pačių. O sekmadienį atsipalaiduosim su Vyru po darbų,eisim į spektaklį. Šiandien planai,padirbti,tada iki urmo nulėkti,po to su Vyru lėksim medżiagų rytojui pirktis ir tada vakare Visi kokį filmą pažiūrėsim :)

Kokie Kitų Damų planai savaitgaliui?  :)  Kai kurių jau aiškūs,o Kitų? :bigsmile:​ 

Rytoj dirbsiu, o po to formulė, namų tvakymas, maisto gaminimas. Sekmadienį - poilsis :)

Almost, tai ir mes žinok pirmą kartą tam pačiam mieste, bet gerą pasiūlymą gavom, tai pasipirtinsim, parelaksuosim, o ir pusryčiai ryt priklauso :D apsistosim Auskoj, šalia jūra, pušynas, liuks visai, tik gaila, kad oras nekoks, nes dar galvojom su dviračiais lėkt vakare, nes turi jie ten, bet manau nepavyks :B

Eina sau kaip nuostabiai viskas skamba. Ir visiškai nesvarbu kad ne iš toli būsit atvažiavę, relaksas garantuotas :) 

Atsakyti

mickute - gerai labai, kai papildomai užsidirbt gali už viršvalandžius. Bet tikrai, kaip ir sakai, nu reik ir pailsėt - viso pasaulio pinigų neuždirbsi, visų darbų nenuveiksi  :D

tai vat butent.  dar po darbo uzlekem i autoservisa keliu detaliu, nes kaip cia pasakius- stabdziu skystis dingsta, ai nezinau ko ten tiklsiai reikia, MB nusipriko , ryt  pas pasikeis , nes pries pora dienu jau stabdziai dingo, tai kol kas  ten kazkokia slangute uzglsusino.... nu vienu zodziu

pakeliui pas drauge i bariuka uzsukom,  dar prekes atidaviau. grizom namo, galvojom ramiai pailsessim, ale draugai i svecius pakviete, tai nuvaren pas juos i svecius , tai tik  23  namo parsibeldem :-)

Atsakyti

kazin ar yra nemieganciu ?

Atsakyti

Big Bang kokia suknele issirinkai ?

Atsakyti

Labas rytas :) 

Kavos? :bigsmile:​ 

Atsakyti

Mes vakar taip neplanuotai ir nemažai darbo pasidarėm su MB,džiaugiuosi,ką turėjom šiande daryti,vakar tikrai 50proc darbo pasidarėm :yahoo:  Šiande toliau tęsim darbus :B  Vakare pasigrilinsim vištienos :) 

Kolkas dar šeimyna miega,aš mėgaujuosi kava lovoje :ax: 

Atsakyti

Mickute7,dar miegi? :D 

*Voque* na ir kaip viešbutis? Turiu įtarimų,kad patiko ir likot gerai atsipalaidavę ir parelaksavę :rolleyes:  :wub:  Smagiai pasibūkite su Mamomis,tai nuostabus laikas :wub: 

Almost,fainiai,kad patiko bokso treniruotė! O kur ji vyksta? pas Jus ofise ar blogai supratau? :blush-anim-cl: 

BigBang,parodyk suknelę? :bigsmile: 

V-rine,taip testai 2,4,6,8 klasėse buna/bus :mirksiukas:  Ką planuoja ketvirtokai išleistuvėms? nes dabar kiek pasiklausau visi kuo mandriau,kuo įdomiau,o tai laaabai "skaudančiai" plonina piniginę :unsure:  Ir būna,kad klasėje ne visi gali tai leisti...

giega,kada nubudai šiande? kaip į darbą ar pamiegojai ilgiau? ar vistik suveikė "kiaulystės dėsnis"? :D​ 

Atsakyti

Labas rytas. Ir as jau su kava

Atsakyti
LAbukas

Siandien katinas 6 pazadino biggrin.gif I lauka uzsimane.Jis tol barskina zaliuzes,kol privercia atsikelt ir atidaryt jam langa,kad issoktu lauk biggrin.gif PAskui uzmigau ir pabudau,kaip i darba,bet dar sugebejau uzmigt iki 9 biggrin.gif TAi va,jau atsikelem,issimaudziau,vaziuojam per bankus,pardes mirksiukas.gif
Atsakyti

Labos. Švenčiat šeštadienį ? Ir ką nuveikėt ?

aš vistik buvau mieste....aišku visus apipirkau tik sau nič nieko   pikta negaliu bet negaunu ko reik....reiks internetu užsakinėt gal ☺

Atsakyti

Na neblogas tas sestadienis- MB is pacio ryto nuvare pas draugeli i garaza  prie masinos pasikrapstyti o tai kai kai ana diena diena stabdziai dingo, nelabai smagu pasidare. tai tam kartui vamzdeli darbe uzglusino,  bet vakar  nusipirko detales, tai siandien susitvarke, o as pas drauge nuvariau, gelyna jai padejau paraveti, visai smagu buvo prie zemes prisiliesti. oras puikus. paskui saslykiuku pasikepem, kepsniuku, dar bulviu i folga prisukom, pasisedejom pas juos pavesineje. liuks . grynam ore pasibuvau , tikrai galva nuo  darbo pravedinau. grizus dar valgyt prisigaminau- drauge dave saldytu raudonikiu- tai pasikepiau grybuku, kitus patroskinau su vistiena

Atsakyti