Slovenija geriau jau ziurisi
Ispanija daina nieko gal, muzika grazi, bet nelabai vaikinuko man balsas
Slovenija - man visai nieko
Ieva - man grazu
Top 5 -
Kipras
Estija
Izraelis
Italija
Lietuva
o va te Izraelis. nu prognozavo prizines vieta. del Ievos irgi nepasitvirtino, aisku 12 ner taip blogai, bet jau iki 5-uko toli
Ai as galvojau bus Kipras, bet itariau kad Izraelis gali laimet
jau Kipras labiau patiko. bet turim ka turim bent jau i italiukus maloniau ziureti, nei i sita zyde
jau Kipras labiau patiko. bet turim ka turim
bent jau i italiukus maloniau ziureti, nei i sita zyde
![]()
Okas su zydais negerai?
Viskas cia gerai su ta laimetoja
Labas rytelis
tai kad mane prie vyru traukia graziu vyruku buvo Eurovizijoje. o siaip man ta daina nepatiko. aisku cia kiekkvieno skonio reikalas
VA italu daina man labai patiko,ukrainieciu.tebunie jau kipras butu laimejes ar Austrija,bet Izraelis tikrai nevertas nugaletojo vardo...As solidari su pernyksciu Portugalijos nugaletuju...NA bet yra kaip yra,nebepakeisim...UK lietuvaitei dave 12 balu

Na ka,bandau skambint i kirpykla..Vakar sake,kad lygtai turi vieta,bet neprisimine laiko,o kompai jau isjungti buvo..Visai gerai butu apsikirpt

ka veikinejat grazu sekmadieni ? mes iki draugu nupedinom, biskeli pasikokteilinom, paplepejom pora valandu, agurku papigiai gavom, tai visa tase parsitempiau, reiks kibira uzsiraugti greitam valgymui. kadangi ir krapu ir svogunu laisku gavau, tai aisku saltibarsciu jau visa puoda primakalavau reikes vakarop dar bulviu su spirguciais pasidaryti ir galesim toliau saltibarscius lapnoti
dar cukinija turiu, tai vakarienei issikepsiu
kaip ir savaitgalis i pabaiga. biskeli paziurejau filmus, valandele nusnaudziau, tada i virtuve, agurkus susitvarkiau- kibira uzraugiau, dar svieziu salotu prisidariau , bus ir i darba isideti. issikepiau cukinija, dar spirguciu paspirginau ant bulvyciu. dabar jau sedziu su slapia galva, ryt varysim jau nuo 6 i darba, gamybos vadovas nesenai paskambino, paprase, nes darbu skubiu yra, nu reikia tai reikia