Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Slovenija geriau jau ziurisi 

Atsakyti

Ispanija daina nieko gal, muzika grazi, bet nelabai vaikinuko man balsas  :4u: :unsure: 

Slovenija - man visai nieko :) 

Ieva - man grazu  :wub: 

Atsakyti

Top 5 - 

Kipras

Estija

Izraelis

Italija

Lietuva

Atsakyti
JAu izraelio daina tai neverta net i 10tuka patekt...Fui veu,kokia baisi ta daina...
Atsakyti

o va te Izraelis. nu prognozavo  prizines vieta. del Ievos irgi nepasitvirtino, aisku 12 ner taip blogai, bet jau iki 5-uko toli 

Atsakyti

Ai as galvojau bus Kipras, bet itariau kad Izraelis gali laimet :) 

Atsakyti

jau  Kipras  labiau  patiko. bet turim ka turim  :P bent jau i italiukus maloniau ziureti, nei i sita zyde  :D​ 

Atsakyti

jau  Kipras  labiau  patiko. bet turim ka turim  :P bent jau i italiukus maloniau ziureti, nei i sita zyde  :D 

Okas su zydais negerai?  :unsure: 

Viskas cia gerai su ta laimetoja :) 

Atsakyti

Labas rytelis

tai kad mane prie vyru traukia  :D graziu vyruku buvo Eurovizijoje. o siaip man ta daina nepatiko. aisku cia kiekkvieno skonio reikalas  :B​ 

Atsakyti
LAbukas

VA italu daina man labai patiko,ukrainieciu.tebunie jau kipras butu laimejes ar Austrija,bet Izraelis tikrai nevertas nugaletojo vardo...As solidari su pernyksciu Portugalijos nugaletuju...NA bet yra kaip yra,nebepakeisim...UK lietuvaitei dave 12 balu biggrin.gif

Na ka,bandau skambint i kirpykla..Vakar sake,kad lygtai turi vieta,bet neprisimine laiko,o kompai jau isjungti buvo..Visai gerai butu apsikirpt biggrin.gif
Atsakyti

ka veikinejat grazu sekmadieni ? mes iki draugu nupedinom,  biskeli pasikokteilinom, paplepejom pora valandu, agurku papigiai gavom, tai visa tase parsitempiau, reiks kibira uzsiraugti greitam valgymui. kadangi ir krapu ir svogunu laisku gavau, tai aisku  saltibarsciu jau visa puoda primakalavau  :P reikes vakarop dar bulviu su spirguciais pasidaryti ir  galesim toliau  saltibarscius lapnoti  :D​  dar cukinija turiu, tai vakarienei issikepsiu 

Atsakyti

kaip  ir savaitgalis i pabaiga. biskeli paziurejau filmus,  valandele nusnaudziau, tada i virtuve, agurkus susitvarkiau- kibira uzraugiau, dar svieziu salotu prisidariau , bus ir i darba isideti. issikepiau cukinija, dar spirguciu paspirginau ant bulvyciu. dabar jau sedziu su slapia galva, ryt varysim jau nuo 6 i darba, gamybos vadovas nesenai paskambino, paprase, nes darbu skubiu yra, nu reikia tai reikia  :B​ 

Atsakyti