Gero visoms pirmadienio, mes jau lekiam pro duris
Labas rytas
Nespėjau su Mickute7 į "vieną traukinį" kavos
Savaitgalis prašuoliavo greitai,kaip visada Visko veikta ir nuveikta
Vakar smagiai Visi su dviračiais nemažai pasivažinėjom. Buvom iki Lampėdžių pliažo numynę,tai vajė kiek daug besimaudančių jau
Šiande vežu Dukrą pas gydytojus,nes kažkas su klausa negerai,kasdien vis prasčiau girdi. Tikiuosi,tik tiek,kad bus kamsčiai susidarę,nes tai buvo prieš keletą metų
*Voque* kaip savaitgalis Vilniuje?
Almost,mūsų super reikalistė ką nuveikė savaitgalį?
giega,lagaminai jau pradėti krauti atostogoms?
Mickute7,gerų,sklandžių darbų Jums! Nepavark
V-rine,pasisodinai daržus?
BigBang,smagios naujienos dėl Sesės Bet gerai,kad taip greit radote kitą Krikšto mamytę,nes laiko visai nedaug likę iki krikštynų.
Mouette,labas
Liepuks,kur dingusi?
Na ka,pirmadienis

Lagaminai net nenukelti nuo palepes

Big bang,sveikinimai jums ir tavo sesei

Sunus nusprende,kad mamos neapkraut maistu gaminimais ir uzsake restorana

Labas rytas grįžtu ir aš po savaitgalio
Liuks praleidau laiką, truputį aplinką pakeičiau, tik to laiko visada mažoka šeštadienį žiūrėjom euroviziją, vakarojom, tai nei pirma, nei antra vieta man nepatiko, aš norėjau, kad austras laimėtų
o šiaip aišku ir pasivaikščioti ėjom, ir po parduotuves, visko po truputį
Šiandien vėl įprasta diena, turim šiokių tokių rūpesčių dėl ofiso nuomos, reikia ieškotis naujo, o nieko gero nėra, tai vienu žodžiu

Eurovizijos nugalėtoja man nepatiko suvisam. Toks bordakas ...Ieva patiko, nors pusfinalyje ji man labiau žiūrėjos. Bet yra kaip yra, gerai ir 12 vieta. Apalami dzin ta vieta....

Papildyta:
Giega, nevedę tai tikrai gali būti krikštotėvais

O besilaukianti taip negali, sakoma pirma savo pasigimdyk ir būk atsakinga, o poto prisiimk atsakomybę ir už krikštavaikius...
Man vaiko komunija po dviejų savaičių, tai irgi rūpestis vaišės... nemėgstu labai balių tkelti aš, man labai sunku su tais maistais būna

Rs, daržus pusiau apsodinau. na dar ne viską bet didumą

Savaitgalis prašuoliavo greitai,kaip visada
Visko veikta ir nuveikta
Vakar smagiai Visi su dviračiais nemažai pasivažinėjom. Buvom iki Lampėdžių pliažo numynę,tai vajė kiek daug besimaudančių jau
![]()
Šiande vežu Dukrą pas gydytojus,nes kažkas su klausa negerai,kasdien vis prasčiau girdi. Tikiuosi,tik tiek,kad bus kamsčiai susidarę,nes tai buvo prieš keletą metų
Vajetus, na parašyk po to kas kaip tikėkimės tik kamščai. Beje jei kemšasi ausytės, gal naudojat ausu krapštukus? Sako kad jie nustumia sierą gilyn į ausį ir užkemša ausis.
Giega - yra prietaras kad po to nešioji gali persileisti nes laimę krikšto vaikui atiduoda tipo. Nu įdomiai ten taip. Šiaip bažnyčia nedraudžia, bet čia pats žmogus arba gali per savo įsitikinimus perlipti arba ne
Almost - auuuu kur tu? Maniau ateisiu romano paskaityt
Labas
Atėjau atėjau ir aš. Nemažai darbo šiandien, visokių reikalų - tai video paruošt mokomąjį reikia, tai konspektus mokomuosius. Tai statistikos ataskaitas reikia sužiūrėt. Žodžiu pilna reikalų
Savaitgalį ką nuveikėm? Nieko
Penktadienį po darbo su lietuve iš darbo ėjom į įmonės renginį. Kokteiliai, užkandžiai - smagiai labai pasibuvom, namo grįžau apie 23val.
Šeštadienį ryte išvažiavom į miestą papusryčiaut, paskui užėjom į kelias parduotuves ir po pietų ėjom į filmą. Tada grįžom namo, nuvažiavom iki lietuvių parduotuvės, prisipirkom užkandžių vakarui, grįžę pasiruošėm viską ir žiūrėjom Euroviziją. Labai džiaugiuosi dėl laimėtojos - patiko man jos daina, ritmas. Tikrai atkreipė dėmesį, nes kitoks pasirodymas buvo, nei didžiosios daugumos
Sekmadienį anksti ryte atsikėlėm, pasigaminom pusryčius, nuvažiavom apsipirkt maisto savaitei. Grįžom namo ir išvažiavom į miestą. Prisipirkau kojinių, paskui vėl ėjom į filmą, tada nuvažiavom į parką. Užsukom į bariuką vieną, pasibuvom, pakalbėjom su vyru apie planus, ateitį ir tada grįžom namo. Jis ėjo motociklą plaut, o aš žiūrėjau My Kitchen Rules Paskui vakarienę gaminau ir viskas, ėjom miegot.
Žodžiu savaitgalis tiesiog toks nieko įdomaus, nieko ypatingo nebuvo. Pailsėjom ir tiek
Šiandien darbo nemažai bus, po darbo lėksiu į treniruotę, tada namo gamint valgyt ir gal atsigulus knygą paskaitysiu. Bus matyt
Tiek iš manęs. Visas perskaičiau, bet nežinau net ką ir pakomentuot, ko paklaust
Tik palinkėsiu sėkmės Voque, kad viskas kuo greičiau išsispręstų dėl ofiso.
Ai, ir BigBang - sveikinimai sesei! Ir katalikų tikėjimas šiaip apskritai neleidžia tikėti prietarais ir visokiais tais reikalais, bet kaip ir sakai viskas nuo žmogaus čia priklauso Tai super, kad taip greit sutarėt dėl krikšto mamos pasikeitimų
Labas
Atėjau atėjau ir aš. Nemažai darbo šiandien, visokių reikalų - tai video paruošt mokomąjį reikia, tai konspektus mokomuosius. Tai statistikos ataskaitas reikia sužiūrėt. Žodžiu pilna reikalų
Savaitgalį ką nuveikėm? Nieko
![]()
Penktadienį po darbo su lietuve iš darbo ėjom į įmonės renginį. Kokteiliai, užkandžiai - smagiai labai pasibuvom, namo grįžau apie 23val.
Šeštadienį ryte išvažiavom į miestą papusryčiaut, paskui užėjom į kelias parduotuves ir po pietų ėjom į filmą. Tada grįžom namo, nuvažiavom iki lietuvių parduotuvės, prisipirkom užkandžių vakarui, grįžę pasiruošėm viską ir žiūrėjom Euroviziją. Labai džiaugiuosi dėl laimėtojos - patiko man jos daina, ritmas. Tikrai atkreipė dėmesį, nes kitoks pasirodymas buvo, nei didžiosios daugumos
Sekmadienį anksti ryte atsikėlėm, pasigaminom pusryčius, nuvažiavom apsipirkt maisto savaitei. Grįžom namo ir išvažiavom į miestą. Prisipirkau kojinių, paskui vėl ėjom į filmą, tada nuvažiavom į parką. Užsukom į bariuką vieną, pasibuvom, pakalbėjom su vyru apie planus, ateitį ir tada grįžom namo. Jis ėjo motociklą plaut, o aš žiūrėjau My Kitchen Rules
Paskui vakarienę gaminau ir viskas, ėjom miegot.
Žodžiu savaitgalis tiesiog toks nieko įdomaus, nieko ypatingo nebuvo. Pailsėjom ir tiek
Šiandien darbo nemažai bus, po darbo lėksiu į treniruotę, tada namo gamint valgyt ir gal atsigulus knygą paskaitysiu. Bus matyt
Tiek iš manęs. Visas perskaičiau, bet nežinau net ką ir pakomentuot, ko paklaust
![]()
Tik palinkėsiu sėkmės Voque, kad viskas kuo greičiau išsispręstų dėl ofiso.
Ai, ir BigBang - sveikinimai sesei! Ir katalikų tikėjimas šiaip apskritai neleidžia tikėti prietarais ir visokiais tais reikalais, bet kaip ir sakai viskas nuo žmogaus čia priklauso
Tai super, kad taip greit sutarėt dėl krikšto mamos pasikeitimų
![]()
Oho abi dienas i filmus tai kokius ziurejot?
ar yra kazkokiu didesniu planu del ateities ar tik siaip bendrai pasnekejot?

Eurovizijos nugalėtoja man nepatiko suvisam. Toks bordakas ...Ieva patiko, nors pusfinalyje ji man labiau žiūrėjos. Bet yra kaip yra, gerai ir 12 vieta. Apalami dzin ta vieta....

Papildyta:
Giega, nevedę tai tikrai gali būti krikštotėvais

O besilaukianti taip negali, sakoma pirma savo pasigimdyk ir būk atsakinga, o poto prisiimk atsakomybę ir už krikštavaikius...
Man vaiko komunija po dviejų savaičių, tai irgi rūpestis vaišės... nemėgstu labai balių tkelti aš, man labai sunku su tais maistais būna

Rs, daržus pusiau apsodinau. na dar ne viską bet didumą

Kriksto tevais gali buti nevede zmones

Oho abi dienas i filmus
tai kokius ziurejot?
ar yra kazkokiu didesniu planu del ateities ar tik siaip bendrai pasnekejot?
Aha, mes turim nusipirkę kino teatro abonementus, su kuriais neribotai gali eit į bet kokius filmus bet kiek kartų Tai sėkmingai naudojam sau. Nors aš šiaip niekad nebuvau didelė kino teatro lankytoja - neturiu kantrybės tiek ilgai dėmesį sukaupt, bet dabar nusipirkom ir kol kas tikrai nepasigailėjom
Ėjom šeštadienį į Entebbe (https://www.imdb.com/title/tt5466186/) - labai patiko, išlaikė įtampą iki pat pabaigos. Sekmadienį ėjom į Breaking In (https://www.imdb.com...ref_=fn_al_tt_1) - toks meh, neičiau antrą kartą žiūrėt, vietom lėkštas buvo ir nuspėjamas, bet šiaip neblogai laiką praleidom
Šiaip bendrai tiesiog. Bus matyt - neturiu ką pasakot, tai todėl nieko ir nepasakoju